De A13 bij Rotterdam is vandaag een stadspark

Auteur: , 13 Reacties

Onder het motto; doe eens wat anders met je snelweg.

1pk is voor nu even genoeg

Het is een raar gezicht, spelende kinderen op de A13 bij Rotterdam. Een deel van knoppunt Kleinpolderplein is vandaag omgetoverd tot stadspark. Het gaat om een stukje A13 tussen Blijdorp en Overschie. De fly-over is afgesloten omdat er in de richting van Den Haag aan de weg wordt gewerkt. En dan kun je ineens heel andere dingen doen met het asfalt.

Zo is de dag begonnen met een stukje yoga en een ontbijt. Verder staan er de hele dag bandjes en andere artiesten en het hoogtepunt is toch wel “een half uur lang stil liggen op het asfalt”.

De actie, die Kleinpolderpleinpark is gedoopt, duurt nog tot vanavond. Daarna mogen wij er weer met onze auto’s overheen knallen.

Fotocredit: KleinpolderpleinPark op Twitter13 reacties

Een half uur stil liggen op het asfalt? dan kom je serieus wat tekort in je leven.. dat er mensen aan meedoen
Normaal rijden is op die weg toch al niet te doen. Iedereen vraagt zich af of ze nou wel of niet nog in een controle rijden en terwijl de medeweggebruiker in die gedachte is verzonken rijd hij/zij/het 95 op de linker baan. Alleen de slinger de a13 op vanaf Spaanse polder is leuk maar die word meestal verpest door oma toos die bang is de muur in te rijden.

Blijf maar lekker liggen daar.
@marc94: Mijn gedachten!
@marc94: Je druk maken over iemand op de linker baan met 95 is net zo leveloos als een half uur stilliggen op de snelweg.
Het zal wel aan mij liggen, maar ik moet me toch wel erg ontiegelijk vervelen wil ik mijn vrije zaterdag spenderen op een afgezet stukje snelweg.
Een half uur liggen op asfalt? What. The. Acutal. Fuck?
Kutpaarden.
@germancarsftw: Ik heb ze liever onder de motorkap, heul veul jonguh
@sanderm3: Kijk, that’s the spirit!
Alle hippies mogen weer buitenspelen
Als ik op asfalt wil liggen neem ik wel een parkeerplaats…
@newguy92: of een rokende vrouw..
Was in de ochtend telaat voor een afspraak in Amsterdam, zag ik opeens dit. Pak ik de omleiding, is het helemaal via Berkel naar Delft. Terwijl via de Rotterdamseweg veel sneller is. En heb ik het nog niet eens over de file op een drukke zaterdag middag. Soms wil je gewoon iemand schieten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).