Bentley Mulsanne EWB: lelijker dan de vorige?

Auteur: , 19 Reacties

Verticale spijlen in de grille; precies wat de Mulsanne helemaal niet nodig had.

Bentley Mulsanne EWB: lelijker dan de vorige?

We lichtten de opgefriste Mulsanne al uitgebreid voor je uit, waarbij we meteen de vergelijking met het ‘vorige model’ trokken. De algehele conclusie: mwoh, had niet gehoeven. Wel zeggen we er meteen eerlijk bij dat deze Two-tone jas de aandacht behoorlijk weet af te leiden, misschien zelfs wel in positieve zin.

EWB slaat uiteraard op de versie met verlengde wielbasis. Alle extra ruimte komt ten goede aan de passagiers achterin, die zodoende ultiem ontspannen bij een vergadering/bordeel/casino/drugsdeal aan zullen komen. De EWB krijgt 250 mm extra beenruimte. Voor wie dat nog niet genoeg is: check vooral de Mulliner-versie. Daar kun je in verdwalen.

Hoe zo’n Mulsanne rijdt glijdt, check je trouwens HIER.
19 reacties

In dit segment in mooi of lelijk heel belangrijk.. Tenzij je ze kunt betalen. Dan is het niet meer belangrijk.
Die twotone-lak staat hem goed, mooie kleurencombinatie. Maar die grille? Laat ik dit erover opmerken:
Een spijlengrille staat niet op een Bentley. Dat hoort bij een Rolls. Bentley moet een mooie honinggraatgrille hebben. En als ik het goed zie, is dit ook nog een goudkleurige grille. Wat een wanstaltige bak is het hiermee geworden. Ik zou dus lekker een paar ton in mijn zak houden en een Flying Spur in chique donkerblauw halen. De V8. Mooiste auto die Bentley levert.
Hij begint steeds meer te lijken op de Cognoscenti uit GTA IV
@matje140:
Waarom wordt elke auto tegenwoordig vergeleken met een auto uit GTA?!?!
@stationcar: Geen idee, het viel me gewoon op omdat ik vrij veel GTA IV heb gespeeld en de Cognoscenti m’n lievelingsauto was en deze Bentley deed me daar sterk aan denken
@matje140: Had je op GTA soms een mooie mat in je nek?
@mikkeloentje: nee ik was kaal
Nee, die grille is zeker geen verbetering nee. Ook niet een beetje, en met deze belachelijke two tone kleurstelling is het helemaal verschrikkelijk.
Doet het vast goed in de zandbak, dat dan weer wel, de jurken hebben waarschijnlijk massaal orders geplaatst.
Geld en smaak hebben gaan vaak niet samen en tegenwoordig helpt Bentley daar graag bij. Waar is de tijd dat Bentleys smaakvol en luxe waren, en niet bam-in-your-face-bling-bling. Helaas zit de clientele van Bentley tegenwoordig vooral ten (verre) oosten van ons.
@trs80:
Want dit is niet bam-in-you-face-bling?
http://www.classicargarage.com/assets/images/c/bentley-s3-000-7d57fadc.jpg

Of dit:
http://www.rrsilvershadow.com/BestB/B%20Camargue%20RV.jpg

Of deze dan:
http://preview.netcarshow.com/Bentley-Brooklands-1992-800-01.jpg

Overigens kopen sjeiks en sultans al jaaaaaaren Bentleys. Is echt niet iets van de laatste 10 jaar. Ze zijn er namelijk dol op, die bam-in-your-face-bling…..
Vind het gewoon een mooi ding.
Heel gaaf hoe ze overal die B in verwerken!
Range Rover EWB lijkt mij een stuk mooier en in veel opzichten beter. Alleen wat minder exclusief
Hij ziet er in ieder geval een stuk beter uit zonder die mega ledlampen in het voorbumper. Nu heeft hij ook nog wel wat. Maar eerst was het iets te. Voor de rest vind ik hem ook niet echt minder geworden. Het blijft gewoon een mooie wagen. En een imposant ding om in het echt te zien.
Ik zou even langs een tunert gaan en er een ander front op laten zetten. Iets simpels van Mansory of Kahn of zoiets want die zullen er iets mooiers van maken dan wat jet nu is…
Wel mooi dat voor het stuur een Ford Scorpio als inspiratiebron diende

http://img3.auto24.ee/auto24/320/148/11225148.jpg
Vorige was mooier… deze… neee….
Haha dat luchtrooster aan de zijkant lijkt net zo’n plakding van Halfords :’)
Sorry autoblog, maar ik vindt hem nu echt op-en-top Bentley met die verticale spijlen in de grille, zo komt hij in mijn ogen alvast volwassener over, en linkt wat meer naar de Rolls Royce Ghost EWB . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).