BMW M Performance-goodies voor de X3, X4, M3 en M4

Auteur: , 17 Reacties

De Beierse autobouwer komt met een pakket aan uiterlijke verfraaiingen voor bovenstaande modellen, maar de SUV's kunnen ook nog eens rekenen op een milde upgrade onder de kap.

BMW M4 M Performance

De X3 en X4 van het type xDrive 30d krijgen namelijk een bescheiden plusje van ieder 20 Kw, zodat de sprint naar de 100 km/u nu nog maar 5,5 (X4) of 5,6 seconden (X3) in beslag neemt. Verder kan het uiterlijk rekenen op een hoop verfraaiingen van carbon, die voor de X4 al grotendeels bekend waren. Alle optische wijzigingen check je uiteraard in de gallery.

De X3/X4 wordt daarnaast voorzien van een uitlaat die middels bluetooth op afstand bestuurd kan worden, en zo desgewenst meer of minder herrie maakt. Ook is het vanaf nu mogelijk om je SUV/SAV met dorpelverlichting uit te rusten. Deze werkt op batterijen en kan dus makkelijk achteraf worden ingebouwd. Mocht je dat willen.

De M3 en die hitsige M4 krijgen dezelfde (optionele) koolstofvezel-behandeling, maar BMW heeft het olijke duo nog een stukje meer trackdayproof gemaakt. Het M Performance alcantara-stuurwiel is namelijk voorzien van een display, zodat de fervente circuitganger vanaf nu z’n rondetijden precies in de gaten kan houden. Ook krijgt de M3/M4 een variabele uitlaat, die desgewenst enorm veel of juist minder herrie maakt.17 reacties

Petjes Performance upsmuk voor je 116i! Naja, heb ik ook. Vind de zwarte grille wel mooier passen bij een witte auto (waar toch al geen chroom op zit).
@reset: Alsof petmans die orginele dure performance upsmuk kan en gaat betalen haha…
Weet niet zo goed wat ik moet denken van zo’n X4. Al vind ik de M4 wel retedik met die M striping
Dit was vroeger al de mooiste opsmuk voor je Bimmer, dat is het nu, en zal het altijd blijven.
Sportief en toch erg subtiel!
Ja die striping op de m4 vind ik wel wat.
Vind m t mooist in wit met zwarte grill, zonder strepen, maar alleen drie verticaaltjes in het rooster in de 3 kleuren. Sommige 1M’s hebben dat. Ietsje subtieler dan dit.
@gregorius: Juist !
Die lip op de bumper van de M3/4 vind ik toch maar niks hoor. Nu lijkt het zelfs minder sportief dan op de gewone M3/4. En de functie van dat schermpje in het stuurwiel vind ik ook niet echt nuttig. Doe dat via een HUD, dan kun je je ogen tenminste echt op de baan houden.
Deze M4 met opsmuk ziet er wel serieus sexy uit! Die hele X-reeks blijven wanschepsels natuurlijk.
Mochten de uitlaten op die M4 toch wel mooi recht gehangen hebben…
Carbon rommeltjes, heerlijk! Toys for rich boys!
Een M pakket op de X4 is als een straalmotor op een duits chalet. Kompleet overbodig en nutteloos. Je gaat nog steeds de bocht om als een duikboot….
@eelco74: Dat laatste zal niet helemaal kloppen. BMW’s gaan toch altijd heel goed de bocht om.
@berlinetta: Blijven hopen …
Die X4 is en blijft een afschuwelijke gedaante. What the fuck was BMW aan het doen toen ze dit aan het ontwerpen waren?!

Hetzelfde geldt trouwens ook voor de Q3.
Die striping is echt lelijk
Als je die prijzen ziet van dat Performance spul schrik je je rot. Heb ooit eens iets voor een 5 serie willen bestellen, het leek of ik in de Rolls Royce accessoires list zat te snuffelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).