Dafuq? Amerikaan crasht SUV door fikkend okselhaar

Auteur: , 8 Reacties

Van je vrienden moet je 't hebben...

Volgende keer toch maar alcoholvrije deo?

Een Amerikaanse jongeman (18 jaar) heeft zijn Ford Bronco (zijn die dingen soms vervloekt?) na een wel heel lullige grap aardig in de puinpoeier gereden. De 16-jarige clown op de passagiersstoel leek het namelijk een strak plan om het okselhaar van de bestuurder in de fik te zetten. Gewoon, voor de leuk.

Kennelijk leiden die vlammen onder je armen aardig af, want de auto raakte van de weg en die excursie resulteerde, zoals je aan de foto kunt zien, in een flinke klapper. In eerste instantie werd het verhaal opgehangen dat er moest worden uitgeweken voor een dier, maar al gauw kwam de aap uit de mouw en werd de ware toedracht aan de Sheriff opgebiecht.

Niet okselfris

De crash was overigens dusdanig heftig dat de twee dames op de achterbank (15 en 16 jaar) door de klap uit de auto werden geslingerd. Het tweetal voorin bleef dit lot gelukkig bespaard, maar zij mochten ieder een boete incasseren. De één voor te hard en roekeloos rijden en de ander voor het afleiden van de bestuurder. Overigens zijn drie van de vier inzittenden naar het ziekenhuis afgevoerd, maar allemaal verkeren ze buiten levensgevaar. (via: krem.com)

Foto’s via: Ada County Sheriff’s Office8 reacties

Murica…..
Zonde van die Bronco..
Van je vrienden moet je het hebben…
ja joh .. echt waar ??
ongelooflijk zeg .. niet normaal ..

en was dat hier ver vandaan ??
oooohh .. Amerika ..

ja dan kan het kloppen ..
want daar stopt iedereen zijn poedel in de magnetron en weegt iedereen 300 kilo en schieten ze elkaar sneller dood dan dat ze geboren worden ..
maar iedereen is daar wel triljardair aan gewonnen rechtzaken ..

echt waar .. heb ik zelf gelezen ..
@lincoln: Lol, ik denk dat je dichter bij de waarheid zit dan je zelf had gehoopt.
If you have ever set fire to your mate’s armpit hair,


You might be a redneck…..

http://www.youtube.com/watch?v=BvPCcYrBg5s
Eigenlijk best nog wel een goede wagen voor een jonge bestuurder zo’n ford bronco. Zonde dat de benzine hier zo duur is.
Murica…

Wel jammer van een leuke klassieker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).