Dit is de duurste Bentley van Autotrack

Auteur: , 43 Reacties

Een machtige bolide.

In de categorie ‘statige sedans’ scoort de Bentley Mulsanne erg hoog. Zeker in een verlengde trim is de Mulsanne een zeer imposante auto. In Nederland wordt momenteel zo’n Mulsanne Extended Wheelbase aangeboden. De Brit staat te koop bij Bentley Nederland in Leusden.

Onder de kap is het feest minstens zo indrukwekkend. Een 6.7 liter grote achtcilinder, goed voor 513 pk en 1020 Nm koppel. Die power heb je wel nodig, want de verlengde Mulsanne weegt meer dan 2.500 kg.

De titel ‘duurste Bentley van Autotrack’ verdien je niet zomaar. Deze Mulsanne Extended kost dan ook 546.813 euro. De Britse luxesedan stamt uit 2016 en heeft slechts 25 kilometer gelopen. De samenstelling is niet heel spannend, maar dat maakt de Bentley niet minder lekker. De Mulsanne is gespoten in de kleur Beluga (zwart), met een bruinlederen interieur. Saai of niet saai: met dit ding door de PC rijden maak je een statement. Stiekem vind ik ‘m nog mooier dan een Rolls-Royce ook. Check de advertentie hierrr.43 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Ik ga met je mee Ruben, ik vind dit ook mooier dan een Rolls Royce. Ik heb niet veel met Bentley maar de Mulsanne vind ik een geweldige wagen.
@viezefreddyw:
Gelukkig verschillen de smaken want persoonlijk zou ik toch voor een RR Ghost kiezen….. De Mulsanne vind ik, zonder twijfel een hele imposante verschijning maar qua design (met name de neus) vind ik ‘m net niet “af”….
En zo een auto moet bij mij perfectie overbrengen en dat doet ‘ie dus, net niet….
@bennyweisz: de kont van een Ghost is wel perfect?
Tjezus wat een gave bak om achterin te zitten. Als je een chauffeur hebt is dit gewoon het beste vermoed ik.
@rolov: en als je chauffeur bent is dit ook wel het beste
Wat een geld
Wat een gaaf ding. Als je achterin zit voelt het alsof er een rij stoelen ontbreekt, je zie ontzettend ver weg van de chauffeur.

-edit: fixed!-
Welk statement maak je dan?
@humpyourdog: Dat mensen met veel te veel geld ook recht hebben op een lelijke auto?
Lekker door milieuzones rijden 😊
Het leukste van het kopen van een “bijzondere” nieuwe auto is dat je deze volledig naar wens “bespoke” kunt samenstellen. Dat hadden we al bij onze MINI. Theoretisch zijn er miljoenen van mogelijkheden. Géén MINI is hetzelfde. Dat hadden we ook bij onze Giulia. Een MINI is er vanaf > € 20k en een Giulia vanaf > € 40k. De opties kunnen de prijzen behoorlijk opdrijven. Dus een zekere matiging is gewenst. Maar wat is het leuk. Het wordt op die manier iets van jezelf. De MINI is inmiddels vijf jaar oud en tot de dag van vandaag krijgen we leuke reacties. Waarom meer dan vijfhonderdduizend uitgeven voor een occasion en je dat genoegen ontzeggen. Mijn Bentley haal ik uiteraard zelf op bij de fabriek. De specificaties van deze Bentley vind ik overigens wel heel smaakvol. Een beetje ingetogen, zo zelfs dat het bijna opvalt. Ook ik heb wel iets met deze Mulsanne. Phantom past ook niet in mijn garage vrees ik.
@min2max: je kan toch ook een grotere garagebox huren als je dit allemaal wilt ?!
@min2max: Je beschrijft exact wat ik dacht. Juist het samenstellen van de auto maakt zowel de auto zelf als het proces uniek.
Wel een chique uitvoering. Erg mooi zo
Wil iemand even tegen Rachid zeggen dat hij voortaan op Autotrack moet kijken…

