De sterkste V12 offroader ooit op een gladde beursvloer

Auteur: , 24 Reacties

Ja, het is gelukt, met 900 pk en 1.500 Nm heeft deze mastodont het gered tot in de beurshal.

Dit is ‘m dan in het echt, de Brabus ONE OF TEN, oftewel G65 (rijtest) B900. Misschien ben je inmiddels moe geworden van monsterlijke getunede G-Klasse’s. Maar geniet er nog maar even van, want het officiële einde van de G-wagon komt nu toch echt met rasse schreden dichterbij. Ik wed dat we ‘m met zijn allen enorm gaan missen als ‘ie niet meer op elke grote (tunings)beurs te vinden is.

De specs en details van deze Brabus-baksteen hebben we afgelopen week al met je besproken, dus dat ligt vast nog vers in het geheugen. Resteert ons niks anders dan je de plaatjes voor te schotelen. Check dus snel hoe klein 23″ pornojetsers eruit kunnen zien en hoe overvol het motorcompartiment is.24 reacties

Dit vind ik dus echt wel heerlijk! Zwarte velgen niet aub. De rest is top!
@jaso013: aan de andere kant zitten andere velgen!
Wel ja joh, twee kleuren velgen. Wat een verschrikkelijk banaal totaal over de top rothok. Alles wat een G geniaal maakt is hier vakkundig uitgewist. Ik lach me kapot als ze deze drag queen naast een van z’n eerste voorouders met vier cilinder dieseltorretje en puike terreinbanden in de blubber laten strijden!
@tenaci: ik geef je groot gelijk, maar helaas is dit wel precies wat de doelgroep wil, die hechten geen waarde aan off-road kwaliteiten, alleen show-off kwaliteiten.. dus Brabus maakt het voor ze, helaas..
@pechweg: het enige wat anders is zijn de banden en wellicht staat ie wat lager. Verder is het nog steeds een G. Voor offroad koop je toch toch gewoon een oud afgtrapt ding waar je mee kunt raggen.
@jaso013: de G hoort dat afgetrapt ding juist te zijn…
@tenaci: ik denk (hoop) dat ze verschillende velgen doen voor de beurs, zodat je kan zien hoe het er uit ziet.
“Offroader”
@ikweethet: offroader ja!
Ja doe mij deze maar. Maar dan wel in mooi chique kleurstelling.
Zoiets als colbert, shorts met teenslippers
Met die banden komt hij niet eens uit een nat gras veld.
@deora: hahahahahaa, geweldige reactie!!
Dit in een 6×6!
Al die zeurkoussen over deze G zijn banden. Komt een duster, sorento, q7, x5, cayenne, land cruiser,… etc standaard dan wel met terrein banden?
Als je will off-roaden moet je dat sowieso nog even regelen. Andere velgen en banden van een paar duizend euro zal er nog wel bij kunnen op deze bak van 5-6ton ex bpm etc?:-)
@unknown32: precies. Voor deze zeurkousen heeft Brabus haar visie op de G500 4×4. Ook daar valt een aangepaste 63 of 65 motor in te lepelen.
@shenkie: Maar waarom zou je dat willen? Een 500 is prima. Het is geen 200d.
@phaeton: klopt, alleen voor sommige Brabus klanten is het nooit genoeg.
Offroader haha die is leuk
Jeuzes wat een tokkieding
@soundgarden: die hebben daar geen geld voor.
Voor offroad koopt de eigenaar er wel een andere G bij.
Damn dat is een gaaf ding!
via Android app
@toyotafortuner: iets mis met je ogen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).