De Chiron van Afrojack wordt zeer classy

Auteur: , 38 Reacties

Co-ouder Jeroen van den Berg heeft een fotootje op Instagram geplaatst waar we een en ander uit af kunnen leiden.

De Chiron van Afrojack wordt zeer classy

Zoals bekend hebben Van den Berg en DJ Afrojack samen een Bugatti Chiron gekocht. Afrojack plaagde ons eerder al door aan te geven dat de Bug intussen besteld is, de beste man gaf alleen niet prijs in welke kleur de hypercar wordt uitgevoerd.

Of Van den Berg dat nu wel heeft gedaan blijft nog even gissen. Wel is duidelijk dat de beste man een foto van een two-tone Chiron heeft geplaatst, in de kleuren donkergroen en zwart met zwarte wielen. Als dit ‘m inderdaad wordt kunnen we de twee petrolheads van harte feliciteren met hun aankoop. De livery is misschien niet de meest opvallende, maar wel een zeer stijlvolle.

We horen wel wanneer die rijtest plaats gaat vinden! Hetzelfde geldt voor die Aston Martin One-7. Alle specs van de Chiron kijk je hier rustig nog eens terug.

Dank voor alle tips!38 reacties

Kleine opmerking: one-77
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: patatbak aldus Van den Berg zelf. Hij ging er ook doodleuk even mee naar de visboer mee heen en weer op een bakje kibbeling te halen. Wat een man!
Geen dank voor de tip! ;)
Wel dank! Check je mail ;)
@MauritsH: Wel een tip maar geen mail ?
@londoncars: voortaan even mailen naar tips [at] autoblog [punt] nl :) Evengoed bedankt natuurlijk!
@MauritsH: Danku
Laat die rijtest (ten) maar komen!! Donkergroen kan verrassend mooi uitpakken op een auto (meestal Brits of Alpina, maar toch). Ik ben benieuwd..
Ik vind dit zo’n broodje aap nieuws. Zelf verwacht ik dat Deze auto puur is besteld om even op te vallen en direct weer te verpatsen. Aangezien er vast iemand geld voor over heeft boven op de “list price”
@kritisch:

Gefeliciteerd .. je hebt zojuist het vak “autodealer” uitgevonden ..
@lincoln: afrojack is een dj. Een “diskjockey” in oude garde taal. http://www.encyclo.nl/begrip/DJ
@kritisch:

Joh ..
heb je dat vak ook al uitgevonden ??
@lincoln: stap volgend jaar met je andere been uit bed
@kritisch: @lincoln doelt op het bedrijf van Jeroen van de Berg…
@kritisch: dat was God toch al?
@kritisch: correctie Producer
@kritisch: Tuurlijk dit wordt gewoon hun Gumball 2017 speeltje en daarna komt de auto weer te koop voor meer geld, want de reet van Afrojack heeft er in gezeten.
@venividivici: precies, maar dat dit zo opgeblazen wordt. Oninteressant wat mij betreft. Zie je het voor je: welke nieuwe auto heeft hoefnagels nu besteld, welke auto heeft louwman nu besteld om te verkopen etc.. Man man man, kansloos
@kritisch: Wat is er kansloos dan? Handel is handel toch?

Ik hoorde via via dat iemand laatst zei dat hij iemand kende die boten uit het buitenland houden en ze hier in Nederland voor meer geld verkocht. Dat vond die oplichterij… dat is pas man man man
@granlusso: die = hij
@granlusso:

Kansloze mensen moeten werken voor hun geld ..
Als je het gratis krijgt noemt men je “kansenparel” ..

Kans bestaat dat hij echt zo denkt ..
@granlusso: handel is niet kansloos, maar het wordt opgehemeld alsof het totaal geweldig is dat ze er een gekocht hebben. Het is hoogst wss puur voor de handel. En dan denk ik, wat is in godsnaam de nieuwswaarde.
@kritisch:

Elke auto wordt minimaal 3X verkocht ..
Tis geeneens handel meer te noemen ..
Gewoon levensloop ..

Dus goed voornemen voor je in 2017 ..

Niet meer zo verontwaardigd geschokt zijn en je domme praat nog verdedigen ook ..
Laat dat maar aan Pechtold over ..
@kritisch: Nieuwswaarde is dan toch dat ze er eentje gekocht hebben. Ik vind het geweldig dat ze dit doen, of het nou voor de handel is of niet.
En aangezien deze twee heren hier op Autoblog zeker de gunfactor hebben, post Autoblog hier een bericht over. Want dat is wat is uiteindelijk toch wat wij als lezers willen.
@venividivici: wie gaat er nu meer betalen omdat Afrojack er in heeft gezeten? De kopers van een Chiron zijn geen 12-18 jarigen of tokkies.
Nou Wouter, Casper, Martijn (mijn welgemeende excuses als ik iemand van de filmploeg vergeten ben!), dan weten jullie wat je in 2017 te doen staat. Als die Jeroen die Bentayga wel even wilde uitlenen, zal ‘ie vast ook wel te porren zijn voor een Chiron video, eventueel met hem zelf achter het stuur als hij hem niet zonder toezicht wil meegeven.
Boeit toch niet welke kleur. Het is gewoon een dikke bak en word toch wel gewrapt
Donkergroen met zwart en zwarte velgen… man man wat een kleurloze dode smaak zeg!
Donkergroen kan erg fraai worden, maar jammer van de zwarte velgen. Gewoo zilverkleurig vind ik toch stijlvoller.
Ik hoop voor dat geld dat het toch wel gespoten ipv gewrapt
Die mclarens ?
Toch wel saai samengesteld, auto is al saai gestyled, waarom dan zo saai samenstellen…
De Chirion zal wel op naam van de zaak gekocht zijn, we zo handig voor de afschrijving.

Off topic: zo ken ik een groot vakantiepark in NL waarvan de eigenaar zelf importeur is van de stacaravans en chalets die hij verhuurd op zijn parken. Na 3 jaar verhuur worden deze weer doorverkocht aan andere vakantieparken binnen Europe tegen de voor hem geldende inkoopprijs. Geen verlies dus op de inkoop/verkoop maar wel 3 jaar winst uit verhuur. Doet hij al meer dan 25 jaar. Een van de redenen dat zijn hele management in Mercedes AMG rijdt (op naam van de zaak) en hij in de Quote 500 staat.
@erik2907: Haha, je wilde gewoon een verhaal vertellen?
Overigens geeft een AMG GT niet aan hoe goed het gaat met een bedrijf he, maar ik snap je punt.
Slimme constructie.
Ik denk dat er maar weinigen zijn die deze wagen of zijn voorganger een tweede blik zouden gunnen ware het niet vanwege de indrukwekkende specs en performance.
@sezz: nee hoor, de wagen is laag, breed en zeldzaam dat zorgt er voor dat je omkijkt.
Nu hopen op een rij test.
-edit: nutteloze bijdrage-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).