Deze gave auto’s van de zaak zijn nu officieel

Auteur: , 27 Reacties

Zo is het wel leuk om bestellingen af te leveren.

Het is een van de leukere ervaringen: rijden in een bedrijfswagen. Niet als je in een geknepen Caddy SDI meer dan 750 km per dag moet afleggen, maar het rijden in een enorme bestelbus heeft zeker wel wat. Je kijkt overal overheen, wat een machtige sensatie geeft. Het Britse MS-RT maakt rijden in kleinere bedrijfswagen ook leuker.

Dat doen ze met de Transit Connect by MS-RT. Nog niet zo lang debuteerde het concept model, maar dit zijn de uiteindelijke productiemodellen. Normaliter worden alle gave details eruit gehaald onder de noemer ‘te duur’ en blijft er niet veel over. Dat is nu niet het geval: het resultaat is zeer geslaagd.

Ford Transit Connect MS-RT '19

De Trasnit Connect by MS-RT is uitgerust met een lekker dik aangezette bodykit, waarmee de visueel in de pas loopt met de Fiesta ST en Focus RS, bijvoorbeeld. Dat is op zich ook niet vreemd, want MS-RT prepareert ook de rallywagens van Ford. De bodykit behelst een nieuwe voorbumper, sideskirts, achterbumper, een splitter, nieuwe grill en een diffuser aan de achterzijde. Tevens zien we een kekke dakspoiler.

Ford Transit Connect MS-RT '19

De Transit Connect by MS-RT istaat ook iets lager op zijn wielen. Over wielen gesproken, het zijn 18″ velgen van de firma OZ Racing. Het is wel allemaal kwaliteitsspul bij MS-RT, want alle nieuwe onderdelen voldoen aan de kwaliteitseisen van Ford. Alle eigenaren krijgen dan ook drie jaar of 160.000 kilometer garantie. Enige smetje is de motor, dat is in dit geval nog de standaard 1.5 TDCi met 120 pk. Kan de lokale chipboer vast verhelpen.27 reacties

Al deze mooie aanpassingen en dan staat er helemaal op het einde “1.5 TDCi met 120 pk” …
@mercedesamg63: Inderdaad dit! Behoorlijk ‘vlag op een modderschuit’-gehalte.
@mercedesamg63: schaap in wolfskleren…
@dondeboer: Eerder een slak in cheeta-kleren.
Leuk voor een glazenwasser of kassenbouwer. Hiermee wil je als ondernemer toch niet bij je klanten langs?
@erce: ik ken glazenwassers en “kassenbouwers” die met Porsches en bm duuubs rijden. Wat is je punt precies?
@erce: Ik snap wat je bedoelt, maar eigenlijk is het van de zotte dat niemand zichzelf kan zijn omdat er altijd wel iemand is met een oordeel. We laten ons zo vaak beperken door wat een ander vindt. Ik betrap mezelf er ook op.
@granlusso: iedereen kan zichzelf zijn. Je moet je gewoon niet te veel aantrekken van het oordeel van anderen. Dus als je een patserbak aanschaft, moet je niet zeuren als anderen je dan een patser vinden. Directeur van Vestia had daar ook niet zo’n last van…
@vroaaaaaaaaaar: toch is het raar hoe dat werkt. Mijn directeur rijdt in een donkergrijze Maserati QP, en had gedoe met de andere directeur die dat een patserig ding vond. Terwijl ie zelf een RS5 rijdt. In zwart met nette velgen, dat wel, maar die auto’s verschillen in feite best weinig, zowel in prijs als ik prestaties.
@dondeboer: Mijn baas trekt zich daar gelukkig ook niks van aan. Had eerst een i8 en nu een M850i. Als er een zakenrelatie langskomt, gaat hij lekker een stukje met ze rijden. Vinden ze prachtig. Volgens mij laat hij ze ook vaker zelf rijden.
@granlusso: wat mij betreft wordt dit de comment van ’t jaar.
@erce: hier in de buurt van mij werd er voor de hpofdprijs land gekocht van de gemeente van de boeren, 1-3 maanden later rijden ze opeens allemaal een porsche oid.
@erce: Waarom niet? Ik vind dat zo’n typisch Hollandse opmerking. Heb nooit begrepen waarom dat niet zou kunnen.
@berlinetta: Calvinisten gonna Calvinist.
Kan Pieter Post gewoon keihard door ’t dorp scheuren. 👍🏻
@drdre1: Dat doen ze sowieso wel. Ook met een dikke Sprinter op gas…
Jammer dat ze er geen snelle uitvoering met gangsta looks van gemaakt hebben…

Als eerbetoon aan de MK1 en MK2. Die waren destijds gewoon boef doordat ze enorm populair waren bij overvallers en het dievengilde om als vluchtauto gebruikt te worden. Dat gaf de Transits destijds een fraai sinister imago, ook als het gewoon de Transit van de melkboer of de bakker was.
Pleur er dan gewoon ook een ecoboost V6 ofzo in he…

Dit is gewoon willen maar niet kunnen…
4 uitlaten op je 1.5 diesel…
@svenska_aeroplan_ab: Het lijken de dierproeven van VAG wel…
Leuk voor de nachtapotheker die in plaats van een grammetje ook aan kilootjes doet!
Word nog spannend of je wint van een geknepen Caddy SDI bij het stoplicht
@cabriohater: beeld je dan maar eens in dat het een caddy 2.0 TDI is met een chipje…
die maakt er gehakt en vervolgens bratwurst van…
Als Ford die 1.6 turbo van de vorige Fiesta ST erin gelegd had, stond er hier al 2 jaar eentje voor de deur… Gewoon de 150pk versie en dat je dan een chipje naar 180 kon laten doen…
@cossiekiller: Of de X47-turbo van Pumaspeed…
Toch leuk als Zzp’er? Weer eens wat anders dan een Caddy.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).