Boze Gelderlander sloopt X6, huis en nog meer auto’s

Auteur: , 91 Reacties

Gezellige toestanden in Gendt deze ochtend.

Boze Gelderlander sloopt X6, huis en nog meer auto's

Het waren bijzondere taferelen in het normaal zo rustige Gendt, een dorpje in de provincie Gelderland. Een 56-jarige man ging door het lint en sloopte een huis en meerdere auto’s. De politie spreekt over een conflict in relationele sfeer. Volgens Omroep Gelderland had de man ruzie met zijn ex, de twee zouden gaan scheiden.

Met een shovel zou de 56-jarige serieuze schade hebben aangebracht aan de woning waar zijn ex-vrouw op dat moment verbleef. Een Peugeot Partner, die voor het huis geparkeerd stond, raakte zwaar beschadigd. Het was niet de enige auto die de man gesloopt heeft. Op het terrein stonden op dat moment namelijk ook een BMW X6 en een Opel Vivaro geparkeerd. De voertuigen werden slachtoffer van het idiote gedrag van de man. In totaal raakten vijf voertuigen op het terrein beschadigd.

Boze Gelderlander sloopt X6, huis en nog meer auto's

Bij zijn acties raakte de man nog gewond ook, zijn ex-vrouw kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Er moest een arrestatieteam ter plaatse komen om de man in te rekenen. Vandaag is de verjaardag van zijn ex.. Een dag om nooit meer te vergeten.

Boze Gelderlander sloopt X6, huis en nog meer auto's

Fotocredit: Roland Heitink/Persbureau Heitink91 reacties

Ik krijg eerlijk gezegd ook soms agressie-aanvallen als ik een X6 zie.
@cossiekiller: niet leuk
@toniominestrone: Ik zal de jouwe met rust laten. Beloofd.
@cossiekiller: X6 met zwarte wielen. Keurige mensen.
@kruimel: Bah. Heb je wel door hoe truttig jouw opmerking klinkt?
@hehe: Ik vind het wel een terechte opmerking, de X6 heeft nu eenmaal een bepaalde aantrekkingskracht op een welbepaald gedeelte van de bevolking.
@kruimel: je hebt er zelf ook zo een zeker
Help! Mijn ex is klusser…
Soms moet je als vrouw “doe normaal, anders breek ik de tent af” toch wat serieuser nemen blijkt hier
Met een schup zulke ravage aanrichten? Die zal wel aan de mass gainer shakes zitten!
@dromedaris: dat dacht ik ook. Moet ook wat kracht in die man zijn armen zitten.
@dromedaris: https://nl.wikipedia.org/wiki/Shovel

Een shovel of wiellader, ook wel laadschop of grondverzetmachine genoemd, is een machine die onder andere gebruikt wordt bij het grondverzet. Er kunnen in de hefarm verschillende voorzetstukken gehangen worden, zoals een dichte bak, puinbak, palletvorken, stenenklem, hijsmast, stenenrotator of een veegbezem.
@hiostu: oh ok, dacht dat jullie Ollanders weer een perfect bestaand Nederlands woord verengelsd hadden. #grapefruit
@dromedaris: Dit zegt meer iets over je zelf.
@dromedaris: luister, we hebben het hier waarschijnlijk over een professional!
Lijkt wel een Tesla batterij die opbrandt.
Dit verzin je toch niet joh! Je moet toch wel wat steekjes los hebben voor dat je dit soort acties gaat uithalen.
@dutchdriftking: denk dat je het tevens bij de ex moet zoeken, dat zij haar ex-man zo erg kan opfokken/benadelen of dusdanig ertoe kan aansporen dat je deze idiote actie als enige uitgangspunt ziet…

Niemand doet dit soort dingen zonder directe aanleiding. Actie -> Reactie!

