Deze Liberty Walk GT-R overleefde zijn zwemles niet

Auteur: , 30 Reacties

Berend popnagelbootje ging uit varen. Helaas, zonder succes.

Straatracen en teveel enthousiasme. Dat leidde deze GT-R naar een natte afgrond. De extra brede wielkasten van Liberty Walk lieten de GT-R niet drijven. In tegendeel, de getunede creatie ging bijna kopje onder.

De crash was het gevolg van een straatrace met een 350Z. De Z knalde tegen de GT-R en de bestuurder verloor daarmee de controle over de auto, en kwam in een vies vijvertje terecht. Diep, maar niet diep genoeg om het rode monster helemaal onder te laten gaan. Toch is het einde verhaal voor de Japanner. We vermoeden dat de, met elektronische poespas beladen GT-R, niet meer opgeknapt zal worden.

Het Liberty Walk-beestje stond voor onderhoud in een tuning garage te Florida. De eigenaar van de shop heeft de GT-R ondere andere het LB-bodykit aangemeten en nam vermoedelijk, met toestemming van de oorspronkelijke bezitter, de auto wel vaker mee voor een ritje. Tussen beide heren zit een hechte vriendschap. De eigenaar zegt op Facebook blij te zijn dat de garagebaas dan ook niet verdronken is in zijn auto.

Voor nu is het verzekeringswerk tussen de 350Z-bestuurder en de bezitter van de GT-R. Er moet nog even gekeken worden naar een passende oplossing, want de verzekeringsmaatschappij keert maximaal 50.000 dollar uit.30 reacties

Wat een gedrocht!
@ghost: nounounou
@ghost: Zeker “Kill it with water.”, wat vreselijk.
Vind het eigenlijk nog geen eens heel erg
Ben er blij om, walgelijk misvormd kreng.
Wat een reacties weer… Ricer, oldtimer etc. Als een autoliefhebber zijn auto verliest is het toch altijd erg
@lamborghinibrapa: helemaal mee eens!
@lamborghinibrapa: Nee, als het gaat om een straatracende broodmongool is dat juist goed. Dat de auto in kwestie oogbaltyfus-lelijk is, is een bonus.

<br
Excuses aan eventueel beledigde broodmongolen.
Die eigenaar van de 350Z dacht hetzelfde als ik.. Die lelijke GT-R moet zo snel mogelijk van de weg af, dan maar kwaadschiks..
@hight96: eensh, niets mis met een gt-r, noch liberty walk, maar deze combi én die kleur gaat gewoon te ver.
Ben op zich wel liefhebber van de GT-R,maar dit lijkt wel een of ander gedrocht wat ergens in een Russische wodka garage is omgebouwd,doe het zelf doe het met…..
Wel jammer om de wagen zo te zien. Liberty Walk maakt imo vaak hele brute wagens. En natuurlijk ook erg zuur dat de verzekering maar 50k uitkeert. Dat zal vast bij lange na niet genoeg zijn voor een eventuele reparatie.

Maar goed, het belangrijkste is, is dat men het kan na vertellen.
@toyotafortuner: alleen de lb kit koste al 20,000 dollar las ik elders
@toyotafortuner: de auto is total…
Hé, wat jammer!
Ik word hier niet echt nat van
@cla220: De auto werd dat klaarblijkelijk dus wel.
Hij had zn zwembandjes in iedergeval al wel om
Op een of andere manier staat het gewoon echt niet bij een GTR, die LB kit. Zou het zelf sowiso nooit doen bij mn auto, gelijk heel je plaatwerk verkracht mocht je het eraf willen halen..
Een mx5
Mooie gelegenheid om er weer een mooie originele R35 van te maken…..
Gewoon nieuwe GT-R kopen en bodykit, velgen en alle andere meuk om/over bouwen
Meeste Dinky Toys zijn beter in verhouding
Liberty swim
Ajih een gtr is toch al ontiegelijk lelijk, met de lb kit is ie (wonderbaarlijk dat het nog kan) nog lelijker. Hier mist dus niemand wat aan eigenlijk
Als ze daadwerkelijk aan het straatracen waren zal de verzekering helemaal niks betalen? Het lijkt me dan dat de bestuurder zelf de schade en bergingskosten mag betalen.
Dus de 350Z heeft gewonnen? Nice…
mislukt hondenhok voor tokkies (met geld) polyester zou toch beter moeten drijven
Sowieso een gevalletje zelfmoord. Als ik zo’n tokkie bodykit had was ik allang tegen een boom aangereden
hij ziet er toch niet uit dus maakt niet uit :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).