OT: Wat een prachtige verschijning, zeker mooier dan een Rolls Royce. Toch zou ik dit niet snel kiezen, ook al win ik de loterij over een paar dagen.
Een auto om sigaren voor te leren roken, een hoge hoed te dragen en de hele tijd met een oog half dicht te knijpen om mijn monocle maar vast te houden..
@kle500: Vergeet je je jachtgeweer niet?
Schitterend uitgevoerd zo!
Waarom, vraag ik me dan weer af, staat het kenteken er niet bij? Voordat ik überhaupt een auto ga bezichtigen wil ik toch eerst een en ander checken. Ook als het om zoveel geld gaat. Of juist dan. Of is dat poor man’s logic?
@335istage1: er staat 25 kilometer op, wat wil je weten 🤦🏻‍♂️ misschien heeft ie zelfs nog niet eens een kenteken.
@sr20det: Hij is van 2016, dus heeft ie een kenteken.Het is vast een demo die nu in de bedrijfsvoorraad staat.
@noosaheads: een demo met 25 km op de teller?
@noosaheads: 2016 is het jaar van productie. Dit soort auto’s zet een handelaar juist niet meteen op kenteken, goede kans dat ze voor de export gaan.
@335istage1: Als je 5 a 6 ton gaat uitgeven aan een auto, doe je eerst even een kentekencheck? Bij een Civic van 160 jaar oud kan ik dat me enigszins voorstellen. Dit soort auto’s hebben, denk ik, automatisch al een minder spannend verleden. Rijden minder km dan gemiddeld, worden beter onderhouden dan gemiddeld, etc.
@rikus: Ok, gewoon blind vertrouwen want het is duur. Ik snap je logica.
@335istage1: Dat staat er niet toch? Dat is je eigen conclusie. Maar als ik in de markt zou zijn voor zo’n auto, liet ik het niet afhangen van een kentekencheck. Dat zegt mij niet zoveel. Ik zou zelf, en samen met een “kenner, de auto inspecteren. En wat dieper ingaan op de materie dan alleen een kentekencheck. Misschien snap je die logica ook?
@335istage1: precies, je wilt toch ff kijken naar het aantal cilinders, aantal vorige eigenaren en het milieu-label.

Ofzo?
Liever een Phantom. Vind ik echt een stuk mooier.
@e34m5touring: mee eens. Die suicide doors alleen al.
€546.813, niet €546.812 of €546.814 nee precies €545.813 want die laatste euro’s doen het hem.
@Donstil: je kan altijd afdingen. Deze kun je voor €500K meenemen durf ik te stellen.
Wat een bazenbak
513 pk op 2500 kg… ik rijd met 135 pk op 2100 kg, niks te klagen… wel een waanzinnig statige wagen zo!
@uselessguy: Nu ja. Met Amerikaanse 70s stijl zit je doorgaans ook hartstikke goed hoor. Ondanks de pk/gewichtsverhouding 😉
Een zwarte kleur Beluga noemen is echt Britse humor.
Gaaf ding, zeker mooier dan een sloep van Rolls. Alleen wie heeft er op de tapijtjes gekotst na de te grote kwak Beluga op toast toen alle NM’s aangesproken werden?
Liever een Rolls, de laatste begeerlijke Bentley was wat mij betreft de Brooklands Coupé
Lijkt me toch dat dit een 12cilinder is en geen acht!!
@ajackie:
Geen kenner van Bentleys dus.
Autotrack.. ohja die was er ook nog. Wat een geld, voor dat geld wel veel liever een Rolls
Ik ken een eigenaar ervan; mooiste vind ik is dat hij altijd zelf er in rijd!
@nine9r: Alle 25 kilometer zelf gereden? Wat een baas.
@icarus: Lézen! Er staan letterlijk “een”, en geen ‘de’.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).