#ikpraatoverigensniksgoed
@ghost: Joh, zou je de fout niet eerder leggen bij iemand die in staat is de boel te gaan slopen met een shovel?
@fanboy: lees nog even die hashtag (#) dropsleutel!
@ghost: Als je dit soort dingen doet, ben je niet helemaal goed bij je hoofd. Het zou me dan ook niks verbazen als de aanleiding niet heel groot is geweest of er gewoon sprake is van een gekrenkt ego.
@SanderB: jij bent psycholoog? Of ken jij de ex-vrouw? Geloof mij nou maar dit verhaal heeft nog een ander, minstens zo agressief randje van de andere zijde. Zelfs iemand met een psychose doet dit niet zomaar…dan heeft dat mokkel echt wel iets dusdanig op lopen fokken wil je zo iets toe in staat staan. Ik vermoed zelf iets in de trend van:

“Ik berooi je van je allerlaatste centen en je krijgt je kids nooit meer te zien!!!”
@ghost: precies dat, lijkt mij ook.
@ghost: Dat van die kids nooit meer zien is in ieder geval wel al gelukt denk ik zo…
@ghost: wat dan nog, woorden bestrijd je met woorden, niet met daden. Als die ander ook zo aggresief is, wat heeft die dan gedaan? De andere 3 auto’s en woning kapot gemaakt? In het voorbeeld van Christchurch kunnen we nu dus weer iemand verwachten die een kerk binnen loopt etc en jij vindt dat normaal? Oog om oog. Ik niet.
@ghost: als je alles al van je afgepakt hebben, je blauw betaalt aan alimentatie, dan kunnen ze toch niets op je verhalen en kun je dit makkelijk doen.

Of is dit doem denken?
@erik2907: hier doelde ik idd op, dankje!

En praat nogmaals verder niks goed, zoiets doe je niet. Zelfbeheersing is key!
@ghost: ok, negeer vorige opmerking.
@enjoypunani: #zelfbeheersing 😂😂
@erik2907: alles? Max de helft.
@enjoypunani: ja, de helft van alle bezittingen en daarbij komt nog de allimentatie voor je ex-partner als ze niet werkt / kan werken en ook nog de allimentatie voor de kinderen. Laten we zeggen, met een beetje mazzel houd je netto 25% over.

Gelukkig mag je alimentatie wel weer aftrekken bij de fiscus zodat we allemaal meebetalen in NL :-).
@ghost: grapje toch..?
@olivier420: ja precies, moet kunnen toch? Tis allemaal maar materiaal..
@ghost: :-)
@ghost: beheersing van jezelf is het belangrijkst. Wat die vrouw ook heeft gedaan of zou hebben, door dit te doen verlaagd hij zicht tot haar niveau en daaronder.
@str8six: Ik vind hem anders wel een punt hebben. Ook ik wil niks goed praten, maar als je iemand zo ver kunt krijgen, al heeft hij ze niet alle 24 in het kratje zitten, dan kun je dat misschien ook wel zien als mishandeling, maar dan geestelijk. Om haar maar meteen als het slachtoffer te beschouwen vind ik in ieder geval niet volkomen eerlijk.
@duckmefaddy: je hoort mij ook niet zeggen dat zij slachtoffer is. Ik zeg alleen maar dat zelfbeheersing het belangrijkst is.
@duckmefaddy: Wacht even… er zit een gat in haar huis. Hoe je er ook tegenaan kijkt en wat ze verder ook geflikt heeft, dan ben je slachtoffer.
@vaakbenjetebang: afgelopen week heeft een vrouw in Slovenie haar hand verloren. Ze is slachtoffer toch?
Negeer alleen eventjes het feit dat ze zelf aan het zagen is geslagen om zo de verzekering op te lichten.
Ik zeg nu niet dat ze geen slachtoffer is, ik zeg alleen dat we niet alle feiten op een rijtje hebben om haar direct als slachtoffer en hem als dader aan te wijzen.

