De vele extra’s van Allsecur’s autoverzekering

Branded content, 32 Reacties

Naast een prima én betaalbare verzekering krijg je namelijk nog een hoop interessante extra's.

Allsecur

Het verzekeren van je auto is nooit een feestje, maar het moet nu eenmaal. De boete die staat op onverzekerd rondrijden is immers niet mals. Gelukkig maakt Allsecur het hele verhaal een stukje leuker én aantrekkelijker door de vele extra’s die je bij je autoverzekering krijgt. We nemen de belangrijkste zaken met je door.

Om te beginnen krijg je jaarlijks een seintje zodra de dekking van je verzekering omlaag kan. Teveel betalen is er dus niet meer bij. Daarnaast ligt het eigen risico standaard op 0 euro! We weten immers allemaal hoe irritant het is om elke keer bedragen als 250 euro eigen risico af te tikken. Op deze manier weet je waar je aan toe bent als het onverhoopt mis is gegaan en je te maken krijgt met schade.

Het checken van je autobanden is niet per se een leuk klusje, maar het moet nu eenmaal gebeuren. Om ervoor te zorgen dat het zwarte spul en de rest van de auto in topconditie verkeert kun je via Allsecur gratis je auto laten checken bij een Kwikfit naar keuze, zodat je zeker weet dat er niks raars aan de hand is met het profiel en de spanning van je banden. Zaken als verlichting, vloeistoffen, remmen, uitlaat, schokbrekers en ruitenwissers worden bij deze check ook meteen meegenomen.

Ook handig: de thuisbrengservice. Als de bestuurder of de andere inzittende(n) door schade niet meer verder kunnen rijden in de auto, zorgt de verzekeraar ervoor dat iedereen toch veilig thuiskomt. Ook als je met bagage en al in het buitenland gestrand bent. Wel zo fijn om te weten! Meer info nodig? Check allsecur.nl.32 reacties

AllSecur wil mij niet verzekeren :’)
@pleiades: Mij ook al niet, blijkbaar is een 21 jarige met een terreinwagen een te groot risico voor ze.
@robert110: Als je als 23 jarige een 115 pk MK3 GTI rijd ook niet, want dat is “teveel vermogen”
@robert110: Ik ben 38 en rij al 20 jaar schadevrij. Mij wilden ze niet verzekeren puur vanwege het vermogen van de wagen.
@335istage1: Is belachelijk ja. Ten eerste moeten we van de staat/overheid VERPLICHT een verzekering afsluiten en vervolgens worden we door allerlei verzekeringen gediscrimineerd… Ze durfden mij bij éné 2200 vragen voor mijn e36 320i… Achteraf bij een andere kantoor (van dezelfde verzekeraar) voor minder dan de helft afgesloten, maar dan moesten de andere verzekeringen ook mee… Toch content nu.
@sulobb: de staat verplicht je niet om auto te rijden, als je er voor kiest omdat wel te doen moet jij je verzekeren ……
@erik2907: Edit; moet je je blut betalen aan de verzekering…
(Dan kunnen ze ervoor zorgen dat een basisverzekering geen hoodprijs moet kosten. In mijn BA is niks inbegrepen, enkel rechtsbijstand… Betaal de helft van de waarde van mijn auto…)
@robert110: werd ik ook op af gewezen niet leeftijd naar terrein wagen, omdat deze ook in terrein gebruikt kan worden en ze dat niet willen verzekeren aangezien er dan meer kans op schade is. Heb aan gegeven ik geen terein rij maar was geen goed argument
@pleiades: Haha mij ook niet…
@pleiades: hier ook!
Een verzekeraar moet gewoon voor zo weinig mogelijk geld zo goed mogelijk hun werk doen. Al die nutteloze extra’s drijven alleen maar de prijs op. Uiteindelijk wil je namelijk zo snel mogelijk je auto weer gerepareerd hebben. Of een zak geld als ‘ie total loss is.
Mijn Dacia Autoverzekering is € 7,- goedkoper en 5 jaar (!) aanschafwaarde dekking en gratis leenauto bij reparatie.
Verder dezelfde dekking als Allsecur.
@erik2907: jouw Dacia-verzekering heeft echter wel één enorm nadeel…
@dizono: leeg dat maat eens uit dan, de maatschappij die er achter zit is Bovemij (Bovag).
@erik2907: leg dat maar ….
@erik2907: ik denk dat alle niet-Dacia minded lezers hier geen uitleg nodig hebben ;)
@dizono: Tja, als Dacia rijder wordt je wel overal geaccepteerd, dat dan weer wel :-)).
Ze wilden mijn vrouw niet eens volledig casco verzekeren…

