Dit is het gekste dat jullie in een auto deden!

Auteur: , 56 Reacties

Afgelopen donderdag vroeg ik jullie wat het gekste was wat jullie ooit in een auto hadden gedaan. En daar werd flink op gereageerd!

Deze doet altijd gek in de auto

Tijdens het doorlezen van de reacties heb ik een aantal keer hardop moeten lachen. Daarom leek het mij wel een leuk idee om een kleine bloemlezing te geven van de dingen die ik echt het raarst vond. Oh ja, als je niet genoemd word is dat niet omdat ik je niet aardig vind, omdat ik je merk/auto niet mooi vind, of een andere “alu-hoedjes-beredenering”, maar gewoon omdat het een bloemlezing is en daarin moeten keuzes worden gemaakt. Dat weet je dat.

Komen ze, in willekeurige volgorde.

@rydodrive deed het met dieren…

Een geit ophalen in Friesland in een bmw 1 serie. Geit achterin gezet en met 200 km/h weer naar huis terwijl de geit achterin stond te pissen.

@roesplace gaf zelf al een bloemlezing, maar om zijn nummer 5 moest ik erg lachen!

BMW 3 serie gekocht om mee te driften, eigenaar zocht een serieuze bestuurder die ‘m niet af ging trappen. Diezelfde avond de auto op een Ikea parkeerplaats tegen een paal gezet. De takelwagenbestuurder bleek de oude eigenaar!

@viezefreddyw deed niet gek, maar juist ontzettend slim! Held!

Ik heb mijn oude auto Peugeot 407 station eens gebruikt als locatie voor een date met mijn huidige vriendin. Onze eerste date, ze wou iets origineels. Kan je krijgen dacht ik toen. Had mijn televisie achterin gezet met een dvd-speler aangesloten. De achterbank plat gegooid en geparkeerd bij Zandvoort aan zee in het donker. Filmpje kijken. Ze trapte er nog in ook.

@bierbuik reageerde op @thowmas97 dat een ouwe Tomos niet helemaal in een Saab cabrio paste. Vooral de reactie van de politie is goud.

zo hebben wij ooit een zip type 3 ‘in’ een seat leon gestopt.
Achterbank plat, achterkant van de scooter erin, terwijl een maat de scooter overeind houdt met de klep open :’)
De politie zwaaide vriendelijk even naar de jongen die opgevouwen achterin zat en verder vonden ze het wel prima eigenlijk

@flik2punt0 deed iets ongewoons, maar wel vet!

19 meter lange aanhangwagen getrokken lampen en alles politie begeleiding echt heel gaaf!!

@markjor doet niet alleen gek, als dit verhaal waar is, dan IS hij ook gek. Maar de anekdote is stiekem wel grappig!

Ik seinde naar mijn voorganger omdat hij enorm slingerde en steeds zijn rem aantikte terwijl hij +-60 reed op een 80 weg, vervolgens stak hij zijn middelvinger op. Toen ben ik eerst afgezakt naar 20km/pu en toen vol achterin gereden!!

En tenslotte @dinges7, die het begrip sneeuwpret wel heel ruim opvat!

Met m’n corrado in een pak sneeuw gereden met twee sleepkabels er achter en aan de sleepkabel een band met iemand er op!
Gangetje van 100+ over het industrieterrein.
Best gek, zeker het uitzwaaien in de bochten!

Oh ja, die meneer op de foto boven dit artikel is onze Wouter. En die doet altijd gek in de auto…56 reacties

Part 2 in 3, 2, 1
Sleetje heb ik ook wel eens achter de auto gebonden… lekker verse sneeuw die dus nog goed inzakt als je er op.loopt.. kabel tikje lang met een meter of 15.. in de bocht een schitterende ommezwaai en toen ineens met een doffe klap erachter komen dat er een stoeprand onder de sneeuw lag… geweldige tijden!
overigens reed ik geen 100.. anders had ik nou -1 vriend gehad :’)
Mooi anekdote van @roesplace

