Dit is de getunede Tesla Model S van Lionel Richie

Auteur: , 40 Reacties

All night long aan de oplader.

Voor de jongere AB-lezers: Lionel Richie is een zanger die met name in de jaren ’80 menig huisvrouw aan het soppen bracht met een keur aan onverdunde RnB-hits. Zeg maar het vriendelijke eighties equivalent van Chris Brown. Kennelijk is de ster niet te beroerd om het milieu te sparen tijdens ritjes naar de buurtsuper.

Ook is Richie niet vies van een moppie optische tuning op z’n EV. De zwarte Model S kreeg van T Sportsline andere velgen, carbon versieringen en verfraaiingen in het interieur als customized vloermatten. Het mag gezegd worden: in deze black on black kleurstelling ziet dat er alles bij elkaar behoorlijk dik uit.

Wij zeggen Ludicrous-mode aan en vlammen met dat ding.40 reacties

Where exactly is this pussy magnet located ?
@ghost: and a pack of gypsy beers to protect me from aiedz
Hello, is it P85D you’re looking for?
@str8six: en op volle snelheid “dancing on the ceiling” van de lokale tunnel, zeker?
@str8six: I can see it in your (LED-head)ligths, I can see it in your (Tesla-)profile..
Mooi dat hij de handvatten in de carrosserie kleur heeft gedaan. Ik vind het jammer dat fabriek af die dingen altijd chrome kleur zijn.
Ik mis alleen de geblindeerde ruiten ..
Die ziet er goed uit. Doet ie toch wel lekker hoor!
Zijn er mensen die Lionel Richie niet kennen? Zijn dat dezelfde mensen die het mooi vonden dat Rihanna en Kanye West die oude man, ene Paul McCartney, een kans gaven om een nummer met ze te maken?
-edit: nutteloze bijdrage-
@granlusso: Ik kende de beste man ook niet, maar is dan ook compleet niet mijn muziek. Ik luister meer oude rock n’ roll, rock a billy, rock, blues en zo af en toe metal.
@carfreakjim: dat betekent dat je een goede smaak hebt, maar Lionel Richie niet kennen is opmerkelijk. In de jaren 70, 80 en 90 heeft hij de hitlijsten gedomineerd met Easy Listening muziek waar je moeder/tante/buurvrouw vast gek op was. Op SkyRadio wordt hij nog steeds elk uur gedraaid.

Meneer zat eerst bij een bandje, The Commodores. Zegt dat je wel iets?
@carfreakjim: Op jouw leeftijd kan ik het je niet kwalijk nemen, Lionel was een superster in mijn jeugd.
Gecustomizede vloermatten, huh?! Vet hoor.
Da’s best een fijne auto om je nightshifts mee te draaien. Doet easy 0-100 in 3 seconden, en AWD is praktisch, want ook in de VS zijn de wegen slippery when wet.

Klasse keuze, Lionel!
@sir_smokalot: slippery when wet, daar zou de man die zoals gezegd, menig huisvrouw aan het soppen bracht, toch ervaring mee moeten hebben zou je zeggen.

