Autojunk Foto Van De Maand – Oktober 2016

Auteur: , 20 Reacties

De herfst kwam er afgelopen maand met gestrekt been in, maar dat weerhield jullie er niet van mooie foto's te maken. Dit zijn de toppers van oktober!

Autojunk Foto Van De Maand - Oktober 2016

Het gastjurylid deze maand is Stephen Otto (@stephenotto), die vorige maand met een ronduit spectaculaire plaat van een Audi RS6 de winst wist te pakken. Deze maand beslist hij dus mee over de winnaars van de Autojunk Foto Van De Maand. We beginnen zoals altijd met de runner-ups:

Plaats 3: Audi R8 V10 Spyder
Audi R8 V10 Spyder by Thomas van Rooij
Oude bekende @thomaster heeft de Top 3 weer eens gehaald, en deze plaat van een Audi R8 V10 Spyder mag er zeker zijn. Persoonlijk vond ik ‘m een tikkeltje overgestileerd en zat hij net niet in mijn Top 3, ik had liever deze Ferrari 250 GTO tussen de winnaars gezien. Maar de meeste stemmen gelden en @autoblogger (“Wat mij betreft een winnaar”) en @stephenotto waren gezamenlijk nét iets enthousiaster over de Audi R8. Stephen: “Ja! Mooie plaat! Lekkere hoek gekozen om hem vast te leggen. Ik ben zelf niet vies van een beetje bewerken maar ik vind de R8 er te nep uit zien, het lijkt bijna een computerspel. Maar dit is puur een kwestie van smaak en ik kan mij goed voorstellen dat iemand anders dit DE perfecte plaat vind. Voor mij op nr.3!”

Plaats 2: Bentley
Bentley by Zweed
Zoveel klasse in één foto. Gaaf hoor! De Bentley is het prachtige middelpunt in deze cleane omgeving. Compositietechnisch zou het echter iets sterker kunnen. Dat vindt Stephen ook: “De locatie is echt spot on, rustig en licht. De aandacht gaat direct naar de auto wat de bedoeling is en er is geen afleiding. Behalve dan dat de paal te dicht op de auto staat, Een metertje of 1 á 2 naar voren rollen en hij was af! Dan had ook de Bentley mooi aan de linkerkant van de foto gestaan, wat een iets dynamischer beeld geeft. Maar een verdiende, mooie 2e plaats voor @Zweed!”

Plaats 1: EDO Competition Maserati MC12
EDO Competition Maserati MC12 by Mick Kok
En dan de winnaar van deze maand: @mickkok! De prachtige platen van een Maserati MC12 die onder handen is genomen door EDO Competition mogen er zijn, en bovenstaande foto is voor ons de winnaar. Al mag ook hier de compositie best wat spannender, want de auto staat wel héél braaf in het midden van de foto. Stephen vindt er het volgende van: “Goh, wat een fijne plaat. Wekt interesse op, locatie en auto perfect voor deze foto. Snelheid zit er mooi in, had alleen graag gezien dat Mick zijn camera op 1cm boven de grond houd wat we vaker van hem gewend zijn! Al met al een verdiende plek nummer 1!”

Gefeliciteerd Mick, volgende maand mag jij meebeslissen over de winnaars, en deze foto zal de hele komende maand de header op Autojunk.nl sieren!20 reacties

Wat cool mannen, thanks!
@mickkok: en verdient ook, prachtige plaat!
@mickkok: verdiend gewonnen gefeliciteerd. Al moet ik zeggen dat foto 3 op autojunk ook een goede was geweest
@mickkok: Komen de plaatjes van de 488gtb nog online te staan die je gemaakt hebt bij het huis van je ouders? (De auto van de vader van Joris)
@87sandyd: vanmiddag!
Ik zie al weken een lelijke foto van het profiel van een rode Volvo stationwagon in de header van Autoblog. Waar heb ik dat aan verdiend?
@tristant: wat opper je dan op? Een Volkswagen golf?
Tenslotte, smaken verschillen zeggen we dan maar. De Volvo ziet er prachtig uit in mijn ogen
@kimhung: Ja, want het enige alternatief voor een Volvo V90 is een Volkswagen Golf…
Dik en dik en dik de terechte winnaar. Een Maserati MC12. Gigantisch dik man. Een auto in actie waardoor het er niet uitziet dat het een photoshoot is. Schitterend.
De eerste keer dat ik het eens ben met de winnaar geloof ik. Wat een heerlijke plaat zeg!
Verdiende Nr1 vind ik, prachtige foto! Al vind ik die Bentley zo ook wel erg sjiek hoor, goede inzendingen deze keer!
Toch mis ik de tieten ;)
Die Bentley staat gewoon in z’n natuurlijke leefomgeving…
Mooie plaatjes weer en een terechte winnaar..
Geniale nummer 1!
Foto 3 is een R8 GT?
Nummer 1 is terecht. Schitterende foto, maar mijn hemel wat is die Bentley gaaf! Wat een monster. Als je dit ziet besef je meteen waarom die Bentayga (wat een naam trouwens) eigenlijk nooit die naar mag dragen.
@zweet goede foto
een maand geleden heb ik deze maserati MC12 mogen bezoeken in de showroom van Maserati in Modena Italie

super mooie wagen en straat legaal staat op duits kenteken
hier is er maar 1 van op de wereld
dit is een race wagen aangepast voor de straat 750pk met een gewicht van 1150kg

wil je volgende week een Maserati MC12 GT1 zien ?
Kom naar de Racing days in het Mecc Maastricht 19 en 20 November
wij staan er met ons race team en al onze race wagens 2x Porsche GT3 Cup 991 / SRT Viper GT3 / Maserati MC12 GT1 / Corvette C5R GT1
>foto van de maand artikel, zonder overfilterde foto’s.
Sweet baby jesus, dat is ook voor het eerst!

Terechte winnaar!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).