Wat @str8six correct zegt is dat zelfbeheersing enorm belangrijk is. Hiermee zorg je dat alles wat zij mogelijk fout doet, zonder schade blijft. Maar alleen omdat iemand de zelfbeheersing heeft wilt niet zeggen dat je daarom iemand geestelijk kapot mag maken en tot het limiet mag drukken. Dat is gewoon mishandeling. Alleen maar omdat Rico Verhoeven een grote jongen is, betekend niet dat je hem voor de fun tegen zijn porem aan mag tikken.
En stel, ze is een psycho die hem helemaal tot het limiet heeft weten te drukken, is zij dan de dader en hij het slachtoffer? Nee, tuurlijk niet. Maar ik zal het hem iets minder aanrekenen en toch iets meer naar haar kijken en zeggen “ja… wat had je verwacht dat ie zou doen? Bosje bloemen kopen?”

Des mien peunt… Voor nu wens ik mijn medemens een fijne vrijmibo toe en geniet vast van de komende dagen!
@duckmefaddy: Wat we met enige zekerheid kunnen vaststellen is dat de beste man met een shovel bijkans het huis is binnengereden, waar de eventuele geestelijke mishandeling nog pure speculatie is. Het zal mij benieuwen of er een rechter te vinden is die dit een proportionele reactie vindt op welke mate van geestelijke mishandeling dan ook. Wat dat betreft kijk ik uit naar de zitting!
@vaakbenjetebang: Ik wil ook niet zeggen dat dit proportioneel is. En er zal inderdaad geen enkele rechter zijn die dit wel vindt. Maar dit zal wel in de straf de beste man meegenomen worden als hij tot het uiterste gedreven werd door zijn ex of niet. En daarbij kan de ex haar ook een straf geven om het geestelijk mishandelen.
@str8six: helemaal eens, daarom zeg ik ook, ik praat niks goed!
@ghost: je hebt helemaal gelijk. Wil je zoiets doen dan moet je wel helemaal gek gemaakt zijn door je ex. Het is nog steeds niet goed maar ik denk dat zijn verhaal ook gehoord mag worden.
@arnoldh: dankje, jij snapt wat ik zeg..ik ben oprecht wel benieuwd wat de man zo tot deze actie heeft doen leiden.
@ghost: ja ik dus ook
@str8six: als de vrouw nu de kinderen mishandeld heeft is dit dan ook onder haar niveau? oordelen als je het verhaal niet kent… nooit een geweldig idee
@ghost: Het zal zeker een rol spelen. Soort zoekt soort tenslotte.
@ghost: dat is inderdaad de gedachte van mensen met een bijzonder lage emotionele intelligentie, kunnen niks meer hebben en worden razend gek als iets niet in hun straatje past….
Ik weet niet zo goed wat ik moet denken. Hier hadden doden kunnen vallen, enorme schade en compleet gestoort dit kan natuurlijk absoluut niet door de beugel……………maar aan de andere kant is er nu wel een X6 minder. Lastige morele afweging.
@sketcher: “gestoort” met een t kan ook niet door de beugel.

#taalnazitothemax
@okdoei: wees maar blij dat hij compleet gestoort was, anders was ’t nog veel erger afgelopen :)
@okdoei: #houhetdanookbij1taal
@sketcher: Vind het eigenlijk een beetje tegenvallen, als ik zo kijk had hij het veel beter kunnen slopen met dit soort gereedschap. Op zijn minst had hij de schoorsteen er vanaf moeten kunnen tikken.
*gestoord
@sketcher: whoops, sorry maat, had deze reactie niet gezien. Tot dusver mijn mislukte poging om grappig te zijn. Story of my life. Foetushouding. Janken. Enz enz
Fijne verjaardag schat 🎉🎉🤣
Die 2 laatste zinnen in het artikel😂😂😂
Ik ben je Peugeot Partner niet meer!
@fanboy: haha is het nu een Ex-Peugeot Partner of een Peugeot Ex-Partner?
@fanboy: beste grap in tijden!! +1
@fanboy: maar wel je (e)x 6
Ben eigenlijk wel benieuwd naar het verhaal hierachter…

