Bosch het bokje wegens nieuw sjoemelschandaal?

Auteur: , 17 Reacties

Na Volkswagen Dieselgate is Bosch nu ook onderwerp van onderzoek in een ander mogelijk uitstootverhaal.

Bosch het bokje wegens nieuw sjoemelschandaal?

Ditmaal gaat het om Daimler, dat mogelijk uitstootwaarden heeft gemanipuleerd teneinde de dieselmotoren aan de geldende wet- en regelgeving te laten voldoen. Daimler is uiteraard het moederbedrijf van Mercedes-Benz, voor wie iets gemist heeft.

Bosch verzorgde de motormanagementsoftware bij Daimler en precies die software wordt nu onderzocht. In principe levert Bosch natuurlijk wat de klant wil hebben, maar het is de vraag of de toeleverancier hierbij ook actief heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van mogelijke sjoemelsoftware.

Het onderzoek is enkele weken geleden begonnen, Bosch wilde verder niet op de berichtgeving reageren. Wel is bekend dat Bosch in de Verenigde Staten ettelijke miljoenen schadevergoeding moest betalen naar aanleiding van de rol van het bedrijf in Volkswagen Dieselgate.17 reacties

Prima politie voertuigen dus ..
@lincoln:

картина вашего великого лидера. Bosch.

http://thestar.blogs.com/.a/6a00d8341bf8f353ef012876577d69970c-pi
@pomoek: putin de nieuwe godwin? creatief man :)
@lekkaah: je moet het natuurlijk wel lezen! Anders begrijp je er inderdaad niets van.
@lincoln: Holly frack… ik heb Lincoln een plusje gegeven… uchhhhh…. waar is de zeep….?
@dracae: Jezus wat kinderachtig
@thefmanl: Lincoln heeft duidelijk van provoceren een soort levensdoel gemaakt. Daar hou ik niet van. Zal wel aan mij liggen… Eigenlijk is het natuurlijk beter om daar gewoon niet te veel op te reageren, want die reacties vind hij zo te zien alleen maar leuk..
Maar goed, als ik dan toch een grapje maak als ik het een keer wel met hem eens ben en dat wordt als bestempeld als kinderachtig..
Provoceren, soms zelfs treiteren, expres op zere teentjes trappen is ‘grappig’ daar dan weer een grapje over maken dus niet.. We weten dus ook weer waarom Nederland af en toe zo’n puinhoop is…
@dracae:
Ja, want je hebt veel meer aan wegkijkers en draaikonten.
@desjonnies: Dus ‘wegkijkers en draaikonten’ is de tegenstelling van provoceren en treiteren? Lijkt me toch niet…
Nog vreemder is dat ik dus NIET WEGKEEK, maar mijn mening kenbaar maakte en daar dus juist dit commentaar op kreeg. Dus bedenk eens, wat wil je nu, dat we met z’n allen wegkijken als iemand op dit forum weer lekker zit te stangen, of juist dat we wel iets zeggen?
Pas op dat je in je reactie niet gedwongen wordt te ‘draaikonten’…
Ah, dus eigenlijk is Bosch de boosdoener en niet VAG of Daimler. Ik breng meteen mijn koelkast en boormachine terug, misschien zijn die ook wel versjoemeld.
@blo3to3t:
Viel het je dan niet op dat je sneller dronken werd van een biertje?
@desjonnies: ah verrek, ik dacht al dat het etiket van een hertog Jan veranderde in captain Morgan omdat ie kouder werdt, maar nu snap ik het.
Het is allemaal de schuld van Trump
@lekkaah: nee van de president van de verenigde staten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).