De eerste Aventador S volgens Ad Personam

Auteur: , 11 Reacties

De Italiaanse autofabrikant is met een indrukwekkende line-up aanwezig op Goodwood, waaronder een gepersonaliseerde Aventador S.

Dat gezegd hebbende. Vrijwel elke autofabrikant heeft het beste uit de kast getrokken voor hét Britse auto-evenement van het jaar. Lamborghini is aanwezig met een Centenario, Aventador S, Huracán Performante, een Ad Personam Huracán en een Ad Personam Aventador S.

De gepersonaliseerde Aventador S kreeg een matgrijze kleur (Grigio Acheso) in combinatie met oranje details. Daarnaast werd het exterieur op een aantal punten van carbon voorzien. De wielen en uitlaatsierstukken werden zwart gespoten en de remklauwen oranje. Het interieur is van alcantara (Nero Ade) met wederom enkele oranje details (Arancio Leonis). Het plakkaat ‘Opera Unica’ moet aantonen dat het om een one-off gaat.

Het Goodwood Festival of Speed evenement is morgen afgelopen. Thuis vanaf de bank genieten van het Britse spektakel doe je via de livestream.11 reacties

Ad heeft in ieder geval goed z’n best gedaan op de pinstripes, maar echt mooi vind ik het niet…
Dan kan je nog kiezen in welke kleur je hem wil. De grondlak ziet er al prima uit…
Nee, dat oranje en kameleon van in de gallery passen toch veel beter bij een Lambo dan deze nietszeggende kleur.
Ad zal het druk krijgen
Wauw, grijze lak met oranje accenten. Dat is zo uniek dat ik het nog nooit heb gezien. Maar dat terzijde. Die Huracan Performante vind ik nog best een gave auto.
Verschrikkelijk al die oranje strepen, het lijkt wel of ze een tiener een rol oranje tape gegeven hebben om z’n golfje te “tunen”.
@osmo: alleen de prijs van het speelgoed verandert…
Geef mij mijn parelmoer gele Murcielago maar.
Is dat familie van Ad Interim??
@green82: nee, van Ad Fundum. Proost!
Een Lambo hoort oranje te zijn! Grijs is de kleur voor een vuilniszak…
Die matte flipflop lak is ook wel geinig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).