Deze Jaguar Thunder van Lister heeft 666 duivelse pk’s

Auteur: , 7 Reacties

Ik heb de puzzelstukjes die Lister naar buiten heeft gebracht vakkundig in elkaar gezet terwijl ik naar AC/DC luisterde. Thunder...ah-hah-hah-haaa-hah-hah-haaa...

Lister-puzzel

Op zich is de Jaguar F-Type SVR al geen stakker met zijn supercharged V8 die 575 pk levert onder de kap. De auto knalt immers in 3,7 seconden naar de honderd en vervolgens door naar 322 km/h. Maar meer is bijna altijd beter en dus heeft Lister de handschoen opgepakt. Hun variant van de F-Type, die Thunder genoemd zal worden, heeft namelijk 675 pk. In Engelse paardenkrachten komt dat neer op 666 bhp.

Onlangs hadden we het nog over een oud gebakje van Lister, omdat er een op de XJS gebaseerde Lister Jaguar Le Mans te koop staat. Kennelijk is het merk van plan wat actiever te worden en pakken ze hun oude hobby om Jaguars te verfraaien en versterken weer op. De Thunder is goed voor een nul-naar-honderd in 3,2 seconden en een topsnelheid van 334 km/h.

Lister hoopt waarschijnlijk dat het de schoorsteen kan laten roken van deze donder, hoewel het ook nog denkt aan het maken van een twee miljoen kostende hypercar. Maar goed, dat laatste doet iedereen tegenwoordig. Zoals reeds vermeld hebben de Britten via Instagram voor PR doeleinden slechts bovenstaande stukjes van de auto naar buiten gebracht. Niet voor een kat te vangen, ben ik echter even aan de slag gegaan en onderstaande is het resultaat. Vakwerk, al zeg ik het zelf. Zit jij te wachten op deze snelle Jag?

Lister-Thunder7 reacties

Ik zal je een tip geven voor de volgende keer. Bezoek de instagrampagina even via je mobiel en maak een screenshot. Dan heb je de witmarges in een keer goed en scheelt het je tijd en moeite. Tenzij jouw telefoon de schermresolutie van een Gameboy Color heeft heb je dan een prima afbeelding:
https://i.imgur.com/yUX9Rxu.png
Goede muziekkeuze, goede auto om mee te beginnen. Of het resultaat mooi is weet ik niet, maar ik zou graag positief verrast worden. Is het weer tijd voor een tuner spotlight @willeme?
Doen ze ook de andere Jag’s? De XE bijvoorbeeld.
Een Jaguar Thunder, waar gaat het heen met deze wereld?
Straks ook nog een Bentley Blaster of een Maserati hellfire?
Donders. Nu nog een list(er) verzinnen om de vereiste Britse ponden bij elkaar te krijgen…
Denk dat 666 The Nummer of the Beast van Iron Maiden toepasselijker is…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).