Dit is de ultieme lunch-mobiel van Genève

Auteur: , 7 Reacties

Eet smakelijk!

Beurzen zijn altijd enorme evenementen. Bijzonder leuk, met name de spanning er naartoe. De felle lampen, de glimmende auto’s en de drukte zorgen voor heel erg veel indrukken. Aangezien je op tijd moet beginnen en veel moet lopen, raak je op een gegeven moment wat moe en hongerig. Het is dus altijd belangrijk om voor de innerlijke mens te zorgen.

Dan wordt het lastig, want fatsoenlijk eten op een beurs blijkt altijd heel een uitdaging. Je moet een halfuur in de rij staan voor een broodje kaas van 10 euro. Flesje water erbij is weer 7 euro. Lekker bezig. Vervolgens kun je nergens even zitten om je benen wat rust te gunnen. Wat moet je dan doen?

Simpel, ga naar een stand waar ook personenbusjes staan. Er staan om die auto’s minder mensen te drommen om te mogen kijken dan bij een gemiddelde supercar. Ook heb je alle ruimte om even relaxed een broodje te eten. Tip van de dag is de Mercedes EQV. De EQV is een volledig elektrische V-Klasse met een 204 pk sterke elektromotor, die op een volle lading elektra zo’n 400 km moet kunnen halen. Allemaal leuk en aardig, maar de omgeving is het prettigst: je hebt alle ruimte om even lekker een broodje te eten om vervolgens je weg te vervolgen.7 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Herkenbaar! Zo had ik jaren terug ook net iets te veel interesse in de Renault Espace :)
Ik kan me zo nog een leuke middag op de Rai in Amsterdam herinneren. Destijds mochten er nog dames naast staan, en de dame naast de Citroën C4 had duidelijk zere voeten van 3 dagen op de zelfde stiletto’s. Ik vroeg haar met een knipoog om wat meer informatie. We hebben een half uurtje gezellig zitten babbelen in de C4. Ze was erg blij even te kunnen zitten.

Het bleek een studente te zijn welke niet snapte wat alle puisterige pubers tijdens schooltijd op de beurs deden. Uiteraard het begrip ‘liefhebber’ met verve uitgelegd. En uiteraard ook duidelijk gemaakt dat de liefhebber kijkt, commentaar heeft, en nooit koopt. Na dat de échte verkoper net even te vaak onze kant op keek is ze er maar weer naast gaan staan. Mocht je dus ooit zo’n schone beursdame een dienst willen bewijzen, nodig haar dan uit even lekker in de auto te gaan zitten!
@dutchdriftking: Als meermaals Rai draaier kan ik je zeggen, na sluitingstijd is de Rai 100x leuker wat beursdames betreft. Vooral die bij Fiat/Alfa/Abarth. Die standfeesten zijn legendarisch!!
@e34m5touring: Geen ervaring mee, maar ik sta open voor een uitnodiging!
mmm dat eten op die beurzen is niet alleen te duur maar meestal ook niet te eten….

Dan ziet deze Benzbus er smakelijker uit
Vindt dit de eerste mooie elektrische auto… 😅
@rikv99: Onder wat voor rots heeft u geleefd?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).