‘CEO Bentley gaat vertrekken’

Auteur: , 4 Reacties

Maak plaats voor nieuw bloed.

'CEO Bentley gaat vertrekken'

Er is een grote wijziging aanstaande in de top van Bentley. Wolfgang Dürheimer, sinds 2014 (weer) CEO van Bentley en Bugatti, zal worden vervangen. Dat bericht het Duitse Manager Magazin vandaag.

De topman zou gezegd hebben een stapje terug te willen doen. Een toppositie binnen de Volkswagen Groep ziet de bijna 60-jarige Dürheimer niet meer zitten. In het bericht wordt specifiek de top van Bentley genoemd. Over zijn positie bij Bugatti en de toekomst van zijn functie bij het merk wordt geen woord gerept.

Adrian Hallmark wordt genoemd als opvolger van Dürheimer bij Bentley. Hallmark is momenteel topman binnen Jaguar Land Rover. Zowel de top bij Volkswagen als bij Bentley wil niet reageren op de berichtgevingen.

Wolfgang Dürheimer begon zijn carrière bij BMW. In 1999 ging de Duitser voor Porsche werken en sindsdien vervult Dürheimer posities binnen de Volkswagen Groep.4 reacties

Ik heb wel eens een interview met deze man gelezen. Erg gedreven en gepassioneerde man. Ik zou in zijn positie ook een stapje terug doen maar wel bij Bugatti aanblijven.
Op zich niet vreemd.
Ze hebben al een auto die op een SUV lijkt, met de hulp van iemand van LaRo moet het vast wel lukken om ‘m ook als SUV te kunnen gebruiken.
Wat weet laro van SUV’s? Wat moet een suv kunnen? Volgens mij vervult een bentayga die rol juist erg goed.
Wat een prachtige Britse naam, Wolfgang Dürheimer…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).