Daihatsu-gedrocht sloopt Lamborghini Murciélago

Auteur: , 19 Reacties

Ouch... Dacht je een dagje te kunnen pronken met je knalgele Lamborghini Murciélago, maakt een gedrocht van Daihatsu een einde aan alle pret.

Daihatsu klapt op Lamborghini Murcielago

Een gele Lamborghini is en blijft een opvallende verschijning. Of je nu in Nederland woont of in Maleisië, waar bovenstaand exemplaar zijn rondjes rijdt. Daar kun je als Daihatsu-rijder natuurlijk alleen maar jaloers op zijn. Dat het behoorlijk onverstandig is om de Lambo op een natte weg van dichtbij te willen checken hadden we de beste man daarom beter wat eerder kunnen vertellen.

De beschadigde Lamborghini

De Daihatsu ramde de Italiaanse supercar namelijk met een behoorlijk tempo, als we de schade aan de kleine Japanner zo zien. De Lamborghini lijkt er beter vanaf te komen, al zal het ongetwijfeld de nodige centen kosten om de bumper te laten fixen. Is er iemand in de zaal die zich opoffert om de schade ter plekke even te herstellen? (via: Autohaus)19 reacties

Of juist de lambo, die geld nodig had voor het nieuwe gouden tasje…
Aan het petje van die gozer in het hesje te zien is dit gewoon op het Mercatorplein hoor.
Niks over Daihatsu !!!!
Beetje cheap, wieldoppen onder je Lambo.
@moveyourmind: scherp!
De Daihatsu op de foto is een saai bakkie maar toch geen gedrocht? Als het nou een SSSSang Yoooung was.
denk dat die audi gewoon aan het brake-checken was, heb je wel vaker met audi rijders
via Android app
@super: komt wel goed schatje *geeft Roosvicee*
@knipperlichtje:
sorry, ja, ik bedoel natuurlijk volkswagen…
Daarom is bumperkleven ook ergenis nr.1 he.Rijden nog steeds veel auto’s met trommelremmetjes achter rond hoor.Baal ikzelf ook altijd van.Vooral busjes met zware aanhangers erachter.Heel verstandig om dan op een ander z’n bumper te gaan zitten.Dom volk.
@Alfarobert:
trommelremmen achter maakt geen fuck uit in dat soort autos op dat soort bandjes
Oww crap!!
Het was toch al geen mooie lambo. Moet toch eigenlijk niets uitmaken wat voor auto’s ongelijk krijgen het doet altijd zeer. Ik denk dat die daihatsu rijder meer baalt dan die lambo rijder. die lambo rijder heeft geld genoeg.
@gerjan: ja precies, want als je meer geld neer hebt gelegd voor je auto is het minder erg als er iemand achterop knalt!

Je spreekt jezelf trouwens tegen “het moet niets uitmaken” maar de Daihatsu eigenaar baalt er meer van?
@2wheeler: ik denk dat ie bedoeld dat de Daihatsu meneer baalt dat ie met zn simpele boodschappe karretje tegen een Lambo aan zit ivm van bijvoorbeeld een golf
@2wheeler: Tuurlijk baalt ie meer.

Lambo-man hoeft enkel een nieuwe bumper, Daihatsu-man moet een nieuwe auto.
En Lambo-bumper komt dan vast nog eens op kosten van Daihatsu-man.
En Lambo-bumper kost vast even veel als de Daihatsu van Daihatsu-man.

Dat zijn zware kosten voor Daihastu-man. Balen…
Ik denk dat de snelheid waarmee dit ongeluk gebeurde wel mee viel hoor. Zo’n daihatsu kreukelt al bij het minste op geringste. En daarbij al dat koolstofvezel in een bumper van een lambo zou binnen no time aan puin moeten vliegen bij een beetje ongeluk. Dus ik denk dat het stukje dat de daihatsu de lambo met een behoorlijk tempo ramde een tikkie overtrokken is.
@Aquios: Irritant dat er nog steeds geen EDIT knop is. Ik bedoelde geen koolstofvezel, maar polyester. De bumper is natuurlijk niet van koolstofvezel.
Alsof het niet vervelend is voor de Daihatsu-rijder; het wordt in ieder geval gepresenteerd alsof het allemaal zijn schuld is. Overigens is dat een prima auto, en is het erg kort-door-de-bocht om er maar vanuit te gaan dat iedereen met een betaalbaar betrouwbaar oud Japje jaloers is op leuke maar onpraktische supercars. Misschien merk je dat nog wel als je je eerste auto koopt; die zal eerder een paar honderd euro kosten dan een paar ton, net zoals in mijn geval.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).