De Aston DB11 schreeuwt om een raceversie!

Auteur: , 7 Reacties

Hij moet nog arriveren bij de dealer, maar we lopen in dit geval graag wat op de zaken vooruit.

De Aston DB11 schreeuwt om een raceversie!

Van de DB9 bouwde Aston Martin een paar smeuïge raceversies. De DBR9 was de snellere van de twee en de DBRS9 de (iets) langzamere. Beide raceversies zagen er met name in het groen uit om je vingers bij af te linken en hoe lekker de beide racers klonken kun je vast zelf bedenken. Zo niet, dan raden we je aan om hier even een kijkje te nemen.

Of de DB11 ingezet wordt in de racerij valt te bezien, want met de productieversie van deze auto en natuurlijk die lompsnelle AM-RB 001 kunnen we ons voorstellen dat de mannen in Gaydon momenteel andere prioriteiten hebben. Mochten ze het toch doen, laat de ontwerpafdeling dan in elk geval even kijken naar deze plaat. We vinden ‘m vetter dan de Vulcan.

Fotocredit: Rain Prisk Design7 reacties

Jaahhh lekker met die v12
Vetter dan de vulcan is ie zeker! Vetter dan dbr9? Meh
Ik vind hem niet lekkerder dan de Vulcan. Dat is echt een beest, wat een machine! Deze DB11 mag er ook zeker wezen. De gewone versie is weer om door een ringetje te halen.
@viezefreddyw: I couldn’t agree more
Aston Martin maakt gewoon de mooiste (race) auto’s als je het mij vraagt. Als de DBR-11 er zo uit zou gaan zien is dat wat wat mij betreft prima.
Epic!
Een Aston GT3 versie gaat er ongetwijfeld komen. Zo’n GT programmaatje levert tegenwoordig gewoon keiharde cash op.
En aangezien de verschillende fabrikanten, de mensen achter GT3 en de mensen van de ACO (LeMans organisatie) eindelijk het licht lijken te hebben gezien en GT3 en GTE dichter bij elkaar gaan brengen (GTE als soort van GT3 PLUS reglement), gaan we Aston Martin ook weer in GTE en dus op LeMans zien.
Volgens mij Niet met een V12 turbo en waarschijnlijk ook niet met een atmosferische V12. Misschien met Aston’s versie van de AMG V8 bi-turbo die we binnenkort in de DB11 kunnen gaan zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).