Bernie Ecclestone sleept kidnappers voor de rechter

Auteur: , 15 Reacties

Bernie is nog niet klaar met de mensen die 33,2 miljoen Euro van hem eisten in ruil voor zijn schoonmoeder.

groten-der-aarde

Omdat dat bedrag namelijk zo onbeduidend voor hem was, kon hij het niet als legitiem excuus tegenover zijn vrouw Fabiani Flosi gebruiken om schoonmoeder-lief bij de kidnappers te laten zitten. Nee gebbetje natuurlijk, Bernard pikt het gewoon niet als iemand aan zijn familie komt en gaat nu achter de boosdoeners aan op een terrein dat hij goed kent.

Afgelopen donderdag stonden er namelijk zeven verdachten voor de rechter in Sao Paolo om zich te verantwoorden voor hun daden. Saillant detail: onder de verdachten bevindt zich ook Bernie’s voormalige helikopterpiloot. Voor Fabiana en haar moeder Aparecida Schunck was het naar verluidt zwaar om oog in oog te staan met de vermeende daders. De zitting duurde volgens het Amerikaanse Autoweek ongeveer drie uur lang. Fabiana zegt hierover:

“Today was a very difficult day. We had to hear details of what happened, and remember the despair of those days when my mother was missing. Now we just hope that the judiciary can continue the work of the police and give deserved and appropriate penalties for this crime.”

Tijdens de kidnapping ging er een gerucht de ronde dat er wel eens familieleden van Fabiani achter de kidnapping konden zitten die een graantje mee wilden pikken van de rijkdom van ome Bernie, maar daar wordt nu met geen woord over gesproken. Het vonnis in de zaak komt waarschijnlijk pas begin 2017.15 reacties

Snap ik wel dat hij ze voor de rechter sleept. Wegens wanprestatie natuurlijk! Nou heeft hij alsnog zijn schoonmoeder terug, daar zit niemand op te wachten
@gulli: Mag ik even de vervelende jurist zijn? Als er sprake wil zijn van wanprestatie, dan moet daar een overeenkomst aan ten grondslag liggen waar dus in staat dat die personen zijn schoonmoeder moesten kipnappen. Als Bernie hen dan wegens wanprestatie voor de rechter sleept, maakt hij ook meteen bekend dat hij dus zijn schoonmoeder wilde laten kidnappen en zal hij vervolgens zelf voor de rechter worden gesleept.

Verder ben ik het met je eens dat hij waarschijnlijk beter af was zonder schoonmoeder ;)
@berlinetta: Je hebt zojuist uitstekend de grap uitgelegd :)
@gulli: das meestal met juristen… bereid je maar vast voor op een dikke rekening
@gulli: precies, hij wou betalen om haar te houden.
Lekker dan als je helikopter piloot erachter zit. Is toch wel een kerel die je blind moet kunnen vertrouwen… Misschien moet Bernie op z’n oude dag nog ‘ff zelf leren vliegen.
Zo zie je maar, miljardair zijn is helemaal geen pretje.
@trustmeiamanengineer: Ach, hoe slecht heb je het voor elkaar als je schoonmoeder jonger is dan jijzelf?
@trustmeiamanengineer: Miljardair zijn geen pretje? Lijkt me best lachen in vergelijking met m’n studentenleventje. Zou een leuk apartement hier in de stad nemen en m’n 205 tot het laatste boutje in nieuwstaat brengen. Dan wel de lusten (altijd genoeg ekkermannen voor bier, boodschappen en meer bier), maar niet de lasten (malafide helipiloten)!
;)
Met Bernie wil je het sowieso niet aan de stok hebben, die heeft al voor veel minder mensen daaraan herinnerd. Maar de titel is niet echt correct lijkt me. Behalve als dit om een civiele zaak zou gaan, maar als deze mensen gewoon voor de kidnapping terecht staan is het niet ome Bernie die ze voor de rechter sleept maar het OM aldaar.
@felixf: Helemaal juist. Uit het artikel volgt ook niet echt of Bernie ze nu aanklaagt of dat het een strafzaak betreft.
@berlinetta: In het artikel wordt gesproken over:

‘Now we just hope that the judiciary can continue the work of the police and give deserved and appropriate penalties for this crime’

Het OM is hier dus aan zet;). Terugkomend op mijn reactie aan @felixf, de kop van dit artikel klopt dus niet!
@felixf: Dat is wat je krijgt als Engelse begrippen slecht worden vertaald, dat in combinatie met onvoldoende kennis over het Nederlandse rechtssysteem (vooral het laatste!)
Een man die zichzelf in het -in onze ogen- zo correcte Duitsland vrij koopt voor € 75000000, daar moet je het niet mee aan de stok krijgen.
Die weet precies hoe de wereld werkt.
En dat alles te koop is.
Zelfs liefde, nou ja vooral ‘liefde’ in zijn geval !
F1(maffia)baas!
Iemand die vriendjes is met Putin…..daar moet je geen geintjes mee maken…..
Ik denk dat hij zo een een aantal ex KGB hitman kan krijgen om wie dan ook uit de weg te ruimen, free of charge van zijn buddy Vlamimir

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).