Dit is de arm van Jeremy Clarkson

Auteur: , 22 Reacties

Wat heeft 'ie nu weer uitgespookt?

Clarkson

Het TopGear The Grand Tour-trio heeft weleens betere dagen gekend. Nog niet zo lang geleden moest Richard Hammond even opgelapt worden na een zware crash tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van de serie en nu zit Clarkson himself in de lappenmand. Het anker wil zoals altijd niet onder doen voor een van zijn sidekicks en heeft ook even het hospitaal opgezocht.

De reden was trouwens minder ‘cool’ dan bij Hammond het geval was, of beter gezegd een ander soort ‘cool’. Jeremy heeft namelijk een koutje opgelopen. En dat nog wel terwijl hij op vakantie was op het pittoreske Mallorca. Een longontsteking noopte de Brit zich de accesoires aan te meten die je kan zien op bovenstaande foto. Zoals je mag verwachten van Clarkson plaatste hij op Instagram een koddige tekst bij het plaatje:

“Niet het soort armbanden dat ik normaal draag op vakantie”

Jeremy zou na zijn vakantie weer aan het werk gaan, maar of dat nu vertraging oploopt is niet bekend. Datzelfde geldt voor wat de plannen van James May zijn, om de collegae te overtreffen.22 reacties

Het is ook altijd wat he
@ritchie: Wie is die Clarkson ook alweer? Presenteerde-ie lang geleden niet een redelijk succesvol autoprogramma op tv?
Jeremy heeft vrij ernstige COPD en al eens hartproblemen gehad. En hij rookt nog steeds sigaretten.
Laten we nog maar van hem genieten zolang het nog kan.
Misschien een goed moment om eens te stoppen met roken.
@trustmeiamanengineer: waarom, op deze manier stopt hij vanzelf wel een keer met alles.
Ja…en ?
Komkommertijd in autoland?
Weer een geweldig stuk tekst voor een eigenlijk nietszeggend bericht. Hulde @jaapiyo
Misschien moet die verstokte roker eens wat gezonder gaan leven….
@dutchdriftking: een keertje een biefstuk overslaan en in de plaats een maaltijdsalade zou al een klap schelen.
Ik heb geen Clarkson , daar ben ik te arm voor.
Leuk dat hij ook in het Nederlands kan typen.
James May snijdt zich aan een elektrische blikopener die hij restaureert waarschijnlijk.
Mensen die roken… In de pubertijd snap ik het. Maar dat je daarna als je verstand komt nog doorrookt… Ongelofelijk hoe naïef en “dom” sommige mensen zijn.
@ontploffer:
Makkelijk lullen.
Ten eerste is de tweede wereld oorlog gewonnen omdat de geallieerde troepen over uitstekende sigaretten beschikten en de sigaret een uitstekend hulpmiddel is om je zenuwen in bedwang te houden – althans dat zegt je brein en praktisch iedere WW 2 veteraan die het overleefd heeft.
Ten tweede is het decennia lang de mores geweest dat iedereen overal pafte en dat er bij feestjes of officiële gelegenheden glazen vol met rokertjes op tafel stonden. Tot en met premiers en leden van ons koningshuis aan toe .
Ten derde is het deels genetisch bepaald of je gevoelig bent voor een bepaalde verslaving of niet.

Ik heb mijn gehele even gerookt als een ketter twee en een half pakje Brandaris Rizla rood in de week met de nodige Marlboro/Camel/Lucky Strike er tussen door.
En na drie!! jaar van overpeinzingen in stilte , de voors en tegens, wikken en wegen en de angst om te falen als je stopt met roken in ene keer gestopt.
Ik kan en zal het eenieder aanraden, je voelt je herboren en ik heb weer lucht, kan weer lopen fietsen de hele reutemeteut.
Wat ik echter nooit zal doen is de ander aanspreken of aanvallen omdat hij of zij rookt, het enige wat ik hen kan vertellen is hoe het mij zonder hulpmiddelen en met slechts drie weken afkickverschijnselen is gelukt om te stoppen met roken .
Tabaksrook ruikt nog steeds heerlijk en ik zal het eerlijk bekennen, soms heb ik gewoon trek in een sigaretje en geen geouwehoer om eerlijk te zijn.
Alleen ben ik ook weer zo vals en vilein om toe te geven dat ik op ieder internationaal vliegveld altijd naar de smokers booth zoek, waar ik treurige mensen opeengepakt zie in een grijs grauwe omgeving waar vieze bruine ramen en altijd overvolle asbakken zijn. Ik prijs me dan een geluksvogel dat het mij wel gelukt is.
En dat ik ’s avonds mensen buiten voor de kroeg zie staan blauwbekken met een peuk en dan ben ik blij dat ik dat niet meer nodig heb.

Voor hen die willen stoppen :
Zorg dat het hoofd en het hart op één lijn liggen, ga niet sportief doen door een race fiets met 36 versnellingen te kopen, maar ga vreten en probeer niet het roken krampachtig uit te bannen door ineens andere sportieve aspiraties te ontwikkelen.
Van mij ligt er al jaren een half vol Brandaris met aansteker en asbak onder een stolp in de keuken.
Dat mag niet weggegooid worden, want je weet maar nooit !
@desjonnies: idem hier
@desjonnies:
Perfect samengevat, dikke amen ! Op enig moment ben je volkomen klaar met die meuk. En als dat punt bereikt is het idd verbazingwekkend ‘makkelijk’ om cold turkey te nokken.
@ontploffer:

Mensen die anderen dom noemen om roken, een slechte gewoonte of andere standpunten….

Het is opvallend dat dit meestal niet de slimsten onder ons zijn.

Veel plezier verder met je verheven voelen.
@radeox: Is dit gestoeld op harde feiten of gewoon om je mening te geven?
@radeox: ik ken maar weinig collegae hier op de universiteit die nog roken.
De cijfers van het CBS laten dit ook zien:
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/22/vooral-hoogopgeleiden-roken-minder
Next. Vrouwen voetbal. Beter.
Zolang het niet de (lange) arm van Erdogan is…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).