Gallery: BMW Individual plakt diamanten in 750Li xDrive

Auteur: , 38 Reacties

Twee speciale, gelimiteerde uitvoeringen van de 750Li xDrive worden door BMW Individual gebruikt om hun handwerkskills te tonen aan de wereld.

Al meer dan 20 jaar kun je bij BMW Individual aankloppen om je auto helemaal naar je eigen hand te zetten. En om te demonstreren wat er allemaal mogelijk is heeft BMW twee speciale uitvoeringen laten maken van de toch al niet bescheiden 750Li. Ze hebben een mooie gallery voor jullie waarbij de marketingmensen er vooral op gehamerd hebben dat op elke foto handen te zien moesten zijn. Want het gaat om handwerk, natuurlijk. Mooi man.

Om te beginnen is er de Solitaire Edition (waarvan zes exemplaren gebouwd zullen worden) en de one-off Master Class Edition. Om te beginnen zijn beide uitvoeringen te herkennen aan de twee exclusieve speciale lakken, Metallic Black Gold en Metallic Solitaire White, waarbij in de laatste laklagen kleine stukjes glas verwerkt zijn om extra schittering in de lak aan te brengen. Op de C-stijl en achterop de auto is een badge te vinden die aan de buitenwereld toont dat het om iets speciaals gaat.

In het interieur is Merino-leder gebruikt. Voor de vloermatten moesten de zachtste schaapjes hun vacht opofferen. In de deuren zijn speciale tissuehouders gemonteerd, omdat je natuurlijk geld genoeg hebt voor de vuigste escortdames als je zo’n speciale 7 Serie kan betalen. Met die dames kan je ook champagne uit de koelkast delen in je speciale kristallen glazen. Verder zijn er kussentjes voor extra comfort, met daarop de tekst “Solitaire” of “Master Class”, afhankelijk van in welke uitvoering je je bevindt.

Diamantje

Diamonds are forever
Maar het meest in het oog springen de vijf diamanten. Deze zijn optioneel, maar dat bestel je gewoon mee natuurlijk. De glimmers worden geplaatst in de sierlijsten van het dashboard en de deuren. Op de foto’s zien we ook nog steentjes in de sleutel en op het sleutelkistje.

Bang dat ze geroofd worden? Met de 450 pk en 650 Nm uit je V8 kan je vrij makkelijk aan de meeste bandieten ontkomen.38 reacties

Waarom geen 760?
@galverink: Want? dit is het basismodel die jij wel kunt betalen.
Belachelijk.
@boomhauwer: mooie afwerking ja.
Ach ja, mooi is het wel.
Vind dit best lekker, maar lijkt me een beetje vroeg voor speciale edities…
Leuk. Vandaag wordt er 2 ton (?) voor betaald en over 6 a 7 jaar kun je ‘m oppikken voor €20.000…… bij Jet Cars…….in Rotterdam….

Ook wel interessant voor de dievengilde. Als je dan toch bezig bent om het navigatiesysteem er uit te vissen dan kun je als bonus ook nog ff wat diamanten gaan lospeuteren….
@Rick-dos: Valt wel mee denk ik. De W222 S500 (V8!!!!) en 750 zijn heel erg schaars in Nederland. Ik heb serieus nog geen 1 een keer een S500 (V8) gezien in Nederland. En ik woon in Amsterdam. 95% is een 4 of 6 cilinder diesel. Dan keldert de prijs minder snel, denk ik.
@e550: klopt
@e550: misschien een beetje laat om te reageren maar hier in Zuid-Holland regio Rotterdam rijden ze zat en nee geen plug-in, ken zelfs 2 mensen die er 1 hebben.
Nu is het een BMW met diamanten. Over 15 jaar diamanten met een auto.
@f40racer: wat bedoel je precies?
@dionijsb: Ik bedoel dat de auto dan niks meer waard is, maar de diamanten wel snap je?
@f40racer: haha lange dag gehad denk k😂
@dionijsb: als je dat niet snapt
Ben best onder de indruk van de “gewone” 750, dit is niet nodig, dus doe maar niet.
Die monteurs doen dat met blote handen? Een echt premium merk zou haar monteurs dit werk met zijden handschoenen laten doen.
Mooie showcase. Als iemand de versie met diamandjes besteld, zullen ze zich bij BMW rot lachen!

Anyway, het leer is iig prachtig! Als ze dan nou even doortrekken naar de bovenkant van het dashboard en bijvoorbeeld het stuur; dan is het prachtig.
Want, iemand die zoiets bestelt op zn auto, ziet de kleur van het leer.
Vele anderen zien voornamelijk de onderdelen die ook best indezelfde kleur uitgerust hadden kunnen worden, maar die er nu in de standaard kleur opzitten.
@gregorius: Als je een lichtere kleur op het dashboard aanbrengt komt dat vaak het zicht niet ten goede. Dat komt door schittering in het raam van een licht dashboard tijdens zonnige dagen.
vooral….. zeer lelijk die inlegplaten !! Fale
@lowlow: is dat een poging tot Engels?
Van binnen mooi! Maar de buitenkant is zo saai, kan niet tippen aan de S klasse.
Zijn toch wel sport-diamanten zeker ??
@lincoln:
Sport-diamanten met carbon sierlijsten, kan niet anders….
Wat is eigenlijk nog het verschil tussen deze BMW en een Rolls Royce.
Wat een kitsch zeg
Wat maakt BMW toch lelijke auto’s op dit moment! De drie en zeven zijn voor mij het toppunt. Daarentegen vind ik met name de C en S van Mercedes wel geslaagd! Waar de Benz doeltreffend maar simpel is ontworpen lijken ze bij BMW het aantal onnodige lijntjes en streepjes te stimuleren. Ik moest t ff kwijt😛
Afschuwelijk.
Zo, zeg! BMW doet dat beter dan Rolls-Royce en Bentley!
Vettttt…….vooral die lady shave erbij maakt het af!
Schitterend! Snap je hem? Diamanten… Nee? Oké laat maar
Wat zit er naast de sleutel nog meer in dat kistje?
@donvliet: reserve sleutel wss
Een koeler voor de drank, tissues, volgens mij probeert BMW hier de ideale mobiel te maken om je maîtresse tussen je meetings door een beurt te geven.
Ik blijf hem de max vinden!
Nog steeds een smaakloos hok..o
Nah hoef datbsoort bling niet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).