Cast Lamborghini-biopic bevestigd

Auteur: , 14 Reacties

Voor ons autoliefhebbers is het toch goed om te weten dat er enkel A-listers in aanmerking komen.

Ferruccio Lamborghini

Autofilms, het zal altijd een vreemde eend in de bijt blijven. Het is of te overdreven (Driven, F&F) of een nerd-fest (Ronin, Bullit). Either way, je gaat er niet met je vriendin naartoe. Of je bent feiten aan het bevestigen (“heel goed, een Citroen XM heet voornamelijk onderstuur”) of constant aan het zuchten (“Dat kan toch nooit!!”). Gelukkig is er een nieuw subgenre uitgevonden: films over de mensen achter de auto’s. Denk aan de briljante Art-house film “Talladega Nights” en het niet eens potsierlijke ‘Rush’.

Maar er komen nog een hele zwik films bij, met name films over Enzo Ferrari blijken populair te zijn, want er komen er meerdere onze kant op. Denk aan het project van regisseur Michael Man (Heat, Miami Vice, Colleteral), waarbij aanvankelijk Christian Bale de rol van Il Commendatore zou vertolken, maar wat uiteindelijk Hugh Jackman gaat worden. De productie van die film begint rond 2018.

Dan staat er nog een ander project op stapel waarbij de productie eerder aanvangt en niet minder prestigieus is. Naar het schijnt wordt die film geregisseerd door niemand minder dan Clint Eastwood en zal Uber-Godfather/Goodfalla Robert DeNiro de rol spelen van Enzo Ferrari. Groot verschil met de productie van Michael Mann is dat deze zich voornamelijk gaat richten op de beginjaren van het merk Ferrari.

Maar wacht, er is meer. Nog niet zo lang geleden wist beroepshipster @Dizono ons te vertellen dat er nóg een autogerelateerde Biopic aan zit te komen, wederom over een stronteigenwijze Italiaanse Supercarbouwer, ditmaal Ferruccio Lamborghini. De Ambi Media Group heeft bekend gemaakt wie er mee gaan werken aan de film. De regie neemt Michael Radford (The Merchant Of Venice) op zich, terwijl Bobby Moresco (Million Dollar Baby) het script gaat schrijven. Maar uiteraard ben je meer geïnteresseerd wie de hoofdrollen gaan spelen en het is goed nieuws: Ferruccio Lamborghini gaat gespeeld worden door niemand minder dan Antonio Banderas terwijl Donald Trump Alec Baldwin de persoon van Enzo Ferrari na gaat doen.14 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Flauwe hap altijd van die Hollywood producties.
Mannen worden altijd groter neergezet dan ze waren, het zal me dan ook niet verbazen dat Lamborghini de eigenlijke uitvinder van peniclline is geweest en hij in zijn jonge jaren de enigma code heeft gekraakt.
Een documentaire over zo’n man zijn levensoop is zo veel interessanter .

@lincoln: one for the money..
@desjonnies:

Tja .. ben zelf helemaal gek op Hollywood producties ..
Knappe prestatie om iemands levensverhaal in 2 uur weer te geven ..

Helemaal gaaf als alle voertuigen machines kleding kapsels gebruiksvoorwerpen en omgeving helemaal historisch correct zijn (altijd wel een balpen die het verpest ofzo) ..

Kan me effe geen betere filmindustrie voor de geest halen iig ..

Anyway ..
wil Adam Sandler nomineren voor de verfilming van Josti the Bossti ..
@lincoln:
In Rush knapte ik volledig af op die Renault Estafette in ” Ferrari kkeuren ”
Kelly’s Heroes, oorlogsfilm met Clint Eastwood had de beste voertuigen ooit, omdat de regisseur de grond in was geschreven over de voute voertuigkeuze bij diens vorige project de film ‘where eagles dare ‘
Endeavour episode ook verleden week, figureerde een Tiumph 2500, terwijl alleen zijn voorganger de 2 liter toen verkrijgbaar was, evenals een verkeerde Rover 2 liter.
Ik kan het niet helpen.
Anyway, één van de mooiste docu’s Le seigneur de Billancourt over Louis Renault en André Citroëns rivaliteit en totaal verschillende karakters .
Je durft wel nu ik niet meer aan het bureau tegenover je op de redactie zit Jaapie…
@dizono: Jaapie??? Ome @Jaapiyo is in de sportschool zijn biceps aan het ontwikkelen ;).
@willeme: lol, ik was nog niet helemaal wakker…
Film over Enzo Ferrari heb ik al op dvd.Film over Ferrucio Lamborghini lijkt me wel leuk om te kijken.Film over De Lorean kan ook leuk worden(cocaïne etc).
Dan hebben we als autoliefhebbers toch genoeg om naar uit te kijken:
– Michael Mann/Hugh Jackman Ferrari film
– Clint Eastwood/Robert DeNiro Ferrari film
– Lamborghini film met Banderas en Baldwin
– Silver Ghost, een film van Martin Scorsese en Asif Kapadia (Senna) over Rolls Royce
– McLaren: The Film. Een door McLaren gesteunde documentaire over hoe Bruce McLaren zijn eigen team bouwde
– Fast & Furious 9 t/m 50 en de diverse spinoffs
– De Dieselgate film van Leo DiCaprio
– En voor de autoliefhebbers met kinderen: Cars 3.
@Edge: ik kijk zelf uit naar cars 3 .
@rolov: ik heb een kind, maar die vind Cars 1&2 kinderachtig.
En hij is pas 4….
@Edge: mooi lijstje!
Voor de Lamborghini film zou Jean Reno geschikt zijn als Valentino Balboni.
Kennen jullie de klassieker Rendez Vouz?
https://vimeo.com/92541091?ref=em-v-share

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).