Deze kunst op een Impreza maakt Vladimir Putin trots

Auteur: , 16 Reacties

Als het leven je citroenen geeft...

Dat Russen een weerbarstig volkje zijn dat moge duidelijk zijn. Waar de Germanen in de tweede wereldoorlog extra pantsering gebruikten op hun tanks en de Amerikanen zandzakken op de flanken plaatsten, gingen er bij het rode leger gewoon een stel infanteristen op de zijkant van de T-34jes staan.

Logisch dus dat je je in Rusland ook niet per se hoeft te verzekeren als je auto wilt rijden. Bij eventuele aanvaringen ga je gewoon een vriendelijk gesprek aan met de tegenpartij en dan kom je tot een goede oplossing zonder tussenkomst van die onnodige tussenpersonen. Voorbeelden van deze broederlijke omgang tussen kameraden staan er te over op autojunk.

Ongeveer hetzelfde moet er gebeurd zijn nadat een dikke terreinwagen zich in de flank van deze Subaru Impreza boorde. Volgens onze Russische bron heeft de foute partij gewoon netjes een zwik Roebels aan de Subie-rijder overhandigd zodat hij zijn deur kan vervangen.

Kijk, dat is die CCCP-mentaliteit waar je trots op kan zijn. Maar het wordt nog beter. In plaats van de deur te laten maken, had de bestuurder van het rally-kanon namelijk een andere oplossing in gedachten.

Subie

Gebruik makende van het reliëf en de schaduwen die het gekreukte metaal te bieden heeft, tekende hij een stukje van Mother Russia op de flank. De afbeelding geeft het Altai-gebergte weer. Als dat het Russische hart niet verwarmt als een warm bord Borsjt op een kille decemberdag tijdens de koude oorlog…

Nou, kom maar op met dat geweldige volkslied.16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Prachtig!
Pure porno ..
Netjes opgelost wat schade herstellen heeft daar.toch geen zin
Ik mag dat volk stiekem wel, lekker “nuchter”.
Ik heb af en toe best sympathie voor Rusland, dit soort dingen bevestigen dat alleen maar.
En netjes een kompas onder de zijspiegel zodat je niet verloren kan rijden op die bergwegen.
Tof gedaan, leuk!
Wat zouden we toch zonder russen moeten?
@tragepater: in de kou zitten?
Door moeten trekken over de gehele zijkant..
Ziet er goed uit
Davai davai putin rides you.
‘Nee joh, dat is geen deuk. Dat is het reliëf van mijn tekening op de deur’. Wel knap gedaan zo!
Rallykanon… Een Impreza zonder turbo is als een Max met een slechte start.
Russische schilderkunst… Je hebt de iconen, je hebt Kandisky en verder heb je niks. Het Russische cultureel talent ligt meer in de klassieke muziek, de dans en de zware literatuur. En om maar een open deur in te trappen, deze deur bevestigt dat wel weer een beetje.
In de categorie “Top Gear wegen die nog niet ontdekt zijn” in het Altai gebergte: Van Soloneshnoye naar Ust’-Kan (onverhard), dan over de P373 en de P256 naar de Mongoolse grens. Serieus echt een van de mooist wegen die ik ooit heb gereden. Die weg zou ik nog weleens over willen doen in mijn eigen Impreza WRX (iets wat ik mijn reisgenoten ook bij elke bocht moesten horen :)).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).