Deze Rolls-Royce oogt als een overjarige drag queen

Auteur: , 30 Reacties

Met Dame Edna-bril, opgespoten lippen, en een bodykit waar het woord 'subtiel' op geen enkele wijze op van toepassing kan zijn. Maar wie weet is dat helemaal je droomwagen. In dat geval kan je deze verknipte custom Roller voor een 'zacht prijsje' kopen.

Er zijn bij mensen talloze voorbeelden van plastisch chirurgische ingrepen waartegen nooit iemand ‘stop’ zei, waar dat wel had gemoeten. Als auto’s (net zoals honden) op hun baasje lijken, dan vragen we ons af hoe de eigenaar van dit schepsel, dat zijn leven begon als een 1991 Rolls-Royce (Silver Spirit?) met Mulliner Park Ward-versiering, er uit ziet. Vermoedelijk is het een onuitstaanbare hipster met zo’n onuitstaanbaar compleet dichtgeknoopt overhemd, en een onuitstaanbaar overdreven retro-bril, die alles wat hij doet ‘ironisch’ uitvoert.

Mulliner

Nu weten we dat alleen de statige merknaam Rolls-Royce niet voldoende is om verregaande ingrepen te voorkomen, onder zijn koperspubliek bevinden zich nogal wat artistieke vreemde vogels, zoals de Japanse deisgnert Nigo maar natuurlijk ook het sujet dat deze paars-geel-witte Phantom maakte. Ach ’t is eens wat anders dan zo’n Bespoke Metropolitan-Phantom waar de klasse van af druipt.

Mocht je bij het zien van de foto’s in plaats van opborrelend maagzuur en rode vlekken in je gezichtsveld een ‘kopen, kopen, kopen’-reflex krijgen, laat je dan even nakijken. Geeft de dokter een ‘ok’, maak dan 66.500 USD over naar Sobe Classics in Florida, en je mag jezelf eigenaar noemen van de lelijkste Rolls-Royce ooit ever period. (via Jalopnik)30 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Hartstikke bedankt AB om mij dit te laten zien, zo vlak na het opstaan… (T_T)


Brrr…
Ice Cube en Chris Tucker zien deze Rolls-Royce voor het eerst:

https://www.youtube.com/watch?v=3j2n0ba2__0
Rolls Royce moet deze kopen en dan publiekelijk de shredder in gooien of juist weer helemaal terugbrengen naar fabrieksspecs.
Te zonde..
Thunderbirds Are Go!
@c-ad:

F.A.B!
Ieeeeeeeeeeeeeeew
Precies zoals een rolls al is
Om overheen te kotsen
@rob5nismo: Zegt tuning 100nx man…
@razzie: ja dat zeg ik ja
Jij zegt het toch ook over een ander?
Kill it with fire
Bij zo’n persoon vraag ik mij dan echt af hoe bijvoorbeeld zijn huis is ingericht. Deze persoon heeft toch 0 smaak. Ik vind dat RR mag eisen dat de eigenaar hem terug naar een normale uitvoering laat bouwen, want die ferrari (geloof ik en van deadmau5(?)) moest zijn wrap er ook afhalen.
@888natan: Ik hoop eigenlijk dat de heren van Rolls Royce zich niet zo verlagen tot dat niveau…
@2wheeler: opzich heb je gelijk, maar hier vind ik dat ze een uitzondering mogen maken.
Damn, she’s a sexy bitch………
Cruella Deville-auto.
Dit is de eerste keer dat ik een gepimpte Roller zie, waarbij ik me echt helemaal geen voorstelling kan maken bij het hoe en waarom.
Ik vind het vrijwel nooit een vooruitgang, maar zwart, verlaagd en op putdeksels: snap ik.
Behangen met purper, goud en kroko-leer plus pluch kitsch: ik zie de doelgroep.
Mansory en felgekleurde ‘details’: lukt ook.
Delfts-blauw of psychedelisch geverfd. Omgebouwd tot hotrod of pickup. Verlengd met gouden ornamenten, bladgoud en een parasol. Bepantserd met een geschutskoepel. Ik ben bang dat ik me er allemaal iets bij kan voorstellen. Maar dit?!
RR zou dit direct in productie moeten nemen.
Maar goed dat niemand er nog een Rolls Royce inziet.Alleen de grille zegt niet dat het een Rolls is toch? Als je dit gedrocht zou tegenkomen,zou je dan denken;Hee vreemde Rolls? Ik zou eerder denken;Is het al carnaval?
‘Het houdt niet op, niet vanzelf’
Hij lijkt wel gesmolten. Wat een smakeloze bak..
@Sir_Smokalot: Rolls-Royce Mulliner Parkward moet 1991 Rolls-Royce Mulliner Park Ward zijn – maar ook dat is geen bestaand model, het zal dus wel een Rolls-Royce Silver Spirit zijn waar Mulliner Park Ward ook nog wat aan gesleuteld heeft. Niet dat je dat nog kan zien…
@potver7: Yes! Heb de tekst aangepast, bedankt voor de oplettendhed.
Leuke kermisattractie. Sowieso heeft de verkoper daar nog meer boeiende dingen staan. Echt van alles wat bij elkaar. Lijkt me geinig om eens rond te neuzen.
Afschuwelijk
En een kloddertje roze hierrr en een kloddertje roze daar……
dit maakt me verdrietig
Vrije impressie naar The Car uit 74.
@norge:

De beste man zit waarschijnlijk ook aan de drugs uit ’74.
The Car was echt niet zo’n mescalinebarrel.
De standaard versie van deze Roller is al een fantasieloze, onooglijke baksteen.
Maar dit had ie nou ook al weer niet verdiend.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).