Snap er niks van, zoveel risico lopen ze niet, haar dagwaarde is praktisch nul…
Heb eens vergeleken met mijn huidige verzekering bij Aegon met dezelfde voorwaarden . Blijkt All secur voor mijn Audi S3 30 euro per maand duurder te zijn.
Daarbij komt ook nog bij hun reclame die irritante tweeling in beeld met hun flauwe doei.
@dijan: dat is natuurlijk wel een duidelijke reden om je ergens anders te verzekeren. Tim en Tom zijn goede coureurs, prima televisieverkopers, goede kartbaan exploitanten maar wel heel erg irritant in de reclame.
Voor mijn 5-serie in Amsterdam vraagt AllSecur 1500 per jaar, Centraal Beheer 1200. Keuze snel gemaakt. :)
@frederik: AllSecur begon overigens als goedkoopste maar verhoogde de premie daarna jaarlijks met honderd euro of meer. Dooeeiii…
Voor mij geen AllSecur. Ik heb mijn auto daar één jaar WA met beperkt casco verzekerd gehad. Toen het tweede jaar aanbrak kreeg ik een leuk nieuw premievoorstel voorgeschoteld: of ik even 55% meer wilde betalen voor dezelfde verzekering. Dat is toch wel het laatste wat je verwacht als je als jonge bestuurder een jaar ouder bent, je rijbewijs een jaar langer hebt, geen schades hebt gereden of gemeld en de dagwaarde van je auto is gedaald. Als je dan contact opneemt met de vraag waarom die prijsverhoging zo fors is, word je afgewimpeld met het standaardverhaaltje dat de prijzen elk jaar worden vastgesteld en dat het nieuwe verzekeringstarief marktconform is. Marktconform my ass, bij vrijwel elke andere verzekeraar kon ik mijn auto goedkoper verzekeren. In de meeste gevallen was ik zelfs goedkoper uit dan in mijn eerste jaar bij AllSecur.
@Edge: Dat is EXACT mijn ervaring. Het tegenovergestelde van klantenbinding zeg maar.
Bij allsecur betaal je ook nog mee met de reclamekosten die ze overal uitzenden… Ik zou toch voor een minder bekende verzekering gaan :/ (moest ik in NL wonen)
Ja leuk allemaal maar ze willen mijn 17 jaar oude Saab met 130pk en een dagwaarde van praktisch €0 niet verzekeren omdat dat te veel vermogen is voor mijn leeftijd. Leeftijdsdiscriminatie 👍🏻
Wordt Autoblog financieel gesteund door Allsecur zodat ze er reclame voor gaan maken?!
@dutchdriver12: Allsecure krijgt netjes een factuur van Autoblog. Jij kunt hier ook jouw levensverhaal op de voorpagina neerzetten. Kost je wat, maar het kan wel.
Centraal beheer achmea is waar ik alles verzeker. Toen ik 19 was betaalde ik bij Unive 104 eu pm voor mij 850 T-5R, bij centraal beheer 52 eu pm. WA plus en geen eigen risico.
Gezien de reacties kunnen ze zich beter geen verzekeringsmaatschappij noemen, aangezien ze blijkbaar niemand verzekeren…..
@E34M5Touring: Of niemand meer. :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).