BMW kleedt M3 en M4 aan met Individual-goodies

Auteur: , 19 Reacties

Wanneer de nieuwe BMW M3 en M4 volgend jaar hun debuut maken, kan je ze ook even bij de Individual-afedeling langs sturen voor een extra fijn leertje of lakje.

BMW M4 Individual

Niet alleen luxueze 7 Series of dikke 6 Coupés hebben recht op een vleugje Individual, ook de sportievere modellen uit de Bimmervloot komen in aanmerking voor de Individual-treatment. BMW neemt alvast een voorschotje op de mogelijkheden met een paar afbeeldingen.

In de basis lijkt het misschien wat te botsen, een sportief en relatief extreem model in de watten leggen met exclusieve opties. Dat leidt alleen maar af van de rijbeleving die gewoon lekker spartaans en gefocusd moet zijn immers. Wat vind jij?

19 reacties

Hout in een M-model is not done vind ik. Is zoals sportschoenen onder een kostuum.
@M3Power79: Sportschoenen onder een kostuum kan best mooi zijn… Deze zomer de grote trend… Maar idd dit hout staat niet nee…
@mbfanatic: Is toch al een aantal jaren een ‘trend’… Helaas. Gelukkig wordt het inmiddels steeds minder. Bij een auto vind ik het wel wat anders. Het exterieur van een auto moet voor mij wel sportief zijn maar het interieur moet juist meer luxe en warmte uitstralen. Vandaar dat ik altijd veel liever (donker)hout zie in een interieur dan aluminium.
@M3Power79: maar een M model is een heel snelle wagen voor Amerikaanse echtscheidingsadvocaten en junior partners bij een accountantsfirma, die weten een stukje hout wel te waarderen. En de dragen natuurlijk geen sportschoenen onder een kostuum.
@M3Power79: je bedoeld nette schoenen onder een trainingspak
De stoelen zijn wel echt een verbetering in verhouding tot de E9X M!
Stoelen zien er idd echt heel goed uit.
Goodies….gay!
Kan iemand mij uitleggen waarom de hoofdsteunen vast moeten zitten aan het rug gedeelte ? Kan voor deze brake test auto niet best aflopen voor de bestuurder. Als hij langer is dan een gemiddeld persoon.
@arjontje: voor de persoon die (veel) langer dan gemiddeld is is dat onhandig, maar daarvoor zitten de gewone hoofdsteunen eigenlijk ook al te laag. Maar voor de gemiddelde persoon is dit juist reuze handig, kan deze niet meer de hoofdsteun verkeerd afstellen. Porsche doet dat ook (Volvo ook trouwens) en daarmee heeft het ook wat sportiefs.
Meestal wordt zo’n M ook gebruikt als daily driver dus ik kan me voorstellen dat het fijn is om hem luxe aan te kleden.
Wat ziet de M4 er trouwens armzalig uit in het wit! Valt me echt tegen, in tegenstelling tot andere kleuren.
Ik vind die M3 er best goed uitzien zo. De M4 zou ik zelf gewoon sportief en ‘spartaans’ houden
Ach ja, individual hoort van ouds her bij de bmw M modellen, begon al in de jaren 80 met de e28 m5, die werden ook al met de gekste kleuren leer op speciaal verzoek geleverd. Later met de e34 m5/e36 m3 en 850csi werd het nog extremer. Dus M en individual hebben altijd al bijelkaar gehoord, niks nieuws.
Past goed bij elkaar, zeker als het gaat om speciale kleuren en dergelijke die verder toch geen gewicht toevoegen.

Echt spartaans is een M3 ook nooit geweest, als je dat wil koop je lekker een Lotus Exige o.i.d.
@sir_smokelot waar heb je deze info vandaan?
Op officiele BMW M en Individual site vind ik nog niks.
Vooral M3 ziet er netjes uit (azuritzwart??)
Ben ik de enige die vind dat dit op AMG stoeltjes lijkt?
Interieur is gewoon prachtig, om over het exterieur nog maar te zwijgen.
Straf dat BMW zelf voor een M4 kiest in plaats van een M6 Gran Coupé of zo . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).