BMW M3 is Polestar-blauw met bonuspower

Auteur: , 18 Reacties

Wat BMW hiermee laat zien is dat je áls je een Polestar-blauwe supersedan wil, je geen genoegen hoeft te nemen met een S60 met "slechts" 350 pk.

BMW M3 live in Detroit

De nieuwe M4 is natuurlijk leuk, maar de M3 is veel praktischer enzo. BMW kiest er in Detroit voor om een exemplaar te tonen in een kleur die bijzonder veel doet denken aan de huisstijl van het Zweedse performancemerk Polestar. En dat is helemaal niet erg, want het is gewoon een héél lekker kleurtje. Bij BMW krijg je bovendien bij deze kleur -die bij de Duitsers Yas Marina Blau heet- 431 vette, smeuïge, achterbandenverslindende pk’s onder de kap. Het staat de M3 prima en je hoeft er niet eens voor bij BMW Individual aan te kloppen want hij is gewoon standaard te selecteren bij BMW.

Alle technische details over de BMW M3 ken je natuurlijk al uit je hoofd maar mocht je een opfrisser nodig hebben dan kan je ze hier nalezen. Zelf een M3 in elkaar knutselen naar eigen wens doe je hier. Wat zouden jullie kiezen, deze sexy blauwe M3 of die suf zwarte M4 die BMW ook heeft staan?18 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Is het toeval of begint BMW Volvo nou ook als concurrent te zien? Overigens: Het dashboard van BMW begint er zo langzamerhand wel wat gedateerd er uit te zien, zeker in vergelijking met Volvo…
@pomoek: jap volgens mij is volvo ook steeds meer bezig met de duiters.
over een poosje komt er zelfs volgens de geruchten een S concurrent!
@zweed: ik hoop dat ze straks bij de drie duitsers horen.
@zweed: Ik denk ook dat Volvo meer en meer aandeel begint te vergaren op de premium markt. Het Polestar concept was een pijl in de roos. Ik denk dat er een verhaal à la Audi zal komen. Deze waren, in mijn ogen, een (lange) tijd terug ook een klein beetje het vijfde wiel, terwijl zij een groot aandeel in die markt hebben veroverd.
OT: 3-serie, 4-serie, M3, M4, voor mij persoonlijk overdreven om de markt weer eens op te splitsen. Het ziet er een leuke auto uit met (heel) veel power, al loop ik er niet super warm van.
Ik dacht even aan de titel te zien dat de m3 zelf een powerupgrade heeft gehad, maar helaas
Strik eromheen en afleveren in Amsterdam oost graag
Wat een lekker kleurtje is dat toch. Al durf ik te wedden dat we het niet zo snel op de Nederlandse wegen zullen zien.
Kleuren lijken niet eens op elkaar maar goed… Doe mij zo’n M3, alleen al omdat het een M3 is (en geen M4)
@lawrence-william: Copy that!
@lawrence-william: die m4 is toch een race schuit. En na je buurman vier keer het verhaal vertelt te hebben dat het een 3 serie coupe is begrijpt hij het ook wel!

Dus ik blief toch de m4 bitte!!
Doelgroep marketing : staat prima bij een trainingpak en gouden kettinkje, plus je bent helemaal de blitz als je op youtube de paupers brakechecked. word my wiggaz! of zo.
Heel mooi, ook leuk dat ze de tellers lekker simpel en overzichtelijk houden. Kunnen ze bij sommige merken nog wat van leren..
Wel mooi, BMW’s in blauw. Liep gisteren even door de showroom, stond daar een bloedmooie 5’er, M sportpakket, pornoblauw, alles erop en eraan, was het een 516, mijn 3’er uit 1990 heeft nog meer vermogen! Zo jammer van de mooie wagen.
@chimaera: 516 bestaat niet.
@chimaera:
U wordt verdacht van pathologisch liegen, u liep niet door een showroom, u zag geen 516 en u bezit geen BMW.
@chimaera: dat was zeker een 316i of 316d, laat je ogen nakijken ;)
uhm was BMW met dat blauw niet eerder? ( e46 m3 estoril blue )
@arashrsf: eerder dan volvo’s polestar blue

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).