Bentley opent showrooms in Amsterdam en Maastricht

Auteur: , 32 Reacties

In Amsterdam is er zelfs sprake van een volledige "Customer Experience" in het prestigieuze Conservatorium Hotel.

Bentley binnenkort ook in Conservatorium Hotel

Men kan in het “shop-in-shop”-concept in het Amsterdamse hotel een Bentley “digitaal, levensgroot samenstellen”. Als je op afspraak komt is het bovendien mogelijk om vanaf daar een proefrit te maken. Reden om de shop in het hotel te vestigen is dat Bentley dichterbij haar potentiële klanten wil komen. Steeds minder mensen willen namelijk nog naar een autoshowroom op één of ander industrieterrein om bijvoorbeeld hun nieuwe Bentayga of Continental GT Speed te bestellen. De shop in het hotel opent komende maand haar deuren.

In Maastricht heeft Bentley onlangs ook al een pop-up store aangekondigd, bij Porsche Centrum Maastricht. De Bentleys belanden daar bij de Porsches in de showroom. Porsche Centrum Maastricht is te vinden vlakbij Maastricht Airport, lekker makkelijk om in de jet even langs te wippen dus. De pop-up store fungeert ook als “pick-up and delivery”-punt voor service en onderhoud van Bentleys.

UPDATE juni 2017: Bentley Maastricht heeft een compleet nieuwe showroom geopend en is daarmee nu een officiële Bentley retail partner. Sinds 21 maart 2017 was Bentley Maastricht al een officiële Servicevestiging.

Bentley Maastricht



32 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dit is al tijden bekend (in Amsterdam). Mazda heeft ook tijdelijk een showroom gehad in die buurt en natuurlijk Tesla op de PC Hooft.
Het kan aan mij liggen, maar als ik een nieuwe auto koop zou ik toch wél liever naar zo’n dealergebouw gaan dan zo’n shop-in-shop met een configurator deluxe. Maar goed, voor mij is een nieuwe auto kopen dan ook iets leuks en speciaals. Voor het beoogde koperspubliek van Bentley is het niet meer dan een boodschapje tussendoor.
@Edge: Inderdaad, voor de High Society is dit maar een tussendoor boodschapje, mensen met meer dan genoeg centen hebben hun voorkeur al bekend gemaakt tegenover de fabrikant – nog voor – zo’n innovatieve acties zichtbaar zijn, en zelf ben’k ook ’n vrij grote liefhebber van Bentley, alsook Lamborghini geniet mijn aandacht, vooral de Aventador LP 700-4 Roadster, maar dat is meer ’n showautomobiel . . .
@exclusieviteitsfreak: Maar meneer, U bent zelf voornemens om enkel een traditioneel dealerschap te bezoeken voor de aanschaf van de volgende Bentley c.q. Lamborghini als ik het goed begrijp.
@gallardogt: laat het mij zo stellen, als mijn vernieuwing met/voor Rock Werchter doorgaat, wordt er direct een nieuwe Bentley besteld, mogelijk 5, de Continental GT Speed, Continental GT Speed Convertible, Mulsanne Speed, Bentayga, en EXP-10 Speed 6 : http://www.bentleymotors.com , alsook de Lamborghini wordt direct gekocht of besteld.: http://www.lamborghini.com , en nog enkele andere exclusivelingen genieten mijn voorkeur . . .
@Edge: wat maakt het nou uit of je in de stad een auto koopt of ver weg bij een autoboulevard?
@stfu: veel
Customer experience in een hotel… Wacht FF, dus dan kun je de golddigger gelijk even uitproberen? Dat gaat wel klanten trekken denk ik!!
Leuk. En als je je Bentley (of iets anders leuks) dan voor de deur van datzelfde hotel parkeert, krijg je een boete…
http://www.autojunk.nl/2015/09/ferrari-488-gtb-4
@potver7: Gaat die boete wel om het parkeren? Ik zie namelijk dat die 488 alleen achterop een kenteken heeft en dat is in Nederland ook verboden. Ik kan mij dus goed voorstellen dat de boete voor het kenteken is en niet voor het parkeren.
@Edge: Kijk nog eens, op foto 4 zie je dat de kentekenplaat gewoon wat verstopt zit in de voorbumper. En dan kan je gelijk zien dat die Ferrari op een Taxi parkeerplaats staat (vandaar de boete).
-edit: nutteloze bijdrage-
Hoorde dat Nederland zich steeds meer wilt richten op toeristen en buitenlandse gasten uit het Midden-Oosten, althans, de oliestaatjes.
Dan helpt dit wel.
@granlusso: hoe? Eerst willen ze al die migranten buiten. En dan willen ze er nieuwe bij! Als ze maar genoeg geld meebrengen kan het dus wel.
“Customer Experience” , “pick-up and delivery”, ” pop-up” , “hotel” en Amsterdam….
Weten jullie zeker dat het hier om auto’s gaat?
“Volledige Customer experience ”

Ik dacht eerst dat ik een stukkie over een hoerenkast in Saigon zat te lezen !~

— ” Well yes Sir, if you sign right here and now our Tilly or Jolanda, are waiting for you in Room 101 to give you the experience of a lifetime ”
Do you like to be spanked ?
Then we’ll send in Brünhilde as well, she is from Dortmund is 24 years old and loves leather and Third Reich memorabilia !

All proposed in a perfect English accent !
The Bentley Amsterdam Experience, The Experience Of A Lifetime………………………

http://covermyfb.com/media/covers/thumb/4632-bentley-car–sexy-model.jpg
@desjonnies: @norge: wel helemaal in lijn met de lifestyle van de Bentley boys…
Pop Up store? Gelukkig heb ik een ad-blocker in mijn hersenen geïnstalleerd.
Vroeger zat de dealer gewoon in het centrum, lekker dichtbij, maar door drukte moeilijk te bereiken, en ruimte was er al helemaal niet. Toen kwamen de zogenaamde ‘experience centers’ op de industrie terreinen, en nu gaan we weer terug de stad in. Erg logisch…..
@dutchdriftking:
Heel logisch, want:
Oud is het nieuwe hip. En het oude hip wordt het ooit weer het nieuwe hip.
Van centralisatie naar decentralisatie. Om vervolgens weer te centraliseren.
Van één toepassing naar een miljoen toepassing. Om het vervolgens weer te versimpelen en het daarna weer te updaten.

Alles is een cirkel. Omdat de mens een drang heeft om te veranderen, te verbeteren. Stilstand is achteruitgang. Ook al is de vooruitgang al eens voorbij gekomen…..
Deze Porsche dealer ligt alleen niet in Maastricht, maar in Beek. Je kon daar volgens mij al langer een Bentley bestellen en er staan er ook een paar.
@Lucb: Dat laatste staat er ook :D
@Lucb: Porsche Eindhoven ligt in oirschot maar niemand en zijn moeder geeft geen ene fuck…
Best gaaf toch? Ik ben wel fan van bentley op dit moment.
@clarkson: ik ookaar kan het helaas niet betalen. Zou ik af en toe binnen mogen om eentje van dichtbij te bekijken?
@acizane80: Je kan het altijd vragen?
Porsche centrum op een industrieterrein
Pop-up stores? Dus tijdelijk? Voor zowel Amsterdam als Maastricht? En zo ja, waarom zou je dat dan tijdelijk doen?
Er zit meer in dat hotel. Een heel sigarenbar, beauty salon voor de dames, massage salon, etc.
En uiteindelijk willen alle constructeurs en dealers maar één ding, zoveel mogelijk poen binnen-rijven . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).