Cadillac CTS heeft een lekker scherp snuitje

Auteur: , 17 Reacties

Chevrolet gooit in New York flink wat power op de tafel, maar zustermerk Cadillac pakt het wat ingetogener aan. Dit zijn de eerste live-beelden van de nieuwe CTS.

Cadillac CTS

Zo in het echt oogt een auto toch net weer even wat anders dan op impressies, Cadillac heeft de derde generatie CTS trouwens wel netjes afgeschermd met plexiglas. Misschien willen ze geen vette vingers op hun 425 pk sterke V6-topper.

Soundbites van GM-mensen zijn te vinden op autojunk!
17 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik vind er niks aan. Dan nog liever een Caddy.
Hij lijkt op een kruising tussen een Skoda en een Benz. Verder zal het ongetwijfeld een goede auto zijn, maar ik zie niet in waarom een Europeaan deze zou kopen ipv een Mercedes, Audi of BMW.
Niet heel mooi. Niet heel lelijk.
Met name de ‘kont’ ziet er anders uit dan op de impressiefoto’s, maar kan ook aan de hoek liggen. Blijft een mooie auto, ik zou deze liever rijden dan een E, 5, of A6!
@derkvankappel: Bij een Escalade zouden deze achterlichten goed staan, maar bij een sedan mislukt die creatie.
@agera: Daar heb je een punt, al lijkt de achterkant nu ook forser vanwege de kleinere velgen, scheelt ook wel wat!
Misschien dat een maatje grotere velgen en wat minder chroom hem wat op zouden knappen?
Jammie! Looking good!
alleen nog een mooie 6-cylinder diesel en hij is perfect
Scherp snuitje? Het enige waar ik aan moest denken waren de bakkebaarden van Redmond O’Hanlon
Cadillac probeert het iedere keer weer met dit type design. Ik snap dat ze een stijl willen hebben die te associeren is met het merk maar ik denk dat ze met iets nieuws moeten komen. Door vast te houden aan de designtaal die ze nu hebben zijn al hun auto’s “meh”.
@mainmo: Dat vind ik dus van Audi, daar lijken ze hun auto’s rondom de grille te ontwerpen en lijkt alles ook teveel op elkaar. Familiegezicht oké, maar als je soms twee keer moet kijken wat voor model je ziet rijden, dan klopt er toch iets niet.
@derkvankappel: Klopt, Audi’s zijn inderdaad grotendeels copy-paste en dat maakt ze in onze ogen saai. Het verschil met Cadillac is dat als Audi niet alle modellen hetzelfde gemaakt zou hebben het eigenlijk geen lelijke auto’s zijn (mits uitgevoerd met S-line en een mooie set velgen). En veel mensen boeit het niet dat Audi’s op elkaar lijken en vinden ze gewoon mooi. Wat ik bedoel te zeggen bij Cadillac’s is dat het design zelf niet mooi is en als je het kopieert naar een ander model blijf het niet mooi.
@mainmo: Ik snap wat je bedoeld, maar persoonlijk vind ik het design van Cadillac wel mooi, ik houd wel van die scherpe lijnen. Kwestie van smaak. Niet dat ik iets tegen Audi heb, in tegendeel, maar het is zo’n eenheidsworst, dit is weer eens wat anders. Mits goed uitgevoerd inderdaad zijn het hele mooie auto’s, maar die maakt Kia tegenwoordig ook, onder leiding van een oud Audi-ontwerper notabene. Het is ook wel een beetje de naam die mee speelt die maakt dat mensen zo’n auto verkiezen boven een andere.
Zelf een ton zout helpt niet om ‘m van z’n flauwheid af te helpen…….
Die Amerikanen begrijpen het nog steeds niet helemaal..
Wat een dikke reet! Maakt hem weinig elegant.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).