Deze Aston Martin DBS schittert in Transformers 4

Auteur: , 11 Reacties

Het aankomende transformeerspektakel zal een grote supercarorgie zijn, en deze maagdelijk witte DBS doet lekker een potje mee.

Michael Bay, de maker van Transformers 4, bevestigde eerder al dat er in ieder geval een Huayra een Corvette en een Veyron over het witte doek zullen razen en in zwaarbewapende Autobots/Decepticons zullen veranderen. Deze Brit met stiff upper lip is de nieuwste toevoeging aan het gamma. Tenminste, dat claimt het Canadese SR Autogroup, die een en ander aan deze Aston versleutelde.

Een DBS dus. Niet licht en zeker niet zuinig. Maar toch: een V12 die goed is voor 510 pk. De topsnelheid ligt op 302 km/u en hij accelereert in 4,3 seconde naar de 100 km/u. Ja, de Vanquish is een waardig opvolger, maar een DBS is en blijft een prachtwagen. Is trouwens geen nieuwkomer op het grote scherm. James Bond, remember?

Momenteel staat de hagelwitte DBS in Hong Kong, waar Transformers 4 ook geschoten werd. Het meest opvallende? Die 21 inch PUR 9INE’s waar ‘ie op rolt, die voorzien zijn van een lekker two tone sausje van rosegoud en mat antraciet. Let ook even op dat negatieve camber op de achterwielen. Subtiliteit kan best lekker zijn.11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Veranderd in een koffietafel?
@rob68: Ik kijk in ieder geval liever naar een koffietafel dan naar een film van Michael Bay.
Leuk kenteken!
Schitterend!!!
Dat zulke kleine veranderingen een mooie auto nog mooier kunnen maken zeg. Echt heerlijk!
Ben van kinds af aan al een liefhebber van die hele tf wereldje..
Enige nadeel was dat de auto’s altijd aan de baggere kant waren. Deze dbs is iig al een stap in de goede richting!
@florisf89: als kind vond ik de tekenfilmserie, toen nog op Sky channel, geweldig. Maar ik gruwel van wat ze er als bioscoop producties van maken. Dat doet het gewoon geen recht.
Mooi maar hij staat wel wat laag.
De velgen vind ik wel gaaf icm de witte kleur, maar die negatieve camber had achterwege gelaten mogen worden. Nu lijkt ie een beetje mank.
Transformers 1, 2 & 3 vond ik erg leuk, ik denk dat 4 wat minder wordt, maar nog steeds leuke special effects
Mooie auto ma nog steeds langzaam voor zown v12

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).