Bewijs dat je smaak hebt, stel een McLaren 720S samen

Auteur: , 30 Reacties

Smaak is niet te koop, de McLaren 720s binnenkort wel. Aan jou de taak er iets moois van te maken.

McLaren vernieuwt en verfrist haart gamma in een tempo waar geen merk tegenop lijkt te kunnen. Pas zes jaar geleden maakten we kennis met de MP4-12C en nu al zijn we toe aan de derde generatie van McLaren’s spil in het gamma. Als opvolger van de 650S is in Genève de 720S aan het publiek voorgesteld.

Op de beursvloer stond de 720S in een configuratie waarvan men in Woking denkt dat het de optimale samenstelling is, maar ze zijn bij McLaren vriendelijk genoeg om ons zelf het tegendeel te laten bewijzen middels een kakelverse configurator.

Deze digitale samensteller leert ons voorts dat kopers de keuze krijgen uit een drietal trimlevels. Het begint bij een kale 720S en naar keuze kan er geopteerd worden voor een Luxury of een Performance. Verwacht geen technische verschillen, maar vooral meer leer en sfeerlampjes (luxury) dan wel een overdaad aan carbonfibre (Performance).

Ikzelf heb vast een voorschot genomen en een lekker duistere, 720S Performance samengesteld in Sarthe Grey en met de nodige goodies, waaronder wat oranje details in het interieur. Ga je met mij mee of kom je zelf met iets beters? Anders kun je altijd nog bij MSO aankloppen voor een Pagani-esque maar -mijns inziens- zeer fraaie samenstelling.30 reacties

Ik hou meer van tijdloze zaken. Mij kan dit niet bekoren. Dus 720s en smaak? Voor mensen met een andere smaak dan…
Koplampen erop en hij is af!
Het is vandaag de dag van het samenstellen op Autoblog. Het lijkt de politiek wel…
@viezefreddyw: Ik vind het wel mooi. Terwijl we vandaag hopelijk netjes allemaal naar de stembussen gaan om te kiezen tussen zwaarwegende dingen als een linkse en of rechtse koers, meer of minder Europa, de opbouw van de zorg en de veiligheid van ons land kunnen we hier lekker triviale dingen doen zoals kiezen welke auto die we toch niet gaan leasen het liefste zouden hebben of welk kleurtje je op een auto wil die je toch nooit kan betalen.
Smaak is wel te koop, zolang je er zelf maar geen invloed op probeert uit te oefenen.
file:///C:/Users/Rachid/Downloads/McLaren%20720s%20Coupe%20Order%20Summary.pdf

Dit is mijn bescheiden poging .
@riri: Moment Rachid, terwijl ik mij toegang verschaf tot je lokale C:/-schijf.
Ik ben van mening dat je wel een lekker fel kleurtje er op moet zetten
@mrrallycross: Fel kleurtje is niet wit neem ik aan? Wit staat ook errug goed namelijk!
https://drive.google.com/open?id=0B3wjjQnpX4q7Y1ZraVNCRDJhckE
@lustigson: chique!
@lustigson: WOW! Die is inderdaad mooi en stijlvol. Knap op zo’n wagen :-)
@lustigson: Vanuit die hoek ziet ie er idd goed uit ;)
Over smaak valt niet te twisten.
@kimhung: oranje met zilveren velgen met donkerbruin leder of een mansory creatie. Ik bewist graag
http://configurator.mclaren.com/visualizationResult/775eb836-9b3b-4f93-a051-88c13af78d68.png

Felle kleur is mooier, maar combineert weer niet mooi met carbon hood. Dus alles zwart, carbon, 2-tone velgen en rood interieur (voor de kleur afwisseling ;-)
@quincy: door deze kleur zie je die kraters waar de koplampen horen te zitten ook wat minder.
@gregorius: jup… elke andere kleur maakt dat alleen maar erger. Helaas ben ik bang dat het in het echt alsnog te duidelijk te zien is :-(
Bewijs dat je smaak hebt. Koop gewoon een mooie auto.
Het lijkt wel of de koplampengate al begint nog voor hij bij de dealer staat! Ik vind de auto sowieso niet echt een mooie auto.
Lijkt wel alsof hij op z’n bek is geslagen…
Ik heb ook al met die configurator gespeeld, maar ik blijf het niks vinden. Wat ik ook aan vink. Ik zou een 570GT kiezen. De enige Mc die ik best mooi vind.
@berlinetta: *fluistert iets met 675LT*
@viezefreddyw: Eens, maar die heeft weer geen mooi interieur. Vind ik sowieso niet de sterkste kant van McLaren ;)
Tijdens college even gepuzzeld, ik vind hem op een meer ingetogen manier erg stijlvol https://m.imgur.com/XqYytYv,q4PUefY,YPtCIIa
Doe maar een tobacco orange met zwarte bekleding en oranje stiksels. Bij McLaren hoort eenmaal oranje (ook al vind ik de kleur McLaren orange hier net iets te vlak)
http://imgur.com/a/BsWb5

Vind hem persoonlijk niet heel erg mooi in al te felle kleuren, mede door die rare gaten waar de koplampen inzitten.
Omdat we toch ook al in de Ferrari configurator bezig waren, nemen we deze ook maar direct mee. Ik kan niet heel erg wennen aan de neus, maar de kont vind ik ergens wel heel lekker. Doe ‘m mij maar in een lekker fel kleurtje, glazen dak en lekker veel carbon fiber (maar niet overal). In het interieur doen we een knip-oog naar de F1 LM in McLaren Orange.
https://www.instagram.com/p/BR6cyKigGF1/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).