BREEK: Afrojack is invalide geraakt

Auteur: , 49 Reacties

De meest besproken plaatmans op Autoblog is iets ernstigs overkomen. Want asociaal foutparkeren zou onze Nick nooit doen, toch?

Afrojack is invalide geraakt

De dj, die zijn Aventador te koop zette en daarna in Maya de Bij-outfit wrapte, staat namelijk op een parkeerplek voor minder validen. Al gunnen we ieder zijn lol en geluk, dit is niet de eerste auto die je verwacht bij iemand met een beperking. Vreselijk laag bij de grond en geen ruimte voor een rolstoel, om maar wat voorbeelden te noemen.

Heel even dachten we nog dat hij misschien met zijn oma op stap was, maar we zien onder zijn ruit geen vergunning liggen, dus moeten we concluderen dat meneer in overtreding is. Mits hij zelf achter het stuur zat natuurlijk.

Wat is er toch zo moeilijk aan normaal parkeren? Blockt Afrojacks Lambo niet de invalideplek, dan doet een Aston Martin of een BMW of Porsche dat wel. Dan hebben we nog liever dat je je Duitse TT-RS voor de uitgang van een parkeergarage plempt.

Spotter casvancalsteren zette de manke Afrotador op de gevoelige plaat, de foto vind je in vol ornaat op Autojunk.

UPDATE: Sympathiek. Afrojack zegt sorry. Het was een misverstandje in het donker.

@djafrojack49 reacties

Sorry redactie @ Autoblog, een paar keer is grappig. Maar dit wordt nu wel heel erg irritant om op de homepage te zien…
Krijgen we de volgende keer ook een nieuwsbericht als de vlegel een scheet heeft gelaten in z’n Lambo? Wat kan jullie het toch schelen waar ie dat ding neerzet man! Maak je eerder druk om Oekraïne of Venezuela ofzo waar er echt vreselijke dingen gebeuren. Nee hier in NL gaan we met onze jaloerse vingertjes wijzen dat dit toch echt niet kan en mag en blabla. Mijn soort muziek is het ook niet, maar voor iemand die een jaar jonger is als ik, heeft ie het toch ff een stukje beter voor elkaar dan ik hoor. Heb daar eerder wat ontzag voor!
Waarom komt dit hier te staan? Is hij sponsor van jullie? Geen idee wie die afro dj is maar als dit al autonieuws is…
Daar komt bij dat dit misschien wel de meest lelijke kleuren combo is.

Ik zeg rijbewijs afpakken en bekeuring geven in verhouding met zijn inkomen! Ding op politie opslag plaats zetten en daar na jaar weg laten halen als hij zijn rijbewijs weer heeft. Aanpakken die lui!
@gerjan: weer zijn rijbewijs innemen? oh en btw de dj is nick van de wall. onder een steen geleefd of probeer je grappig te zijn :) ps wie zegt dat hij hem daar heeft geparkeerd?
@gerjan: Voor iemand die claimt niet te weten wie DJ Afrojack is, weet jij toch best veel over hem.
@heidi: weet alleen van hier dat hij audi heeft en deze. dan heb je wel een dik inkomen. dan kan je ook wel dik betalen. dj zal wel muziek maken. Geen idee welke zender en wat voor muziek maar niet mijn muziek. En zo gek is dat toch niet ? Eigen mening en eigen smaak hebben.
@gerjan: Goed geprobeerd.
@heidi: goed geprobeerd?? Ik zeg gewoon zoals het is. Ik luister geen 3fm 538 rommel. doe mij maar veronica of jaren 90 muziek of piratenmuziek!!! Dus SORRY dat ik deze lam lul niet ken! daarbij komt hij hier zo vaak langs dat je er moe van word. Maar koop jij zijn muziek maar dan kan hij zo arrogant blijven doen :)
Respectloze platendraaier.
@gerjan:

Uhhh je hebt geen idee welke zender en wat voor muziek maar weet wel dat t niet jouw muziek is???
Haha jezus, er wordt flink gehaat hier
@bartos: Jezus haat geen mensen;)
barchetta via Android app
Dat hij niet kan rijden was toch al bekend? Publiek figuur die ook nog in de meest herkenbare auto in Nederland rijdt, dom hoor om dan zo asociaal je auto daar neer te zetten.
Hij is geestelijk zo gehandicapt dat hij denkt dat dat ook telt.
@jlm83: *kuch* jaloers
@EB: financiele rijkdom is weinig begerenswaardig als je er dergelijke smaak en fatsoensnormen bij krijgt.
@jlm83: + veel!
@jlm83:
Wat zou hij merken van zijn zogenaamde “slechte” smaak? (Wie ben JIJ om dat te bepalen?) Betrekkelijk weinig, zo lijkt me. Wat merkt hij van financiële rijkdom? Genoeg om er blij van te worden denk ik, maar in ieder geval genoeg om er een paar erg leuke auto’s van te kopen.

