Deze Mansory AMG GT S is ook van binnen heel bijzonder

Auteur: , 25 Reacties

This is the latest stroke of genius...

En dat is geen quote van ons. Nee, dat zeggen de Mansory boys over zichzelf en hun Mercedes AMG GT S. Hieronder in context:

Refining super cars is more than just a business for MANSORY. The attention to detail and the love of all that is special and unique is what drives us to produce out-of-the-ordinary automobiles. The latest stroke of genius of the company once again proves this in an impressive way. The MANSORY interpretation of the Mercedes AMG GT S with its exclusive and comprehensive refinement programme is enough to raise the blood pressure of true sports vehicle fans the world over.

Maar goed, de motor is flink opgepept naar 730 pk (standaard 510 pk). Dat is 220 pk extra uit de V8 Twin Turbo, met dank aan een sportuitlaat en een nieuw motormanagement. De tweezitter gata van 0-100 in 3,4 seconden en heeft een topsnelheid van 330 km/u.

Van binnen is het veelal rood leer (licht) en rood carbon (donker) dat de klok slaat, al valt het mee als we het vergelijken met de Mansory Stallone.

Boe

Niks voor jou? Kijk dan eens naar de Brabus AMG GT (slechts 600 pk), de Wald AMG GT (japstyle) of de Prior AMG GT (vooral blauw ipv rood).25 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
”Refining super cars is more than just a business for MANSORY” ?? Ik denk eerder gezegd: ”Raping super cars is more than just a business for MANSORY”
@amgmerc: haha en elke voetballer trapt erin.
Jammer van het interieur, Maar laad maar in hoor, elke dag met een smile naar je werk 👌🏻
Mansory maakt werkelijk de lelijkste tuning kitjes ooit
Moet zeggen dat ik nooit zo van de Mansory creaties ben, maar vind deze, op het interieur na, best goed gelukt.
@ferrarif40: met je eens exterieur is best mooi maar met gewoon Mercedes badges,
Het heeft ook wel wat weg van een viper.
Auto met lippenstift op
Nee. Doe mij maar een ‘ gewone ‘ amg gt.
Zonder het rode carbon vind ik hem denk ik wel gaaf eigenlijk. Ik vind de amg gt sowieso al niet zo mooi als de sls, maar dit maakt hem wel lekker stoer.
220pk extra door enkel een uitlaatje en een ECU-tune? I smell bullshit
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: ik zat dus precies aan hetzelfde te denken 😑
Tokkietuning ten top. Ik zou werkelijk overal overheen kotsen.
Van buiten is het nog wel bruut (op het bordeaux rood na dan) maar binnen zou ik ze toch vriendelijk verzoeken er af te blijven.
Dik!
Ik vind de buitenkant niet geweldig, maar het kan zat beroerder. Voor en achterbumper gaan wel maar de zijkant….. Ach de AMG black-series zien er bijna net zo uit. Waar is de tijd van de SL65 AMG Blackseries? Wat motorvermogen neem ik Mansory met een korreltje zout. Dik 200pk extra kost iets meer dan een chip en uitlaat. Hiervoor heb je minimaal een ander setje turbo`s nodig (met alle bijbehorende zaken). Maar ach, als je echt meer vermogen wilt uit je AMG dan ga je gewoon naar Brabus. Uiteraard laat je de uiterlijke opsmuk dan wel achterwege.
Over 30 jaar kijken we heel anders naar Mansory. Mansory is wat nu wat Koenig Specials vroeger was.
Bij Mansory vind ik dat ze de auto’s of net dat extra gevaarlijke maar heerlijke jasje geven, of ze net over de streep gaan en hem helemaal verkrachten.. zoals nu.
Ik geloof er niets van dat dit een Mansory is. Buitenklant heel ok, dat bloedrode had ook grijs mogen zijn. Interieur gewoon goed. Dat kan geen Mansory zijn.
Voor Mansory-begrippen is dit gewoon een hele nette en mooie wagen geworden, maar als je wat meer smaak hebt dan de jongens bij Mansory en de vele voetballers die er als kuddedieren achteraan lopen, koop je gewoon een normale AMG GT (S). Eventueel in een apart kleurtje, eventueel met een aftermarket velgensetje, maar that’s it. De bekleding met rode leren accenten is nog wel leuk gedaan, maar al dat rood carbon ziet er echt niet uitt.
Dit is gewoon voor een andere doelgroep die dit altijd mooi vind en zal blijven vinden. Ik sta aan de overkant zeg maar en vind het afschuwelijk.
Buitenkant erg lekker, binnenkant afschuwelijk!
Beetje kinderachtig dat interieur, lijkt meer op de poppenhoek van de plaatselijke basisschool dan de cockpit van een gruwelijke AMG..
Heerlijk!
Vaarwel elegantie… En een ‘gewone’ is net één van de mooiste huidige wagens die te koop zijn. En dit is.. Tja
Nah… toch liever een Wald AMG GT

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).