Stedentrip van Rolls-Royce kost evenveel als een kale CLA

Auteur: , 37 Reacties

Hint: de Mercedes kost meer dan 30.000 euro.

Stedentrip van Rolls-Royce kost evenveel als een kale CLA

Sommige dingen zijn zo absurd dat je er met je gedachten amper bijkunt. Zeker als het om geld gaat lijken de grenzen abstracte begrippen te zijn die voor niemand hetzelfde betekenen, en evenmin overeenkomen. In de automobiele wereld is Rolls-Royce een van de voorlopers op dit gebied. Recentelijk herinnerden ze ons eraan waarom de naam onlosmakelijk verbonden is met extreme luxe.

Klanten, liefhebbers en vrienden kunnen sinds kort namelijk een reisje boeken bij de pasgeboren reisorganisatie van Rolls-Royce. Voor omgerekend 35.000 euro per persoon word je vijf dagen lang meegenomen door Italië, op een reis die er alle schijn van heeft onvergetelijk te zijn.

De trip begint op 24 mei, waar de reizigers starten in Venetië en een tocht doen met een gondel, om s’avonds een exclusieve voorstelling bij te wonen in het oudste theater van de stad, La Fenice. De volgende dag gaat de bups landinwaarts, richting het Gardameer. Alvorens de groep arriveert bij het meer, wordt er nog een bezoek gebracht aan de modestudio van Bottega Veneta. Nadat er gulzig is gegeten bij een sterrenrestaurant, worden de gasten per helikopter naar Villa d’Este gevlogen, om het Concorso d’Eleganza bij te wonen. De trip sluit af met een rondrit door de omgeving en een speedboat-tocht over het Comomeer.

Het is eigenlijk van de gekken dat er zoveel geld gevraagd kan worden voor projecten als Rolls-Royce’s Journey into Luxury. Wanneer een midweekje van huis meer kost dan dat sommige mensen in een jaar binnenharken, is het toppunt van kapitalisme volgens mij wel bereikt. Ach ja, als de champagne maar lekker smaakt.

Stedentrip van Rolls-Royce kost evenveel als een kale CLA37 reacties

Eigen Rolls meenemen of zit een leenauto inbegrepen in de prijs?
@scooper: Is inderdaad niet duidelijk of je je eigen Rolls mee moet brengen of niet!
@jules713: als de huur van de RR bij de prijs in zit is het maar een scheintje
@scooper: Als je geld genoeg hebt voor meerdere personen, voor dit midweekje, kan een weekje Rolls huren er ook vanaf, lijkt mij zo. Dus lekker lui met je privéjet richting Venetië en je huur Rolls oppikken bij het vliegveld. Service is alles. als geld geen rol speelt.
Zo te lezen komt er geen auto aan te pas. Reisje met RR label.
@w115: Gewoon met z’n allen in de bus
@mvdd: niet aan de ramen likken!!
@mvdd: jaaa en als je dan aan het einde terug komt met zn allen onder de stoel gaan zitten! Dan denken al die privechauffeurs dat ze je zijn vergeten!
Wat een zuur stukje.
@erce:

Ik snap er ook nix van ..

Jaap is misschien gewoon een slachtoffer ..

Die reis is alleen voor hoogopgeleiden ..

