De beste leasemaatschappij 2015/2016: de winnaars

Auteur: , Geen reacties

*tromgeroffel*

De beste leasemaatschappij 2015/2016: de winnaars

Ook dit jaar heeft de Berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij weer plaatsgevonden. De winnaar in de categorie grote leasemaatschappijen is Alphabet, gevolgd door Business Lease dat vorig jaar nog tot winnaar werd gekroond. Het brons was dit jaar voor Athlon.

Bij de middelgrote en kleine leasemaatschappijen was het Wagenplan dat met de eer streek. AA Lease, de winnaar van vorig jaar, pakte in deze categorie het zilver. Van Mossel Leasing werd net als bij de vorige editie derde. Alles bij elkaar is het alweer de vijfde uitreiking van de prijzen en er namen maar liefst 5.204 leaserijders aan deel door een enquête in te vullen.

Het onderzoek is uitgevoerd door Vereniging Zakelijke Rijders (voorheen bekend als Vereniging Auto van de Zaak), de belangenbehartiger voor rijders van een auto van de zaak. De deelonderwerpen die bij het afnemen van de enquête aan bod komen zijn communicatie en verstrekking van informatie, financiële en administratieve aspecten en onderhoud, contractuele aspecten, afhandeling bij schade en pech en ondersteuning.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).