Champions League-winnaar Benzema koopt Chiron

Auteur: , 25 Reacties

Wanneer je collega aanbeveelt er ook eentje te halen.

Benzema

Als je collega een goede auto heeft, dan bestaat de kans dat hij in zijn enthousiasme je kan overhalen om dezelfde te kopen. Bij de gemiddelde koffiecorner gaat het dan om een Volkswagen Golf of een Mazda CX-5. Bij voetballers draait het om Bugatti’s en Bentleys.

Real Madrid-ster Cristiano Ronaldo deed zichzelf eerder een Bugatti Chiron cadeau. Collega Karim Benzema zal ongetwijfeld een ritje hebben meegereden. Blijkbaar beviel de auto goed, want na een aanbetaling van drie miljoen heeft Benzema nu ook een Chiron. Een mooie beloning op de winst van de Champions League, afgelopen weekend in Kiev. De Franse aanvaller nam de auto echter vorige week, dus voor de wedstrijd, in ontvangst. Het is niet de eerste Bug voor de voetballer. Hij kocht eerder een Veyron.

In tegenstelling tot Ronaldo is Benzema geen man van de schijnwerpers. Zijn sociale media kanalen staan bol van familie- en voetbalfoto’s. Met de komst van de Chiron kon hij het toch niet laten een plaatje te delen en waarom ook niet. Of de 30-jarige voetballer zich het volgende seizoen nog steeds een collega van Ronaldo kan noemen is afwachten. Het afgelopen seizoen was voor Real Madrid en zeker voor Benzema, op de CL overwinning na, alles behalve geslaagd.

Fotocredit: Karim Benzema op Instagram25 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
De doelman van Liverpool heeft zichzelf een CX-5 cadeau gedaan
@hacker: Je bedoelt vast de 2e doelman van Real Madrid….

On topic: Koop je zo’n prachtige Chiron…bestel je hem in het….grijs? Met verchroomde velgen…Ik kan me echt geen slechtere keus bedenken. Dan is in het knaloranje of pimpelpaars nog mooier.

In mijn ogen is een Chiron een chique auto. ‘Chirooooooon’… de naam doet het al vermoeden. Dan zijn British Racing Green, ‘Aubergine’ (jawel van de Spyker), Merlin Purple (Audi), Midnight Blue (Aston) echt betere kleuren. En dan zonder chromen velgen…
@r2d2: Is dat wel de Chiron van Benzema dan? Het is een Duits kenteken namelijk.
@r2d2: ben altijd benieuwd wat iemand zelf rijdt met zo’n uitspraak.@eklasse: Begrijpelijk. Ik ben niet in het bezit van een auto op dit moment in verband met mijn werk waarvoor ik doordeweeks vaak in het buitenland verblijf. Voor de weekenden heb een ik een BMW F800GS motorfiets vanwege het feit dat de straat voor de deur pertinent vast staat. In het zwart omdat dit spijtig genoeg de enige kleur was die de dealer op voorraad had toen ik hier 4 jaar geleden arriveerde. Daarvoor was mijn eerste en enige auto een BMW e34 in Island Green Metallic.
@r2d2: Ah, Island Green Metallic. Niet de meest spannende kleur, maar wel een van de meest stijlvolle die je kon krijgen op de E34. Goede keuze!
@edge: absoluut! Als ik een kleur zo mogen kiezen zou ik weer voor zoiets gaan. Jammer dat dat tweedehands vaak moeilijk is. Zwart, wit en grijs blijven toch de favorieten.
@r2d2: island green op een E34: mooie combinatie!
@eklasse: want? als hij een verroeste Lada Samara rijdt mag hij geen mening hebben? Er zit een groot verschil tussen dingen mooi of lelijk vinden, en waar je zelf mee rondrijdt. Ik had ook liever een F40 gehad, maar het is een F20 geworden, en nee, die is niet half zo leuk helaas :)
@gulli: ’t is al goed. Meneer vraagt het netjes dus geef ik ook netjes antwoord. Niets aan de hand!
Op alle voetbalvelden tijdens alle wedstrijden over de hele wereld doen spitsen het. Even richting de bal schoppen als de keeper ‘m uit neemt. Lukt vrijwel nooit om de bal te raken. Behalve inde CL finale dus. Ik ga er vanuit dat de voorzitter van RM de factuur van de Chiron voor Benzema oppakt. Is het minste wat ie kan doen voor de meest winstgevende ziekenhuis bal ooit.
@pomoek: ach. Naast dit gelukje, was zijn beste prestatie van het jaar dat hij Ronaldo niet te veel in de weg loopt;. En dat is toch wel zo’n beetje de enige reden dat hij daar nog speelt: weinig andere spitsen die goed genoeg zijn om bij Real te spelen zonder dat ze heel erg in de schijnwerpers willen staan.
Maar je hebt gelijk: dit heeft zn jaar weer goedgemaakt. Hij is zn Chiron waard.
@gregorius: mah, 12 goals en 12 assist is niet erg slecht.
@ikleesookoverautos: je kan het eigenlijk alleen maar vergelijken met de spits van Barca (zelfde soort tegenstanders): 33 en 15 voor Suarez dit seizoen. Toch een stuk beter.
@pomoek: Mwah, dan zou ik als voorzitter toch eerder een Chiron voor Bale kopen, die had toch wel een veel groter aandeel in de overwinning dan Benzema
@edge: Vooruit, Bale ook een Chiron!
@Edge: wat Ramos deed was anders ook behoorlijk bepalend… Wat een hoogte actie.
Ik ken die kerel niet, maar als ik zo die cappucon zie weet ik alweer genoeg.
@blo3to3t: het is een voetballer hè, dus die capuchon draagt hij om dat kleine beetje hersenen warm te houden.
@rhellema:
ik moest lachen !
@blo3to3t: oohh wat dan?
Jezus wat een lelijke schoenen.
Hoe hoog/laag is de winstpremie voor een Real Madrid speler voor het winnen van de Champions League? Wellicht kunnen alle 24 spelers een Bugatti aanschaffen?
@iphonistvongates: nee dat zal niet lukken. De winstpremie voor de club van het winnen van de finale was 15 miljoen in 2016.
Hij zal er toch niet mee kunnen omgaan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).