Deze Belgische autoveiling maakt je aan het kwijlen

Auteur: , 44 Reacties

Psst, op zoek naar iets lekkers voor een schappelijke* prijs?

Dan moet je toch eens een tripje naar onze zuiderburen overwegen. Afgelopen week brachten we je DEZE Belgische uitverkoop van de belastingdienst onder de aandacht, maar deze veiling bevat enkele unieke pareltjes en toekomstige klassiekers.

Vanuit diverse privé collecties wordt een gezamenlijke veiling opgestart met schappelijke instapprijzen. Wat dacht je van een Ferrari 430 Scuderia met een minimumbod van 55.000 euro, of een gloednieuwe Audi R8 V10 vanaf 50 mille? Naast het gebruikelijke geweld zien we ook een unieke 911 T uit ’73 in de lijst en een Alfa Romeo Alfetta GT uit 1974. De absolute koning van deze veiling is een grijze Porsche Carrera GT. Deze gaat weg als het minimumbedrag van 250.000 euro wordt geboden. Misschien nog wel het meest absurde is een originele M3 CSL uit 2004 met een openingsbod van 15.000(!!) euro. Keep in mind dat er nog wel bij al deze bedragen extra kosten komen kijken.

Heb je niet genoeg spaargeld om het aanschafbedrag in één keer af te tikken? Dan is geld lenen ook een optie om toch je droomauto te kunnen financieren. Een persoonlijke lening is hiervoor geschikt. Met deze lening krijg je het bedrag dat jij wilt lenen in één keer op je rekening. Je lost vervolgens af door een vast bedrag per maand te betalen. De rente en looptijd staan vast, waardoor je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

Vanaf aanstaande dinsdag om 10:00 zal de veiling worden gestart. De veiling sluit op donderdag 7 juli 2017. De auto’s zijn zaterdag en zondag te bezichtigen in de veilingloods te Sint-Niklaas, ongeveer anderhalf uur rijden vanuit Utrecht. Alle deelnemende auto’s inclusief het minimale prijskaartje check je hier.

Met dank aan Fons voor de tip!44 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Jeetje, even wat geld lenen, ik denk dat er zomaar nog wel eens wat winst uit te halen valt. Althans, dat gaan we proberen
@hight96: sowieso op 3 van de 4 denk ik wel
@hight96: dit is de startprijs he, gaat nog flink omhoog als het goed is én op deze site wordt er 17% veilingkosten bij op geteld.
@benjiiporsche911: Ik zei dan ook proberen haha ;)
Ferrari 430, de laatste mooie Ferrari en ook de laatste goed klinkende Ferrari.
@thefmanl: ik vind het de laatste oersaaie Ferrari
@burninrubber: mijn hemel dan ben je zeker nog nooit in gehaald door een scuderia , bijzonder ruig !!! Dus saai ????
@bofkont: Oh nee de scuderia vind ik fantastisch!! ik had het over de normale f430
@thefmanl: Ik vind de f430 juist een van de lelijkste ferrari’s ooit gemaakt.
@baklava: eens! Het design van die auto klopt gewoon niet, i.t.t. voorgangers als de 355 en 360 en z’n directe opvolger de 458.
@thefmanl: inderdaad, de 458 Speciale en FF klinken waardeloos
@thefmanl: Ah, inderdaad! 1 keer in kunnen rijden en krijg nog kippenvel als ik terugdenk aan het geluid dat zo’n 430 Scuderia produceert. Wat mij betreft een stuk beter dan zo’n geblazen 488 van nu. Atmosferisch, heerlijk!
carrera kopen voor 750k (daar zal die wel heengaan), in schuur zetten, 1 keer per maand rondje zandvoort, poetsen, en over 20 jaar verkopen voor 1,5 miljoen.
@gwnbmw: 750K in 20 jaar is niks. Alleen al de inflatie. Waar haal je 750K vandaan?
@bartsmit: als ik 2 ton betaal voor een motor, en het is een zeer gewilde supercar, betaal je makkelijk 750k. over 5 tot 10 jaar klapt de supercar bubbel, dan gaat ie naar 500k, ondertussen is het een klassieker, en na 10 jaar als klassieke, goed onderhouden supercar, verkopen voor veeeeeeeeel geld.
@gwnbmw: In de eerste plaats heb je geen 750K en als je dat wel (over) had dan ga je niet 20 jaar zitten wachten op iets wat onzeker is. Er zijn betere wegen.
@bartsmit: heb je bewijs dat ik geen 750k op mn bankrekening heb staan?
@gwnbmw: Nee want dat hoeft niet knul.
Kavelnummer 4 voor mij graag. Check dat interieur.
Wat een pareltjes zitten ertussen! De M3 CSL lijkt wel interessant om eventueel een bod te wagen, die zie ik alleen maar duurder worden in de toekomst.
@misterdrogba: ze kosten nu al den ton.
Klinkt leuk, maar dit zijn helaas stuk voor stuk auto’s die veel meer dan de minimumprijs gaan opbrengen. De tijd dat je bijvoorbeeld een goed gebruikte Carrera GT voor €250.000 kon oppikken ligt al weer een paar jaar achter ons.
Beste lieve mensen het is een veiling. No way dat die CSL voor 15K weg gaat
Ohjee, een 456 en een GTV! Toch wel de 2 mooiste en leukste die er tussen in zitten!
Ik denk dat er zomaar een aantal mensen zijn die gaan bieden op deze auto’s en dat de prijzen snel omhoog gaan. Deze prijzen zijn alleen om kopers te trekken
Allemaal mooi, doe mij die Gt3 maar als daily
@dutchcorvette: *R8
Ik zag niet dat het een oude Gt3 was.
Nice, een e36 M3 GT!
@danielj:

Twee! Doe mij die ouwe sloper uit ’95 maar, neem jij de ’96-er……… :)
@gash: Is goed, dat is bij deze dan geregeld! Wel vreemd een 96’er trouwens, zover ik weet zijn ze alle 356 in 1995 gebouwd namelijk.
@danielj: dat dacht ik ook, blijven gaaf in die kleur!
Doe mij maar die zwarte GT3 ???
Die M3 CSL! Als ik het geld had..
Porsche op foto 9!
De 997.2 GT3, de F430 en de 964 Cabriolet alstublieft.
Mike Lowreyyyy! Damn wat is die paarse dik. Een echte turbo of alleen de kit?
Wel erg veel Porsches…. En ‘een veiling om van te kwijlen’, vind ik ook wel meevallen. En als ik iets moest kiezen: de 456GTA.
Doe maar die zwarte 996 turbo S, ideale auto!
@cossiekiller: gewoon turbo dus.
Die E36 GT!
Wat een mooie kleur op die R8 zeg!
Bieden op die r8!!
Een openingsbod is geen reserve price…
Foto 9.. Gewoon wauw

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).