Schrale troost voor de oude eigenaar is dat hij op één dag twee keer aan onze mede-Autoblogger verdiend heeft: de eerste keer toen hij de BMW verkocht en de tweede keer toen hij zijn voormalige auto weer af mocht slepen.
@moveyourmind: Haha, zo had ik het zelf nooit gezien! En die takelwagenbestuurder toen ook niet. Toen voor het eerst meegemaakt dat iemand die oprecht teleurgesteld is misschien wel erger is dan iemand die gewoon boos wordt.
@moveyourmind: Hmm ik snap de oud eigenaar wel. Zijn hele leven voorzichtig gedaan met de auto en dan komt er een autoblogger die hem binnen een paar uur plat rijd.
Jammer dat sex verhalen niet mee mochten doen…
@norge: Nee. En nog steeds ben je af als je over sex begint! ;-)
@norge: Waarom? Ben je zo’n gasdie complete SM feestjes in de auto houdt?😉
@Edge: Mag er niks over zeggen…
@norge: Nee. Want dan ben je af!
@norge: wat doen jullie daar allemaal in het noorden zeg? zet het anders onder een ander artikel ;D
@gwnbmw: dan is hij nog steeds af! ;-)
@gwnbmw: ze hebben auto verwarming in de auto. Laat uw gedachte de vrije loop.
@xiran: ook massage stoelen?
@gwnbmw: ja en verwarmde stoelen met kiepstad. Optioneel met vochtbestendig leer.
@norge: maar als het in een Ctitoën SM was, mag het dan wel? ;)
@edge: SM feestjes? Citroën fanaten weten er wel raad mee……
+100 over een industrie terrein in de sneeuw, met iemand op een band achter de auto. Zo sterk heb ik ze nog niet gehoord!
@dutchdriftking: lees reactie ergens hierboven…
@dutchdriftking: haha my thoughts exactly! Wij deden het met 25-30 km/H en dat was al levensgevaarlijk…
Ha! Ik denk aan jaren terug, oud collega die buitenaf woonde.
Groot liefhebber van grote Amerikaanse wagens.
Daily drive was iedere 2 jaar een wissel.
Indertijd een Golf 2, 3-deurs met nog geldende apk.
De afgewerkte olie uit z’n Amerikaan werd ter toevoeging in de 1600cc VAG pruttelaar retour gedeponeert.
Hij vervoerde de hooibalen en zakken voer door de gehele auto. Het zat achteraf meestal wel warm op de hooi restanten. Zijn schapen waren tenslotte erg blij met z’n Golfie!
@v60germany: Ook wel een goede olie tip voor Audirijders!
Ik had een Micra met zo’n pieper die vrachtwagens hebben als je achteruit rijd. Doet het super met boodschappen doen op zaterdag
Niet gek maar jammer en oerdom: vriend vroeg me mee om donorauto BMW 3 e36 op te pikken in peer en dan doorrijden naar porsche center paal waar we beide genodigd waren voor de voorstelling v 991 mk2. ‘Jij rijdt in mn 993 s naar verkoper. Daar neem ik die rammelbak, platen v een camionette erop en zetten hem op 2 km porsche center op parking en rijden in 993 door zodat we in stijl aankomen op event.’ Prima. Rij voorop in zn schitterende 993, kutbak achter me en toen ik afremde en richtingaanwijzer aanknipte om parking op te rijden… boem! Rijdt die kerel met donorauto vol gas in mn kont. Onverzekerde donorauto total loss, achterste 993 flink gehavend. Snel de wagens parking opgeduwd, depanneur gebeld en met taxi naar event. Show must go on!
Klant van ons wilde wel die auto kopen mits er een schaap in paste. Iomt ie terug net een schaap en tja toen maar gekocht
Met mijn 205 de Twingo van @kets met sleepkabel uit de modder getrokken na zijn mislukte offroadpoging in de tuin van onze huisbaas Arnaud!
Alles zat onder de modder en Arnaud was zijn deurmat kwijt: die hadden we voor het wiel gelegd maar hij verdween met veel wielspin (van een twingo!!) in de modder..
@123bat: Het lukte maar net hoor, je peugeotje was zich ook al met 1 band aardig in aan het graven. Maaarrr toen kregen we net wat momentum en was ik blij dat ik eruit was! Geweldig!
@kets: Inderdaad! En Arnaud zijn tuin naar de gallemiezen! Oeps.. Was toch maar een oud studentenhuis :’)
@123bat: dat was nadat jullie er weg waren, was nog in redelijk goede staat aan het begin van dat jaar…
Gaat iedereen nu z’n gemiste kans inhalen met al die reacties van 2 kantjes lang?
@ozan: is toch leuk? Vooral doen!!
@nicolasr: ergens is het inderdaad stiekem nog wel leuk om door te spitten.
@Ozan: Meer reacties = meer discussie, dus meer views en clicks, precies wat ze willen.
@gop1:Mij als eenvoudige blogger maakt het serieus niet uit of er meer clicks komen. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn binnen het team van Autoblog die dat wel heel interessant vinden, maar mij maakt het niet uit. Ik vind het vooral leuk om te zien dat mensen reageren onder een artikeltje dat ik heb geschreven. Omdat ik dan iets heb neergepend dat mensen interessant genoeg vinden om voor in het toetsenbord te klimmen.

