Dikke SUV’s doen het slecht bij het andere geslacht

Auteur: , 39 Reacties

En we hebben nog veel meer 'opzienbarende' onderzoeksresultaten.

dDit-vinden-we-dus-niet-sexy

Het is weer bijna Valentijnsdag en dat betekent onderzoekjes. Er wordt onderzoek gedaan naar wat de dame/heer (doorhalen wat niet van toepassing is) bij jou thuis op de bank nou als allerliefste van de geliefde zou willen krijgen, er wordt gekeken naar het meest favoriete Valentijnsdiner, naar Valentijnshotels, Valentijnsbloemen, Valentijnssexspeeltjes, Valentijnsstandjes, Valentijnsmuziek, Valentijnsreizen en natuurlijk wordt er ook iets onderzocht wat met auto’s te maken heeft. Duh, anders zou ik dit hele artikel natuurlijk niet schrijven, het is en het blijft tenslotte Autoblog.

Dat gezegd hebbende; wat is er dan onderzocht? Dat zal ik je vertellen. Autoscout24 heeft onderzoek gedaan naar de aantrekkingskracht en grootste afknappers onder Nederlanders. Hieruit blijkt dat 44 procent van de Nederlanders kan afknappen op een type auto. En deze voitures vinden we dus helemaal niks.

Een opzichtige sportauto (12%)
Een erg stoere SUV (7%)
Een volgeladen stationwagen (5%)

Dat had je niet gedacht he? Dat je met je vierdehands boodschappenkarretje meer kans maakt bij dat leuke chickie op de fiets dan met een dikke SUV. Maar ook met de volgepakte stationcar loop je geheid een blauwtje. Dan denken de dames dat je al lang en breed gesetteld bent, snap ik best.

Maar, dit is nog niet alles hoor. Er is ook onderzocht hoe onze auto of ons rijgedrag een eerste date kan beïnvloeden. Wat vindt onze potentiële partner nou echt niet kunnen op een eerste afspraakje?

Onbeschoft rijden zoals niet aan regels houden of schelden (70%)
Stinkende auto zoals naar rook, huisdieren of eten (61%)
Vieze auto zowel vanbinnen als vanbuiten (43%)
Accessoires in de auto zoals vlaggetjes, foto’s of knuffels (33%)
Opgevoerde of getunede auto (30%)

Een kwart van de mannen geeft overigens aan dat zij een opgevoerde of getunede auto minder stom vinden dan vrouwen. Een goedkope auto wordt door bijna niemand als een no-go beschouwd, slechts 3% vindt dat

Dus, wil jij komende zondag een goede beurt maken bij iemand van het andere geslacht, dan weet je nu wat je moet doen. Graag gedaan!39 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mijn vrouw zou van me scheiden als ik de Disco ooit verruil voor Prius. O.a daarom hou ik van haar.
@sketcher: She’s a keeper.
Een volgeladen station… daar is dat ding voor bedoeld; om veel te vervoeren…
Een vieze auto is een auto die intensief gebruikt wordt. Een werkpaard i.p.v. een showpaard.
Overigens, wat voor een bruut ding is dat op het plaatje waar de dame met rood veiligheidshesje op leunt?
@ericd: Iets Russisch: Dartz Kombat T89
@ericd: deze bak heeft walvispenisleren bekleding echt waar? Echt waar! Check de history maar ff. Verbaast me wel een beetje dat je deze toch wel opzichtige wagen niet kent…
Ach ja, met m’n oude golf genoeg dates meegenomen, en m’n huidige vriendin heb ik er ook nooit over horen klagen. En met een dame in de auto gedraag je jezelf als een heer in het verkeer. Dat is toch zo’n beetje les 1.
…..En dan bij zo’n waardeloos Nederlands onderzoekje een volstrekt oninteressante Russin bij een afzichtelijk Russisch hok plaatsen……
Genieten weer!!!!!……..
@9000cse: nou, als niemand ze wil, doe mij die russin dan maar..
@draadloos: maar hoe heet ze?
@9000cse: Niks mis met die Russische blondine, maar ik begrijp dat jij meer van de herenliefde bent ;)
Een sportwagen om zelf lol mee te hebben, een schattig autootje om sletten in te verzamelen.
Ik denk dat dat toch wel algemeen bekend is.
Een (binnenkort) getunede station hier, oei. Nee, het kan me eigenlijk niks boeien. Je moet een auto niet rijden voor iemand anders.

Verder zijn er wel dingetjes waar ik het mee eens ben. Een auto waar in gerookt wordt is goor, net als een auto die naar hond ruikt. Een auto die van binnen naar eten ruikt kan ook vies zijn en een rommelig interieur ziet er niet uit.

