Bravado Banshee uit GTA V te koop

Auteur: , 25 Reacties

Dat is pas uniek: je kan een auto kopen die je normaal gesproken alleen kan stelen.

Vorig jaar bouwde West Coast Customs een Dodge Viper SRT-10 uit 2006 om tot een real life versie van de Bravado Banshee, één van de snellere auto’s die je kan stelen in het spel Grand Theft Auto V. Het complete in- en exterieur van de auto werden gerestyled. De auto werd destijds weggegeven bij een winactie waar je alleen aan kon meedoen als je in de Verenigde Staten woonde.

De vrouw die de auto won wil nu graag de auto verkopen zodat ze het geld kan gebruiken om haar twee zoons naar een goede school te kunnen sturen dus de Banshee staat nu te koop! Je kan bieden op de auto op eBay of je kan op de “Buy It Now” knop rammen en direct $170.000 dollar overmaken.25 reacties

170k voor een van de lelijkere gta auto’s? Hou es ooooppp, had dan een bentley continental gt omgebouwd tot cognosenti ofzo
Wil ze haar zoons naar Harvard sturen ofzo?
@berlinetta: Harvard kost nog wel iets meer ($62,250 – $68,050 geschat per jaar). Met twee zonen kun je het daar net anderhalf jaar per kind redden met deze vraagprijs. Universiteit is duur in de VS.

OT: Dollar for scale om te laten zien hoe diep de velgjes zijn?
Wat een gedrocht. En de afwerking van dat interieur. Ik zou m’n auto toch maar niet aam WCC toevertrouwen…
Zou dat de minimum termijn geweest zijn waarna ze hem mocht verkopen?
Eén van de modellen in GTA waarbij ik er weinig moeite mee heb om ze naar de kloten te rijden. Dat zal in het echte leven weinig anders zijn.
Kijk dit vind ik nou mooi! De Bravado Banshee is een van mijn favoriet de hele gta-serie. Zelf heb ik er eentje met een verschikkelijke spoiler in het oranje. Hij is misschien niet de mooiste auto die ze hadden kunnen namaken, maar volgens mij wouden ze een sportauto namaken die al de hele gta-serie meegaat. Dan blijven alleen maar de Italiaanse supercar de Infernus (aka. Lamborghini Diablo, pagani zonda en zelfs ooit honda NSX) en de Banshee. En dan vertimmerd WCC liever een amerikaanse wagen dan een peperdure V12-Italiaan. De viper zou vast makkelijker om te bouwen zijn zonder dat er teveel lijnen van de digitale versie verloren gaan.
Overigens is studeren in Amerika peperduur, voor een opleiding bouwkunde van 5-6 jaar ben je al dik anderhalve ton kwijt.
@subaru4ever: wouden ja….
@subaru4ever: 1,5 ton..? Daar gaat mijn droom, ik wil graag mijn afstudeerproject in Amerika doen & er nog een jaartje studeren.. Weet jij dit uit eigen ervaring of..?
@caterpie: vriendin in Amerika, Bouwkunde is een redelijk prijzige studie, maar in vergelijking met Nederland is het een altijd duur. Leenstelsel of niet, studeren in Nederland blijft realatief goedkoop. Zelf overigends geen ervaring met studeren trouwens, dus ik spreek uit alles wat mij is verteld. :-)
$170.000 is wel erg veel voor een auto die gebaseerd is op een voertuig waar Rockstar geen licentie voor wou kopen en toen gewoon 2 auto’s mixte….
@marussia Het probleem is niet dat Rockstar de licenties niet wou kopen. De merken willen alleen niet dat hun auto bekend staat als “get away vehicle” in een spel Rockstar heeft zat geld om ze te kopen, en elke auto in GTA is een mix van 2 of 3 auto’s.
Je kan ze niet alleen stelen maar ook kopen bij de dealer in Los Santos van je zuurverdiende geld.
Mwa… ik jat em wel! Net als in V
170 is echt te veel. In het spel zelf most net geen ton..
Ik heb er al eentje! Elke dag in een andere kleur :D
Hahaha maak dan de adder
@nvhuijkelom: Die hoeven ze niet te maken, er rijden er al zat van rond.
Zoons boven deze auto, ik geef haar groot gelijk
Het zou me niet het verbazen als het straks (echt) gestolen wordt xD
Ik zou liever een andere auto voor dat geld. Maar op zich wel vet dat ie echt is, was Franklins Buffalo ook iet in het echt?
Krijg je voor die 170.000 dollar ook die bezemsteel er bij die de klep open houdt?
Een link naar de eBay pagina zou handig zijn een artikel als dit.. Daarnaast mag je je laatste alinea nog eens goed nalezen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).