Deze man heeft net een Bugatti Chiron gekocht

Auteur: , 38 Reacties

Vraag blijft: why the face?

Deze man heeft net een Bugatti Chiron gekocht

Manny Khoshbin. Levensgenieter, niet vies van een vleugje modern dandyïsme en overall lucky bastard. Tenminste, wat auto’s betreft dan, want het feit dat meneer flink in de slappe was zit wil nog niet zeggen dat ‘ie ook een leuk leven leidt.

Dat doet ‘ie natuurlijk wel en heel Instagram mag het weten ook. Onlangs trakteerde Manny zijn volgers op een foto waar we bijzonder nieuwsgierig van worden, want de petrolhead laat weten dat hij zojuist een nog te bouwen Bugatti Chiron heeft besteld. Je weet wel, de opvolger van de Veyron die meer pk’s krijgt dan heel België.

Enfin, Manny zegt het volgende over z’n nieuwe speeltje:

Meeting with the Bugatti executives. Just saw the new Bugatti in person and wow the car is completely redesigned in and out! Blown away! All signed up and can’t wait to spec it out! #dreamBig #bugattiChiron #bugatti

Lekker bezig player, de wereld is je oester.

Speciale dank trouwens aan collega Dizono voor het oranje pijltje. Helaas kan ik niet goed genoeg photoshoppen om er ook zo’n ontzettend fancy schaduw bij te fixen.38 reacties

Die laatste zinnen. Heerlijk.
Niet mijn keuze als ik voor een dergelijk bedrag een auto koop. #reactievaniemanddiemtochnietkanbetalen
@scottishcarspotter2000: je weet nog niet eens hoe die eruit ziet..
@scottishcarspotter2000: zeg nooit nooit
Dat pijltje gaat nog eens heel groot worden.
@dizono: ja, trends gaan pijlsnel tegenwoordig.
@vonklausenburg: op trends is geen peil te trekken op dit moment
Ik heb zo een gevoel dat de Chiron een hele mooie bak wordt!
Wat een speler!
Ik zou toch liever met Horacio Pagani een praatje gaan maken dan met twee stoffige Duitsers in pak in een raar kamertje. Maar gezien de beste man z’n vermogen heeft ie dat wellicht ook al gedaan.
@trustmeiamanengineer: maar wat er onder de motorkap van die pagani zit is geleverd door die twee stoffige duitsers in pak.
@w211: sinds wanneer heeft pagani banden met vag?

En je weet wat voor motor in de pagani ligt?
@johanhummer9: bij Mercedes lopen er ook wel stoffige Duitsers in pak rond hoor :-)! Dat bedoelt hij ;-)!
@trustmeiamanengineer: Pagani is veel meer een hardcore racer, Bugatti is juist comfort en bizar hoge snelheid, die laatste heeft toch echt mijn voorkeur.
Wat moet die bewaker (met een loon van 40k??) op de achtergrond wel niet denken als hij daar een paar miljardairs over een auto hoort te praten met de waarde van zijn huis en de rest van de huizen in zijn straat bij elkaar
@stino:

Als de man verstandig is :

Alle bezit is ballast en wat ben ik blij dat ik niet hoef te zorgen voor zo’n collectie dure sportwagens, ik heb mijn basketbal, mijn vrouw kinderen en vrienden.
Echte vrienden
Ik hoef me niet druk te maken op Instagram, niet voor de bühne te leven en te laten zien hoe goed ik ben en kan gewoon een scheet laten wanneer ik wil, maar nu ff niet !

Ooit hadden we hier een spreekwoord : Tel je zegeningen !
@desjonnies: hahaha amen. Al zullen de 16 jarige je niet snappen ;)
@desjonnies: Mwah, ik zou er geen nee tegen zeggen. Je kunt je ook prima rijk zijn zonder in de spotlights te leven of op Instagram te pronken met je spullen.
@Edge: tuurlijk maar wat heb je er voor moeten doen? Zo rijk wordt je niet door prettig en aardig te zijn.
@desjonnies: Ja paupers zoals jij en ik hebben altijd wel een excuus of niet dan ;)
Wat een guy.
Als de chiron nubde 450 gaat aantikken. Gaat zijn opvolger dan 500?
@clarkson: zo snel als dat er met de natuurwetten kan worden getard. Ik vraag me vooral af of deze ook bochten (goed en hard) kan nemen of ook weer als prestige project een of ander magisch topsnelheidsrecord.
@marc94: deze zou beter door de bocht moeten gaan dan de Veyron . Ze willen meedoen met de supercars die de Veyron als hypercar een pak slaag gaven op het circuit.
Wanneer gaat dat ding eigenlijk onthuld worden?
In zijn hoofd zou schaamte moeten omgaan, er zijn mensen (mezelf incluis) die in heel hun leven niet verdienen wat hij daar in een uurtje aan auto’s spendeert…
@tjorque:

Waarom, een Iraanse immigrant die handiger is dan jij of ik.
Waarom zou de man zich moeten schamen?
Voor zover ik begrijp is het geen coke dealer, illegale wapenhandelaar of heeft ie het met het prostitueren van vrouwen verdiend.

Dat je het niet eens bent met zijn levensstijl is iets anders, ik heb wat gelezen over de man en het is typisch Iraans-Kardashian’s over-the-top-tres nouveau riche, maar zo is het nu eenmaal.

Persoonlijk vind ik mensen die dit soort mensen adoreren omdat ze baden in weelde zielepoten. Maar die mensen zelf niet.
@desjonnies: ik kan me gewoon niet inbeelden dat je zo rijk wordt zonder dat dit ten koste gaat van anderen…
Best grappig account overigens.. Self made man met Italiaanse achtergrond. Huge ass “American dream”-story maar wel knap gepresteerd..
@vetnek:

Iraans, is een heel andere streek ……….
Haha wat wat een figuur.
zou hem graag bij top gear zien of gear in top,last gear
en dat de stig hem is de sporen geeft, stig ik bedoel dan natuurlijk gits
Dus als ik uit de woorden kan opmaken hoe hij wordt is dat het een Veyron wordt alleen compleet nieuw. 10 jaar oud design is opgefrist.
Dat pijltje doet me denken aan Office ’97.
De veyron staat al eenzaam aan de top en dat nog steeds na 10 jaar, de opvolger zal ongetwijfeld van het zelfde laken en pak zijn, ben zeer benieuwd, zal weer absolute perfectie zijn deze wagen, ongetwijfeld!
Ikea showroom?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).