Ik zou graag wat “smaak” inleveren voor een Aventador om eerlijk te zijn…
@JvT: In Vlaanderen hebben ze daar een speciaal bordje voor zag ik laatst op TV: “Neemt u mijn plaats? Neemt u dan ook mijn handicap”. Over smaak valt niet te twisten; Zou jij ook een handicap willen in ruil voor deze Aventador?

MadProps @jlm83
@stamp:
Dat bordje ken ik, staat ook in Nederland hier en daar. Maar wat je zegt slaat nergens op natuurlijk. Dat weet je zelf ook wel.
@JvT: kwam hier niet ooit voorbij dat hij iets met paris hilton had? dat lijkt me genoeg zeggen over smaak..
@darkpluisje:
Dat is zielige opmerking :)
@JvT:
*een
Puntenrijbewijs in NL invoeren en aanpakken die lui.
Voor een gehandicaptenkaart hoef je niet in een rolsstoel te zitten hoor.
Als je medisch aantoonbaar met moeite en pijn slechts 100 mtr kan lopen, heb je er recht op (blijvend beenletsel, zr slechte longen, ms , noem maar op).Elke 5 jaar een keuring, die best veel kost en tijd vergt.
Zal wel weer voor zeikerd uitgemaakt worden, maar dit doe je gewoon niet. Super asociaal. Progressieve boetes zou een goed idee zijn in dit geval.
Kost tegenwoordig maar €370,- excl. €7,- adm.kosten
@taxitom: Dezelfde sanctie dus die staat op het ‘onnodig claxonneren’
Al vind ik €90 boete voor een defecte trapper(!) op je fiets,zelfs als deze voorzien is van een reflector nog iets meer absurd.

Prioriteiten stellen blijft lastig voor de overheid.

OT. Je bent gewoon een ongelofelijke aso en totaal van het padje af als je je auto op een invalideplek parkeert. Al is het maar voor even.
Breek: afrojack is een compleet over het paard getrokken aso/tokkie.
@bofkont:
Nou hè, compleet losgeslagen inderdaad. Komt nooit meer goed met die jongen. Hij staat met één voet in de goot. Wat een loser. Preventief opsluiten, of anders in zo’n aso-contatiner in Rotterdam plaatsen. Zijn we eindelijk van dit soort gespuis af.
@JvT: idd ;)
Als die boete je toch geen reet interesseert, parkeer dan dubbel op een gewone P. Dan benadeel je de minder validen van dit land tenminste niet. Respectloos dit, getuigt van weinig inlevingsvermogen.
Drempel aanleggen bij elke invalide parkeerplaats en je hebt geen last meer van die supercar maffia :-P
@rob68: En hoe kom ik dan, al uitgestapt, over die drempel heen met mijn rolstoel?
@asmulders: Beetje werken voor een mooie parkeerplaats moet kunnen..
@norge: Daar werk ik al hard zat voor. Je moest eens weten hoe ze je keuren…zelfs met een hoge dwarslaesie. Al 20jaar lang vragen als ”kunt u ook geen klein stukje lopen?”
Zie net dat Nick zn excuses heeft aangeboden op twitter. Toch netjes dat hij dat doe!
@nikoss: Respect voor Asojack, nu is hij echt een held!
Een hele bewuste parkeeractie, Lamborghini achteruit inparkeren!?! Zulke brede parkeervakken zijn er anders nooit, dus in deze past de Lamborghini beter, kun je normaal uitstappen.
Ik kijk er niet meer van op, zover zijn wij al afgedaald.
hey afro jack!!! Donder op met je slap excuus! koop een bril of een auto met achteruit rij camera. Die hebben ze ook bij VW !! Maar je bent weer in beeld het is je weer gelukt !
@gerjan:

Ja want een achteruitrij camera is natuurlijk omhoog gericht???
Niemand hier maakt ooit fouten?
-edit: nutteloze bijdrage-
Mercure aan de amstel hotel. Parkeerplek zat daar
Wat een jaloezie hier.. als het je nie aanstaat, lees het dan niet.
Pff.. wat irriteer ik me weer aan het gemiddelde Nederlandse publiek hier!! Wat een pure afgunst, zeggen dat hij geestelijk gehandicapt is, een aso/tokkie.. chapeau! Alle azijnzeikers hier boven, kennen jullie Mr. van der Wal prive, dat je met zulke dingen komt opscheppen? Ow wacht.. we zitten op een internetforum, dan durven we wel. Tuurlijk dat hij op een invalide plaats geparkeerd staat is niet goed, maar come on.. is dat nou echt zo’n groot probleem??

Wordt eens volwassen..
Typisch Nederlands. Allemaal wijzende vingertjes vol afgunst en jaloezie.
@afrojack: Jammer dat ik niet in de buurt was want dat had ik je klem geparkeerd. Al meer gedaan.
Ondanks dat ik een fan van z’n muziek ben en al was het maar om ook eens in het nieuws te komen.
@asmulders: Hahaha en dan kom jij op het nieuws: ‘meneer parkeert afrojacks op een invalideparkeerplaats gepakeerde lamborghini klem’
@lw197: Gij snapt um

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).