Dus ik laat even mijn fantasie gaan,

Vrouw gaat vreemd, wil nu scheiden en krijgt de helft.
Man sloopt nu de helft van alles wat hij heeft?
@zezinho: vrouw krijgt 90%, kan niet werken omdat ze voor de kinderen moet zorgen, man kan met de rest (10%) prima werken en aan een nieuw bestaan bouwen, eventueel met of zonder (vermogende) vriendin.
@erik2907: lul maar lekker over wat je niet weet. Helaas is de realiteit niet zo glansrijk.
@ghost: niemand weet hier iets omdat we met z’n allen er niet bij zijn geweest (en dat weet ik zelfs niet). Dus ik roep toeter net zo hard mee als de anderen….
@erik2907: deze situatie ken ik idd niet en jij ook niet, maar de dagelijkse realiteit wel en dat is niet wat jij hierboven uiteen hebt gezet.
Flinke pre-party, dak er af!
Ja, nu ze gezien heeft hoe mannelijk je bent zal ze vast bij je willen blijven.
Eerst kei hard werken en daarna alles slopen omdat je het niet meer aankunt…
Zeker weer eentje van het Gelders Volksleger! Jiskefet: https://www.youtube.com/watch?v=1bBQ36eMTGI
Zoals je door sommige vrouwen behandeld wordt, kan ik zeker begrijpen dat die kerel door get lintje gegaan is. Die neiging had ik ook toen mijn ex een maand na de geboorte van de jongste en net 2,5 maand in ons droomhuis woonden ineens zei ik heb nooit van je gehouden, maar heb nu mijn droomhuis en drie kinderen. Ik heb me in kunnen houden, maar wanneer dit dan leest kan ik het me goed indenken dat je giga uit je plaat gaat. Hij zal nu alleen heel wat moeite krijgen om nog iets voor elkaar te krijgen in de scheiding vrees ik.
@maussieknip: wat een trieste situatie voor je zeg. Ben je daarna nog gescheiden?
@loserboi932: binnen een halfjaar was de scheiding rond idd. Is inmiddels bijna 4 jaar geleden, maar een strijd om de kinderen is er nog steeds tot op de dag van vandaag.
@maussieknip: sterkte! Sneu voor de kids ook.
@ghost: thanks
@maussieknip: jammer hoe het leven soms kan lopen idd. Succes ermee.
@maussieknip: Take care dude, heel triest. Hopelijk heb je dr het vel nog enigszins over de oren kunnen trekken.
@maussieknip: fijn ook dat we haar kant van het verhaal kunnen lezen.
@iannuzi: ja er zijn altijd 2 kanten en ook bij ons was er soms wel wat gaande, maar geen noemenswaardige dingen imo wat tot een scheiding zou leiden. Een huwelijk is vallen en opstaan. Het enige waar ik nu voor vecht zijn mijn kinderen, waarvan de stiefvader nu denkt alle touwtjes in handen te hebben.
@maussieknip: sommige vrouwen hebben tussen 35-45 jaar een identiteitscrisis en willen weer terug naar de leeftijd van 18-25 toen ze nog vrij-gezel(lig) waren. Maar ja, die man ook die in de weg zit/ligt…..
Als het maar lekker oplucht!
@Hubert: luchten zal het zeker doen met zo’n gat ik je dak…
@vbarchetta:

Lijkt me heerlijk om eens met een shovel een beetje te gaan spelen.
♫ En ik had toch al zo vaak gezegd,
dat ik geen spaghetti lust ♫
Toe, nu, snoepie, schatje… ♫
Zo iemand wil je toch gewoon met zijn smoel tegen de Dampuurte plakken dat em dre doagen bruine zepe ga schijte.


ah Gendt niet Gent.. my mistake.
De beste man kon zeker geen baan krijgen in de metaalbewerking…
Ik heb geen problemen met een X6. Meer met een Peugeot Partner…
@freezzr: ook een klap van de shovel gehad?
Te veel Flodder gekeken die vent, tanks hebben we godzijdank niet meer hier haha anders was de ravage wel iets groter
Die pakt het wel groot aan direct. Dan moet er toch wel echt iets heftigs aan de hand zijn lijkt me.
Klapmongool

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).