BMW M5 van Vivid Racing is een giftige tunings-cocktail

Auteur: , 7 Reacties

Vivid Racing bracht het beste uit de tuningscene samen en presenteert deze giftige mix met een toepasselijk jasje.

Van een zakelijke powersedan kunnen we wat betreft deze creatie niet echt meer spreken. Of je moet je geld verdienen in het fijnere witgoed, deze M5 zou drugsdealend Nederland absoluut niet misstaan.

Vivid Racing nam de Beemer voor een goede klant onder handen en de wens was waarschijnlijk iets van “Maak hem aub zo opvallend mogelijk, stijl geld speelt geen rol.” Om te beginnen werd de M5 op 21-inch HRM-pantoffels gezet. Alles moet wel lekker laag bij de grond blijven, dus voorzag Vivid Racing het onderstel van H&R-vering.

De voorspoiler werd door Vorsteiner geleverd en de achterspoiler komt van Hamann. Naast deze optische verfraaingen bleef het niet. De M5 kreeg een cold air intake van carbon en een Meisterschaft sportuitlaat.

Zonder de gifgroene wrap zou het geheel best door de beugel kunnen. Gelukkig kan die er nog altijd af, er zit vast een mooiere kleur onder.7 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Zo slecht staat het hem niet, als ik dit type groen zie moet ik altijd aan mijn motorfiets liefde Kawasaki denken.
Mooie auto voor nieuwe F&F films.
@tomnomnom: nee man, deze word toch al een paar keer gebruikt in F&F 6? Fan hoeft ie volgend jaar in de nieuwe film niet terug te komen. Die eer gaat naar de skyline en supra
Ik vind het dik zo. Gave kleur, gave wielen, lekker laag, goeie bodykit. Zet maar op de oprit neer :) Saaie bakken zijn er al genoeg.
ejs via Android app
Met kleinere wielen zou dit zo op mijn oprit mogen…
Dit is echt zo’n typische auto voor Amerika, LA of iets in die richting, daar kan alles.
In Nederland zou je zo’n auto helaas niet snel tegenkomen.
top juist zo! die kleur is juist geweldig! Veel leuker dan al dat saaie grijs/zwart/wit wat men in nl koopt op auto’s om zo een wat hogere restwaarde te behouden (want je koopt ook echt een auto om hem later weer te verkopen natuurlijk)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).