Bernie Ecclestone toont zelfspot met lollige kerstkaart

Auteur: , 6 Reacties

Uit huize Ecclestone komen geen saaie familiekerstkaarten met unisex-rendiertruiien. In plaats daarvan stuurt de F1-supremo zijn kennissen (alleen zij die oud en rijk zijn) jaarlijks een kaart met humor om te lachen. In de editie van dit jaar neemt het baasje zichzelf op de hak.

In de voorgaande jaren moesten onder anderen Lewis Hamilton, het Concorde-akkoord, en Max Mosley het ontgelden (zie gallery). Dit jaar zien we hoe Ecclestone, die een zak met $100 miljoen vasthoudt, wordt overvallen. De overvaller claimt echter dat hij alleen geld ophaalt voor de deelstaat Beieren (groot). Voor wie dik als stroop is: dit is een verwijzing naar het afkopen van de rechtzaak tegen hem dit jaar. OK, het is voornamelijk een veeg naar het gerecht, maar hij gaat de kwestie niet uit de weg.

Het is trouwens nog maar de vraag of dit de enige kostenpost blijft. Ecclestone woont officieel in Zwitserland, en zijn kanton (Bern) is er nog niet over uit of het belasting gaat heffen over de afkoopsom. Rijke mensen als Ecclestone worden er namelijk niet belast naar inkomen, maar naar uitgaven.6 reacties

Ze vinden mij ook enorm grappig, ik kom soms zo grappig uit de hoek dat ze me er zo weer in zouden slaan.
Is het niet trui’s?
Vind het bog steeds schandalig dat hij zomaar ff zijn omkoopzaak kon omkopen. Omkoopception hiero
Toch een leuke kaart om te krijgen. Ik zou het niet erg vinden moest ik Bernie’s kaartje in m’n brievenbus vinden.

Voor hetzelfde geld liet hij je gewoon letterlijk weten dat hij je bij je kloten heeft.
@Hupke: niet voor hetzelfde geld hoor:)
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).