Maar ik zal verder nooit begrijpen waarom een auto die van de buitenkant vies is een afknapper is, vooral met het weer wat we op dit moment hebben. Daar valt niet tegenaan te wassen. Voornamelijk bij stations is de achterkant na een paar kilometer alweer goor. Voor mij geeft dat vaak gewoon aan dat de auto gebruikt wordt waar hij voor gemaakt is.
@ej20g: Amen!
@ej20g: je hebt vieze auto’s en vieze auto’s, ik denk dat het er hier om de vieze auto’s gaat die maanden geen wasstraat hebben gezien.
Een auto maak je vies samen met een vrouw :)
En toch rijd de leukste dame uit de klas in een blubber station die van binnen naar natte koe ruikt. Kan natuurlijk ook aan mijn voorkeur voor dames liggen.
@robert110: of school…
Nog een geluk dat het meerendeel zichzelf wegselecteerd, blijven enkel de goede over…
Haha “Onbeschoft rijden zoals niet aan regels houden of schelden”. Dan is het maar goed ook dat ik bij de eerste dates met mijn vriendin op de fiets was. Denk dat er elke rit wel wat dingen uit floepen.
Een rode mercedes w123 sedan, dàt is een echte chick magnet. Niet alleen volgens mijn vriendin, maar ook volgens haar vriendinnen en de vele aandacht die ik er aldoor mee kreeg van het andere geslacht (tegenwoordig is de baby interessanter).
@lekbak: en niet duur: http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=269477897
@e1000bmw523i: ik was 18 toen ik die auto kocht, mijn eerste liefde. En ik ben niet van het scheidende soort. Dit is de laatste auto die weg gaat. Nog nooit ben ik chagrijnig uit die auto gekomen. Koning van de weg, elke keer weer. Het zoeft over alle oneffenheden en zweeft door de bochten. Zo worden ze niet meer gemaakt. Technisch onverwoestbaar, helaas roesten ze wel. Die van mij is niet een uitzondering daarop dus helaas rij ik er zelden mee. Maar wat mis ik die auto als dagelijks vervoer!

De auto uit die link is wel een erg mooi exemplaar. Niet het zwarte interieur en geen kroonkurken. Maar wel erg mooi, en “roestvrij”.
Leuk artikel. Bomvol clickbaits naar allerlei zaken die er nauwelijks mee van doen hebben. Maar een link naar het daadwerkelijke onderzoek? Nope. Want autoscout. Want AB tot aan de elleboog in de aars van MP. Kom op jongens, ja er moet geld verdiend worden. Maar word nu niet net zoals vroeger die autoprogramma’s met Bavo Galema; te geil voor geld, en totaal niet kritisch of objectief. Hoop niet dat dit een eerste teken aan de wand daarvan is.
@camber24: Toch even reageren hoor. Autoscout heeft dit onderzoekje gemaild, daar zat geen link bij.

En als we niks over Autoscout zouden mogen schrijven, omdat we vuistdiep in Marktplaats zouden zitten, (of andersom) dan zou ik dit artikel toch überhaupt niet hebben gemaakt?

Ik snap wat je zegt hoor, maar je zit er nu toch echt naast!!
@nicolasr: ik bedoelde te zeggen dat er geen link naar hun onderzoek bij zat! Ipv persbericht
@nicolasr: okee, duidelijk. En goed dat ik er naast zit. Gelukkig!!
Alleen de zgn. “snitch bitches” zijn gevoelig voor materieel bezit. mooie vrouwen hebben hun zaken gewoon op orde en hebben daarom ook andere criteria. :)
@sracert: deels waar. De leukste vrouwen houden ook enigszins van auto’s. De auto waarin je als man rijdt is op dat moment uiteraard wèl belangrijk. Het zegt iets over die persoon, vooral als het een liefhebber is.
7%? Dus 93% vind een SUV wel OK?
Mijn vrouw is blij met haar grote sufferd….Yes thats me…
Niks nieuws onder de zon…

Wil je met je auto aandacht van het vrouwelijk geslacht trekken dan is het laatste wat je moet doen in een “echte mannenauto” gaan rijden…

En wil je juist niet de aandacht van de vrouwen stap dan vooral niet in een Fiat 500… Als vliegen op de stroop komen vrouwen op de kleine Italiaan af. Omdat een zo’n cutie is, en hij zo’n guitige aanblik heeft. En omdat mannen die in zo’n 500 rijden stoer zijn omdat ze zich niks aantrekken van wat andere ‘mannen’ ervan vinden…
@moveyourmind: ben je nu jezelf aan het verdedigen tegenover… jezelf??
@moveyourmind: je bent gewoon een wijf
@slickrick: Nou, nou, nou…

Alleen omdat een roze Fiat 500 met cabriodak mijn droomauto is….
Wel eens van “politiek correcte antwoorden” gehoord?
Ik zie toch echt meer mooie dames in grote SUV’s (echte, geen Kia’s c.s.) en dure cabrio’s dan in Daihatshu’s
Dus slechts 12% van de vrouwen word afkerig van een opzichtige sportwagen dan blijven er nog genoeg over …
@Hupke: ja precies, dit betekent dat het meerendeel juist aangetrokken wordt door een dikke opzichtige auto….maar dat is niks nieuws
Ik blijf het lekker houden bij grote opzichtige suv’s en opzichtige opgefokte sportautos, dan maar geen vrouw in me leven… ✌🏻️

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).