Bij D-Reizen en Peter Langhout waren ze er laaiend enthousiast over ..
@willeme: Ehh, theoretisch opgeleid heet dat he :)
@willeme: beste @lincoln imitatie ever!
Nou en?
Gister op de training van de Blancpain Series stond er een Scania 200 en 50 liter vaten ELF racebenzine te lossen, daar kun jij omgerekend de rest van je leven stil van leven, à € 8,00 / € 9,00 per liter. Bij wijze van. Dat wordt er in één weekend doorheen gedraaid.
@desjonnies: Nee, dat is wat de deelnemer betaald, de werkelijke kosten zijn natuurlijk veel lager. Maar ja, als je geld genoeg hebt, mag, of moet het belastingtechnisch rollen, cq in beweging zijn.
Voor gewone stervelingen mag geld ook alleen jouw kant uit rollen.
Geen enkel probleem mee, dat dit soort dingen bestaan, laten degenen, die er aan meedoen er volop van genieten. Ook een vorm van diversiteit, een financiële in dit geval. Prima.
@amghans:
p.s. : het is GBP 29.995,00 per couple. Dat is iets anders dan EUR 35.000,00 per persoon.
@amghans: dat maakt het een schijntje
Er zijn mensen die horloges kopen welke meer euro’s kosten dan dat mensen in heel hun leven bij elkaar gewerkt krijgen… Tjah er zijn vast mensen die aan het tripje verdienen, die zo’n jaar salaris van 35k hebben. Boeiend
@jorden: wat dacht je van horloges van €810.000 ? https://www.thebillionaireshop.com/product/hublot/black-caviar-bang/
@justsomebody: Een beetje miljonair met smaak koopt niet een one-off Hublot horloge dat enorm overpriced is; de enige echt onderscheidende feature – naast het best aardige ontwerp – is namelijk de prijs. En alleen pleps betalen teveel geld voor gebakken lucht (aka ‘imago’) …
@dawwg: @justsomebody Het feit dat ze gemaakt worden, wil zeggen dat er een vraag. Is het belachelijk veel geld? Ja. Maar er is ook weer iemand die zijn brood verdient met het dweilen van de vloer in het Hublot atelier. Zolang iemand zijn geld niet voor de lol verbrand, heb ik weinig moeite met een extravagant uitgavenpatroon.
@dawwg: een echte miljonair heeft helemaal geen horloge. Die hoeft immers niet op tijd te komen. Kijk maar naar het interieur van de S-klasse. De sedan, waar de directeuren in rijden, heeft een klokje tussen de ventilatieroosters. De coupe, waar de miljonairs in rijden, die heeft geen klokje. Conclusies: horloges zijn voor wannabee’s.
@mashell:
Maar…
Wat als echte miljonairs geen Mercedes rijden?
Maar in een derdehands Mondeo?
@desjonnies: daarvan gaat de LCD van de klok altijd naar de maan. Zelfde effect.
@desjonnies: stukje ducttape van de bumper loshalen en over het klokje plakken. Mondeo’s <3 ducctape…
Toch heb ik liever het onvergetelijke reisje dan een CLA…
Als ik een CLA wil rijden bel ik wel een taxi (sorry 😜). Kom maar op met dat reisje
In plaats van dit mega zure schrijfsel zou je ook de deelnemers kunnen feliciteren met de geweldige ervaring. Schrijver heeft in ieder geval een tekort aan poen.
@marklevinson: Dank! Ik voelde mij na het lezen bezwaard dat ik mij had aangemeld voor deze trip
@pindakoning: Kennelijk doe je iets heel erg goed met je concept ‘de pindakoning’. Gefeliciteerd daarmee. Zeker bij bepaalde onderwerpen kun je niet genoeg pinda’s en borrelnootjes hebben.
@marklevinson: nou,vergeet het maar. Die gast wil ik niets meer mee te maken hebben. 12k voor 500gr pinda’s, idioot… De vellen zaten er nog omheen, en ‘als extra service’ een zakje!! zout…
@davelepeef: Erg veel hoor! Zo kostte het boek ‘cuckolding for the metrosexual’ mij ook veel, voor mij dan. We hebben in ieder geval iets gemeenschappelijks. Ook een lekker gevoel zo op de zaterdag.
Typisch… Met een autoclubje naar Venetië…
Hallo @ikschrijfookoverautos ..

Die 35 rooitjes zijn nu niet van de aardbodem verdwenen ofzo ..
Daar kunnen heel veel mensen nu hun gezin van onderhouden ..
Mensen die heeeeeel kundig zijn in voedsel prepareren en bed opmaken ..
Fijn voor dat soort horeca dat er nog mensen gewoon ECHT geld willen uitgeven ..

Ben sowieso een voorstander van welvaart ..
Ben ik een rare in ..
@lincoln: precies wat ik wilde zeggen tegen @ikschrijfookoverautos. Hilarisch bezig zo vandaag beste @Lincoln. Alle gekheid op een stokje, ik ga een evenementenburo beginnen en mijn doelgroep is derijkeren onder ons.
Als ik 3,5 miljoen op de bank heb en ik geef er 35.000 van uit dan is dat te vergelijken met 50.000 op de bank hebben staan en er 500 van uitgeven. Een midweekje Landel Greenpark dus. Ik snap het probleem niet. En ik denk dat er hordes mensen zijn die geen 50.000 op de bank hebben staan en toch een midweekje Landal Greenpark boeken.
Wij zijn net terug gekomen met de fam. Was leuk hoor die gondel, maar die speedboat over t como meer vond de jongste toch wel een beetje afgezaagd. Was een leuk weekje sturen en een heleboel gezien (voor de 2e keer wel) maar de volgende keer laat ik wel de chauffeur thuis. Ik kan t in ieder geval zeker aanraden als je nog niet in Italië bent geweest met je Rolls

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).