Dit is de BMW 7 Serie Black Ice Edition

Auteur: , 24 Reacties

Best een gave spec, voor wie niet van kleurtjes houdt.

Lekker ongegeneerd aanvinken op de optielijst en dan ook nog jouw vette nieuwe auto subtiel laten personaliseren: stiekem zouden we het allemaal weleens willen doen. BMW Individual biedt voor klanten die toch al weten dat ze alles zwart willen maken nu de Black Ice editie aan.

Deze Siebener heeft een body in de tint Frozen Black. Om dit te bewerkstelligen wordt matte lak over metallic zwart gespoten. Daarnaast is de Black Ice uitgerust met een M Sport pakket, inclusief alle aerodynamische toeters en bellen. Bovendien zijn verchroomde delen nu voor een snufje uniformiteit ook zwart gemaakt. Daarnaast komt de Black Ice met een setje velgen die normaal gesproken niet met het M Sport pakket kunnen worden gecombineerd. Super exclusief allemaal.

We kunnen een heel verhaal houden over het interieur, maar de plaatjes zeggen genoeg. Zwart, zwart en nog eens zwart domineren het binnenste van de Black Ice, met als bonus wat strookjes alcantara. Nog iets dat je moet weten voordat je naar de dealer rent? Da! Deze editie wordt alleen uitgebracht in Rusland…

Onze rijtesten met de 7 Serie check je HIER, HIER en DAAR.24 reacties

Fraai! Maar ik ga toch voor een S-klasse met AMG-pakket.

Overigens, Wat ziet een 7-serie met M-pakket er toch veel beter uit dan een M760 zeg!
@roberto: Een M760 kun je ook met M-pakket krijgen. Waarvoor staat die M anders denk je?
@berlinetta: Ik doel meer op de achterlijke uitlaten en chrome striping op de voorbumper bij een M760li..
@roberto: Ahzo jij bedoelt in vergelijking met de Excellence-uitvoering.
@berlinetta: Ben geen BMW, je zal gelijk hebben ;-).
@roberto: gelukkig maar, zodra auto’s zo intelligent worden dat ze zelf op Autoblog zitten zijn we net een stap te ver gegaan…
@2wheeler: what’s next?
Dus Rusland is tegenwoordig het referentie kader voor BMW… lekker kort door bocht, dat weet ik.
De naam al… Edition Black Ice. Alsof het is verzonnen door de scholier die een driedaagse snuffelstage komt lopen op de marketing-afdeling van BMW. En toen hij toch bezig was, heeft ie ook maar gelijk een logo op het dashboard geplakt. Nee BMW, dit had toch wel wat stijlvoller gekund.
@berlinetta: helemaal mee eens. Maar goed dat het editie Rusland is, daar zullen ze die labelling waarschijnlijk super vinden.
Black Ice? De marketingbobo die dit verzonnen heeft een AC/DC-fan zijn?
@Edge: prima plaat!
@Edge: of fan van duits Aldi vuurwerk
Vind hem stiekem wel gaaf. Snap alleen niet waarom de aftiteling van een Mission Impossible film in het interieur zit.
Men moet eens stoppen met al die pauper edities
Vroegah, toen ik nog Ghengisje was, werden BMW’s pas in het zoveelste-hands stadium voorzien van de ‘murdered-out-treatment’, waarbij het geld dat hiervoor werd gespendeerd meestal ten koste van het onderhoudsbudget ging. Hier is dus gedacht dat dat alvast vanaf fabriek gedaan wordt, want street cred? . Maar wat moeten alle petjes dan in 2031 wanneer dit ding zoveelste hands bij Jet Cars wordt aangeboden?
Na drie 7-Series moet ik wel zeggen dat de laatste huidige versie de beste auto is. De voorganger was iets minder uitbundig aan de buitenkant en blijf ik nog steeds, samen met de e38, de mooiste 7-Serie vinden. Wel mis ik de V8 niet meer, de huidige 6-cilinder TwinPower turbo is veel krachtiger, stiller en zuiniger. Een gemiddeld verbruik van 10 liter / 100km is zonder meer realistisch, zuinig kan ook nog zonder veel concessies.
En ik maar denken dat het ding niet lelijker kon. Had ik het even mis zeg.
@viezefreddyw: BMW is de laatste tijd niet zo lief voor jouw ogen he?
Als je in Rusland woont en je bent ondanks dat je in Rusland woont nog steeds zo vrolijk dat je zo’n rijdende winterdepressie nodig hebt dan ben je wel heel erg vrolijk.
once you go black you never go back ahhah
Uhm..chique lettertype op het dashboard hoor…
Een maand geleden werd in België tijdens een privé event (The Reveal) deze nieuwe editie voorgesteld. Het werd daar een ‘Stealth’ pakket genoemd en is verkrijgbaar op de 5, 6 en 7 serie. Heb in die 5 serie kunnen zitten en zag er net zo uit. Zou er nu een link zijn tussen Rusland en België volgens BMW?
Gewoon een zwarte auto dus, wel een mooie auto trouwens.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).