Cadillac ATS-V is lekker in strakblauw

Auteur: , 20 Reacties

Wat een fijne verschijning, deze snelle Amerikaan.

Normaalgeproken ogen coupés een pak strakker dan sedanvarianten van hetzelfde model, maar in het geval van de ATS-V weten we zo 1-2-3 nog niet of die vlieger opgaat. Sowieso is de allerdikste Caddy die je in Los Angeles tegenkomt de ATS-V/R, de raceversie dus, maar da’s misschien een beetje smokkelen.

ATS-V Racer

We vezamelden alle 3 de modellen voor jullie, en op de foto’s is goed te zien wat een beetje belichting kan doen voor een auto: het blauw uit de eerste foto’s knalt er aardig uit. Hoe hard de auto zelf knalt, dat horen we nog van de PR-boys. Kijk niet verbaasd op al er de komende maanden een snel rondje Ring naar buiten komt van de gepeperde ATS.

De versie met handbak maakt het je gemakkelijk met No-lift shifting. De naam zegt het al, je kunt dan gewoon je rechtervoet op de vloer geplant houden tijdens het opschakelen zonder dat je je blok opblaast.20 reacties

De sedan lijkt beter geproportioneerd te zijn. Hoe dan ook: een erg smakelijke auto die waarschijnlijk meer dan een partij is voor de M3/C63/RS5. Hier in Nederland niet, maar ik denk dat in de States deze auto het (terecht) goed gaat doen.
Lekker hoor!
Brute Amerikaan zal weer indrukwekkende specs hebben. Wat dat betreft zijn Japan en Amerika zoveel leuker dan ons saaie Europa met name Nederland.
@lexushondagtr: als het je niet bevalt dan ga je toch lekket
@trident: Wees een vent en durf het toe te geven, er rijdt daar gewoon leuker spul rond.
@lexushondagtr: maar ook ontzettend veel bende. Ik word niet heel warm van een F150 of Nissan Maxima.
@TimoBac:
Ach, zo word ik niet vrolijk van al die vage zooi die hier het straatbeeld terroriseert..
Van mij mag er best wat meer diversiteit komen en deze Caddy zou een mooie aanvulling zijn.
via iPhone app
@lexushondagtr: laten we nou niet overdrijven. Tuurlijk, in Japan en Amerika zijn voldoende toppers die wij hier niet kunnen krijgen (Hellcat, Z/28, RC-F, Impreza Spec C), maar de meeste kun je hier gewoon kopen.
@gtwillem: laten we het nou niet downplayen :)

In amerika als grootste voorbeeld rijden behalve de modellen die jij opnoemt er aan die kant van de oceaan leukere autos, danwel meer van de modellen die je ook hier “kan” kopen als je meer dan 100/150 duizend euro te besteden hebt.

Het saaie aan ons landje is natuurlijk de opbouw van de prijzen… waardoor je autos als deze of alle andere leukere autos hier minder ziet…

Ik citeer GM: “it will be competitively priced with the competition in the low-$60,000 range.” dus met de huidige koers, vanaf 48.000 euro.

Wat gaat hij in ons kikkerlandje kosten… ik gok meer dan 125.000 euro…

een m3 in USA… ook vanaf 62.000!! hier bij ons vanaf 105.000!!

dus ja in die andere landen rijden “meer” leukere autos.. daar ben ik het zeker mee eens
@jvthof: & @jamesbond007: De punten die jullie opnoemen is dus precies wat ik bedoel, het saaie in ons land is inderdaad de absurde prijzen. Dat er een beetje prijsverschil zit zou ik kunnen begrijpen, maar als het meer dan 2x is kan ik gewoon niet begrijpen. Zelfs bij onze buurlanden scheelt het een hoop.
Waar veel mensen zich niet van bewust zijn is het volgende; sommige automerken hebben zich al teruggetrokken uit Nederland. Als het zo doorgaat kunnen ook grote namen doen besluiten om niet meer te leveren in/aan Nederland. Zou ik persoonlijk gewoon erg jammer vinden.
Als de overheid het betaalbaarder maakt zullen meer auto’s verkocht worden, dan nog heb ik zo mijn twijfels, omdat velen hun kop niet boven het maaiveld durven uit te steken.
@lexushondagtr:
En stukken goedkoper! Een Mustang V8 voor de prijs van een Nederlandse kale Ford Focus!
Pleuris dik ding. Zou hem zo verkiezen boven het Duitse trio, dan maar iets minder goed :)
Een schitterende auto! Ziet er agressief uit en zal ongetwijfeld goed hard gaan. Ik denk dat de wegligging inmiddels ook wel dik in orde is.
de laatste 2 generaties van Corvette hebben ook een geniaal goede wegligging.
Oef, dat is geen knappe spoiler.
Prachtig deze ATS-V!!
Deze kleur is ook top
:-D Hier word ik blij van.
Mooi blauw, is niet lelijk. ;-)
@AutomotiveDesigner:
Dit is Powerblue gejat van Volvo. Ze hadden beter ook wat van het design kunnen jatten
Heerlijk bruut maar had deze geen 6 cilinder?
Lekkere auto. Benieuwd hoe die het gaat doen, aangezien de ATS nu niet bepaald een succes is. Zelfs niet in de US.
Geweldig apparaat!

En wat staat zijn kleur hem goed!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).