Ga eens van het goede in de mensen uit. Niet altijd zeiken en dingen moeilijk zien, maar gewoon leuk.
@nicolasr: Was niet persé negatief bedoeld.
Met een BX in de hoge stand fors off road in een zandverstuiving rijden. Eerst lekker met meer dan de dubbele snelheid en alle comfort van een hydropneumaat langs van kuil naar kuil hobbelende 4WDs gezoefd – een kwartiertje later door een modderplas met onbestemde diepte gereden. Toen ie er op zijn snelheid uit was, een halfuur peentjes gezweten: Zou hij ooit weer droog worden en starten?
Met diezelfde BX, en een 1 week oude KwikFit uitlaat eronder. Het was 4 mei…: Er was een olielekje, maar mijn blok was na dik 500.000 zo vuil, dat ik niet kon vinden waar. Dus bij een wasbox de hogedrukspuit erop gezet – maar zonder de elektra even in te pakken. Ook toen was hij te nat om te starten. Na een poging of 20 vlatte er toch iets vlam: de onverbrande gassen in de hele uitlaat. BOEM!!!! De senioren in de wijk hadden op 4 mei toch al flashbacks…
De volgende dag, met een compleet ontplofte demper (en het geluid van een schorre racewagen), bij de Kwikfit: Hallo, op mijn bonnetje staat dat ik ‘geen-gekibbel-garantie’ heb, de eerste maand. Wel, ik heb de indruk dat er wat schort aan mijn uitlaat. Dat zou zo maar niet aan het product kunnen liggen. Wilt u hem even vervangen?
De monteur pakte monter een busje Gun Gum, zette hem op de brug, en zette zijn Gun Gum weer weg. Zei geen woord, maar hing er weer een glanzend nieuwe demper onder.
@mout: held.
@mout:

Dank je wel, ik zag het voor me (in kleur een witte BX) en daar ging m’n thee over het toetsenbord !!!!
@desjonnies: He, dat van dat drinken had mijn vriendin bij de ervaring hierboven. Terwijl de stoere off-road mannen een hernia stuiterden in hun 4WD, reed ik hard genoeg door het zand om de carrosserie rustig te houden. Dus schonk mijn vriendin vrolijk koffie in. Zó rustig bleek de carrosserie nu ook weer niet te blijven, dus die koffie eindigde in haar schoot.
@viezefreddyw: het old skool netflix & chill idee dus! Best fantastisch ;)
In m’n studententijd speciaal een verlengde Citroen CX Limousine gekocht voor het wat comfortabeler geklooi achterin. Vriendinnetjes waren in het algemeen zeer te spreken over de aanzienlijk comfortabelere knielruimte achterin ;)
@draragon: Eigenlijk ben je af. Maar omdat het zo’n bazenverhaal is, zie ik dat door de vingers! ;-)

Ik heb om exact dezelfde reden als student een Citroën Acadyane gekocht. Of eigenlijk, ik kocht hem omdat ik hem cool vond, het hoogpolige tapijt inclusief gordijntjes, zeeën van ruimte en (werkende) schemerlamp achterin nam ik er voor lief bij. Totdat ik merkte dat de scharrels dat wel heel leuk vonden. Zeker in combinatie met de heerlijk zachte vering!!
@nicolasr: Met twee maten meten he? :)
@norge: Hij kan het Europees parlement in. Alles wat in bun straatje past is prima ongeacht of dat goed is voor het rechtvaardige gevoel.
@draragon: had je dan niet beter een een W140 kunnen aanschaffen? Dan was dat knielen wat toepasselijker ;)
Deze reactie van @frisian vond ik anders ook behoorlijk gek:
“In 1x van Portugal naar Heerenveen rijden en dat tot 2x toe”
Leuk om mijn ‘naam’ tegen te komen in het artikel!
Was een leuke lijst reacties om te lezen wat voor geks iedereen heeft gedaan/meegemaakt.
Ga vooral lekker door zo Autoblog, ben al jaren te vinden op de site/app en het verveelt nog steeds niet!
@viezefreddyw

Leuk verhaal man, leuke meid ook, want alleen een meid met humor weet zoiets te waarderen !
@desjonnies: Tsja, she is a keeper zeggen we dan he.
De helft van de verhalen is sowieso fake…
-edit: nutteloze bijdrage-
Als je na een paar jaar “echt” volwassen word besef je hoe gek/stom je geweest bent.
Ooit eens in de studententijd met 5 man in de Golf 4 in de regen flink aan de handrem gejenkt om al gillend en jeppend een bocht door glijden. Vervolgens moeten uitwijken voor een dame op fiets met flinke boodschappentassen. De betreffende manoeuvre zorgde voor het linksvoor zó hard raken van een overstekende stoeprand dat sindsdien mijn rechter voorportier piepte bij het openen en dichtdoen.. Niet trots op, wél hard om de mevrouw gelachen.
Voor het eerst afgetrokken in een oude bmw 5 serie. Ik ben dan ook een kamper, wel een leuke ervaring. Zo, kijken wie daar met een stoer sex-verhaal overheen kan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).