OT: goeie keuze, niks meer aan doen.
@sir_smokalot: Maar niet all night long met zo’n batterij op wielen.
De man heeft smaak.
@fijnkonijn: Waarom heeft hij dan een Tesla?
@maseratizzzzzzzz: Wansmaak is ook smaak.
Ik vind dat zwart de lijnen van de S geen goed doen, de auto ziet er nu wat ‘generic’ uit. Die deurbekleding doet me ook wat cheap aan.
Wat zijn en blijven die Tesla’s toch verschrikkelijk lelijke apparaten. Hier gaat het spreekwoord van die aap met die gouden ring nou nog eens echt op.
@lexaudi: Hetzelfde heb ik met autos met 4 van die ringen…
@406_v6: Als jij geen een Audi mooi vindt dan ligt dat aan jouw eigen instelling. Er zijn merken genoeg die ik persoonlijk nooit zal rijden, maar waar ik toch één of soms meerdere modellen van kan waarderen. Helaas biedt Telsla weinig aan om te waarderen. En de types de erin rondrijden doen daar over het algemeen (ik zeg niet allemaal) geen goed aan.
@lexaudi: gaat die laatste zin over audi?
@ettie: Nee dat gaat over die kijk-mij-eens-milieubewust-zijn karakterloze types. Terwijl het ze alleen om de bijtelling gaat. Vooral graag gezien met halflang grijs haar en omringen zich het liefst met ‘creatieve’ baardtypes in het weekend om in het zwembad te liggen dat constant op 20C gehouden wordt (over milieuvriendelijk gesproken).
Audi-rijders zijn over het algemeen best te pruimen als je degene eruit filtert die pakweg 10 jaar geleden met een BMW de sport van het beter bumperkijken uitvoerde.
@lexaudi:
Goeiedag, zeg! Zelden een grotere hokjesgeestfanaat meegemaakt.
@9000cse: Is dat echt zo? Helaas bevestigen de uitzonderingen de regel nogal vaak. Wil niet zeggen dat ik geen oog heb voor de uitzonderingen, maar vaak is toch een duidelijke lijn waarneembaar. Ook naïef om dat al teveel te negeren.
-edit: nutteloze bijdrage-
@trident: je bent lekker bezig, kerel ;-).
Ik heb Lionel deze zomer live gezien op Montreux Jazz. Hij ziet er wat oud uit maar krijgt nog steeds het dak er af. Werd toen rondgereden in een SRT-8 Jeep. Die is het blijkbaar niet geworden. Zal wel een goed soundsystem in zitten denk ik. Kan me voorstellen dat muzikanten daar wel top of the bill willen. Vind de velgen niet zo. Vind die originele Scirocco(ish) velgen erg fraai staan.
Jeep FCA sponsorde Montreux Jazz, vandaar. Stond ook een bijzondere Renegade van Garage Italia Customs meen ik.
@sir_smokalot: Ja stonden door het hele dorp van die dingen. En alle artiesten werden rondgejakkerd in dat spul. Die Renegade werd echt heel erg geplugd. Eerlijk is eerlijk, ze hadden wel een paar coole meegenomen.
+1 voor de ondertitel.
Blijft een raar geval die Tesla. De techniek is top, het kontje is top, maaf het interieur en de neus vind ik dan weer niks.
Cool
Zo te zien heeft niet alleen T-Sportsline iets met die auto gedaan, maar hebben Al & Ed zich met de geluidsinstallatie bemoeid.
EV Tuning = Glimmende Accu
Mijn reactie gaat niet over deze specifieke Tesla, maar over die auto in het algemeen. Zoals wellicht bekend kom ik nogal eens ergens en wat mij opvalt is, dat ik er daadwerkelijk steeds meer zie.
Vooral in Zwitserland zie ik er steeds meer. Zelfs opvallend veel en dat is toch een land waarin ze niet gesubsidieerd worden. Ook in Frankrijk, Denemarken, Zweden en onlangs ook in Polen kwam ik er opvallend veel tegen. Daarentegen vind ik het merkwaardig dat ik er in Duitsland erg weinig zie. Dat land heeft zichzelf toch voorgenomen om veel van die auto’s (EV’s, niet alleen Tesla’s) op de weg te krijgen.
Zelf vind ik het een erg mooie auto, alleen zonder al die opsmuk zoals hierboven getoond.
Verder heb ik toch wel bewondering voor de mensen die er een kopen. In tegenstelling tot @lexaudi vind ik het een soort van pioniers die het aandurven te investeren in techniek van misschien wel de toekomst. Zelf ben ik nogal vastgeroest aan met name de diesel, maar dat heb ik nu ook het hardste nodig voor al mijn ritten. Maar ik zou er -als ik hem mij zou kunnen permitteren- toch wel heel graag een hebben.
Dikke tuning man!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).