Dit is de nieuwe Peugeot 5008 in het echt

Auteur: , 13 Reacties

Check 'm uit, inclusief leeuw op de neus.

Peugeot speelt een thuiswedstrijd in Parijs en pakt flink uit met de nieuwe 3008, 5008 en 3008 DKR. Met die laatste willen de woestenij van Afrika Zuid-Amerika bedwingen. Geen sinecure, maar misschien is de missie van de 3008 en 5008 nóg wel moeilijker, deze twee modellen moeten om de affectie van gezinnen en de leaserijder vechten tegen geduchte concurrenten als de Golf Plus.

Peugeot’s nieuwe zevenzitter heeft de stijlkenmerken die we inmiddels kennen van het merk, maar dan in de vorm van een kloeke MPV gegoten. Of we het woord MPV ook van Peugeot mogen gebruiken weten we niet, want het roept natuurlijk niet de juiste associaties op met honge hippe mensen en surfplanken.

Die surfplanken kan je trouwens wel achterin de joekel van een bagageruimte gooien, naast het optionele elektrische stepje dat desgewenst meegeleverd wordt met de auto.13 reacties

Oogt als een Peugeot Grand Cherokee . Niet verkeerd!
Onsamenhangend zooitje dit maar dat zijn we inmiddels wel gewend van Peugeot.
Die wil ik best hebben hoor! Mooie kar!
Lekker bommetje ..
Ik kan die MPV-achtige auto’s van Peugeot gewoon niet mooi vinden. Deze dus ook niet. Nu zijn MPV’s zelden mooi, maar het kan wel. De nieuwe Espace vind ik echt een fraaie auto. Die is dan wel half crossover/half MPV, maar soit.
Het ziet er allessinds beter uit dan de vorige generatie. Maargoed, dat was ook niet zo moeilijk.
Ik kan niet zeggen dat hij er mooier op is geworden met zijn geforceerde kijk mij eens modern lijnen,doe mij maar het vorige type.
Nou….ziet er niet verkeerd uit. Maar zie ik hier ook zo’n laag geplaatst stuur à la 308?
@volvofox: normaal geplaatst maar klein stuur en hoog geplaatst instrumentenpaneel. In de 308 vind ik dat niet eens onprettig. De bestuurdersstoel daarentegen…
@mashell: misschien ligt het aan mijn lengte van 1.93m, maar ik vind het in de 308 niet fijn zitten. Dan zou het in deze 5008 beter moeten zitten lijkt me.
Slim gedaan, de auto kunnen slijten aan mensen die vanuit zowel de 4007 en 5008 komen
Peugeot, leuk design, slechte uitvoering..
Verademing in vergelijking tot het schildpaddesign van Audi

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).