Dit is de dikste Lexus RC ter wereld

Auteur: , 31 Reacties

De uitdager van de Audi A4 en de BMW 3 Serie uit het kamp van Lexus is visueel wat aangedikt.

Voor de aanstaande SEMA show in Las Vegas kreeg tuner TRA Kyoto (#FF RocketBunny) de opdracht om de RC F Sport van Lexus aan alle kanten uit te laten dijen. Iets dat met behulp van een schofterig dikke bodykit ruimschoots lukte. Compleet met wielkastverbreders en driedelige velgen, omwikkeld in Toyo-banden. De stance, tot slot, wordt verzorgd door een verlagingsset van KW.

Benieuwd wat voor Aziatisch spul er nog meer te vinden is op SEMA? Check dan dit overzicht van platgeslagen Japanners op SEMA 2013.31 reacties

Erg gaaf, zonder die kinderachtige stickers. Oh en een beetje wheelgap graag, dat rijdt wel zo lekker..
Dik! Motorisch niks aan gedaan?
Kijk dat is beter dan je golf op 20 inch, hou eigenlijk bijna altijd wel van de Rocketbunny creaties.
@haaldie20inchvanjegolfaf: en van Liberty Walk uiteraard!
Jammer dat dit hoort mee doet bij de DTM of de Dutch Supercar Challenge
Radio Controlled?
@Thijs_B: nee rc is een model van lexus
Als ik dit zie moet ik aan liberty walk denken. Hebben zij de bodykit soms geleverd?
@adyton: Rocketbunny deed dit voor Liberty Walk. Ze deden het ook op goedkopere auto’s zoals s13’s en NSX’
@adyton: TRA Kyoto levert aan Liberty Walk
Met dit ding jezelf als privatteam inschrijven voor het nieuwe seizoen DTM. B-)
@AutomotiveDesigner: Wel met RC F zonder Sport motorisering dan… Een V6 schiet toch tekort.
@AutomotiveDesigner: Even een kleine toevoeging ter verduidelijking.http://img.kalooga.com/thumb?url=http%3A%2F%2Fimages0.tcdn.nl%2Fautovisie%2Fautovisie_foto%2Farticle23222816.ece%2FBINARY%2Foriginal%2FLexus%2BRC%2BFamily%2B001.jpg&md5val=44eea9d161b3860e5a7e929228a54f9b&key=dc03f30ce6ab8636eee66073e8172fae93c3f9ae&method=fit&size=1440x720 Links in het oranje heb je de RC F met een dikke V8 en het betere aerodynamisch verantwoorde goodies. Rechts in het rood is de RC F Sport, wat eigenlijk een RC 350 met F Sport-pakket is, well played Lexus, well played indeed. Rocket Bunny heeft hun model ontwikkeld op dat laatste.
@AutomotiveDesigner: ik zag bij het artikel over audi en dtm ook al een reactie over een japper in de dtm. Ik dacht dat deutsche tourenwagen meistershaft alleen open was voor duitse fabrikanten?
@marc94:
Nope, het DTM staat open voor alle fabrikanten, in het verleden heeft Alfa Romeo zeer succesvol meegedaan. Er is zelfs sprake van geweest om de reglementen van het Japanse GT500 kampioenschap gelijk te trekken met die van het DTM.
Die discussie zou zomaar weer kunnen oplaaien als Audi eruit stapt.
@tupperware: hartelijk dank voor de opheldering!
@marc94: @tupperware was me voor. Ik hoop echt dat er een letterlijke World Series van DTM/SuperGT komt. Niet zo’n Amerikaanse “World Series”.
Zo te zien hebben ze de beschikking gekregen over het surface model van de RC, want dit zijn Keyshot renders… Best uitzonderlijk, voor een tuner!
@Jochempie: RocketBunny/Liberty Walk/LB Performance maken volgens mij eigen surfacemodels aan de hand van 3D-scanners. Al hun creaties zijn zorgvuldig gerendert in KeyShot. Ze hebben in het verleden een 458 Italia aangepakt, ik denk niet dat Italianen zo vrijgevig zijn met het overhandigen van surfacemodels. Dat doen ze al niet graag aan de game-industrie laat staan een tuner. xD
@AutomotiveDesigner: Maar vaak zijn SEMA auto’s in opdracht van de OEM gebouwd… Deze niet?
@Jochempie: Deze is waarschijnlijk in opdracht van Lexus USA inderdaad. Het gebruik maken van KeyShot is geen toeval in ieder geval.
Ziet er erg gaaf uit! Zal vast voor geen meter rijden.
Blubberdik!
Erg dik! I like <3
Hij is zo fout dat hij lekker is.
Doe mij er maar een, helaas verder nog geen details bekend over wat zich onder de kap afspeeld, maar reken maar dat daar druk aan gesleuteld is. Je kan op de SEMA niet aankomen met een show but no go bak, dan word je namelijk het terrein af gelachen.
Wat een ongeregeld zooitje lijnen en vormen bij elkaar.
Hiermee wil ik graag voor gek rijden.
De achterkant is echt heel mooi maar dat compenseert dan ook weer met de afschuwelijke voorkant…..
Dit is net zo imagematig als t opscheppen over t naaien van een vadsig wijf. Liever wordt je er niet mee gezien, maar stiekem is t toch wel eens lekker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).