Brabus 800 iBusiness: de natte droom van iedere nerd

Auteur: , 13 Reacties

Een benzineslurpende Mac Mini met een 800 pk sterke V12. Kan hoor, bij Brabus.

Brabus 800 iBusiness: voor echte zakenlui

Brabus had al een opgevoerde G65 in zijn gamma, maar de zakenlieden onder ons wilden blijkbaar meer. Daarom bedacht de Duitse tuner de Brabus 800 iBusiness. Niets anders dan de ‘gewone’ Brabus 800, maar dan propvol Applespul. We noemen infotainmentpr0n dankzij iPad Mini, Mac Mini, iPod Touch en Apple TV.

En dat gebruik je terwijl je met 250 km/u over de Autobahn knalt (270 onbegrensd), of in 4,2 seconden naar de honderd sprint. Het kloppend hart van deze techheaven met 1.420 Nm trekkracht is een Mac Mini, die onder de achterbank verscholen ligt. Om dat mogelijk te maken werd de achterbank vervangen door speciale stoelen inclusief ventilatiesysteem. Verder is het Docking station, USB-poort en LED-verlichting galore.

Internetten kun je op een ingebouwd 15,6 inch LCD schermpje dat op commando in- en uitklapt in het lederen/alcantara hemeltje. Je toetsenbord ligt op je te wachten in een speciaal opbergvakje. Tafeltje uitklappen en surfen maar. Wel alleen voor de echte Apple-aficionados natuurlijk.

Lees je mee, Alexander Klöpping?
13 reacties

Ik zie een auto vol met apple troep, dus een hipstermobiel.
Als het een auto voor nerds was dan zat er een dikke pc met een core i7, een SLI of crossfire setup, minimaal 32GB ram een paar SSD’s, 3 schermen met een centrale stoel achterin.
De midden console zou draaien op een intel NUC met een linux distro of een of ander uitgebreid android tablet. Verder zou er in het handschoenen kastje een speciale plek voor een panasonic toughbook verwerkt zitten voor de bijrijder. Er zou een bakkie met een paar asociaal grote antenes in gebouwd zijn, sataliet ontvanger op het dak, extra GPS antenes, radar, infrarood en thermische camera’s in de grille met een display in de middenconsole en een mogelijkheid tot het op afstand besturen met een telefoon, of ander mobiel apparaat gecombineerd met de mogelijkheid tot autonoom rijden.
Dat is een auto voor nerds, dit is een hipstermobiel.
@MrSkyline: Ok.
@MrSkyline: pff tsss, dan schrijf je zo een tekst en dan vergeet je nog de lazers..
@MrSkyline: Doet mij eerder denken aan een geheime dienst.
@MrSkyline: Het zou dus een wagen voor jou zijn?
@berlinetta: met dat wat ik opnoemde zeker, de apple zooi kan mij gestolen worden.
@MrSkyline: Mooi spul he, Apple! Jammer dat het zo duur is he :(
Hoeveel G klasses heeft Brabus nu al getuned?! Ze zien er optisch nagenoeg hetzelfde uit. Wel een binnenkant waar je goed in kan toeven moet ik zeggen.
Ligt het aan mij of is de G hip geworden na tig jaar??? Erg leuk zo’n over de top Brabus :)
Dikke shit !!
Respect Brabus !
Volgens mij zijn ze het stuur vergeten te vervangen door een mooier exemplaar met brabus logo
Dikk hoor !

over Mercedes gesproken,
Zag vandaag een nieuwe S op wit groene belgische platen. Wat houdt dat in?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).