Lezersvraag: wat is het gekste dat jij ooit in een auto deed?

Auteur: , 216 Reacties

Dat kan van alles zijn. Van het scheren van een schaap, tot met 300 over een fietspad blazen.

Dit is het allergekste

Je weet het hè, achter het stuur moet je op de weg letten. Want Koos Spee zegt het zelf, het verkeer is geen spelletje, hou je kop erbij. Maar we zijn allemaal jong geweest, we hebben allemaal weleens iets gedaan wat misschien niet helemaal verstandig was. Achteraf kunnen we er om lachen, mits het natuurlijk goed is afgelopen. Maar het hoeft aan de andere kant helemaal niet onverstandig te zijn, je kunt namelijk ook heel gekke dingen doen in een auto als ie stilstaat. Hoe dan ook levert het vaak mooie verhalen op!

Ik heb lang zitten denken wat nou het raarste is wat ik ook heb gedaan in een auto. Als student met drie bezopen en naar shoarma stinkende jaarclubgenoten een nachtje slapen in een classic Mini, op de middenstip van een hockeyveld. Dat vond ik vrij raar. Vrij oncomfortabel ook en daarbij zonde van die Mini, want die stank krijg je er niet makkelijk uit. En ik heb ooit 24 uur in een Mustang gezeten. Ook best gek…

Maar ik ben benieuwd wat het gekste is wat jullie ooit hebben gedaan. En nogmaals, dat mag alles zijn, van onverantwoordelijk rijgedrag tot iets waar een auto niet voor bedoeld is. De eerste die seks zegt, is overigens af.

Schiet maar!216 reacties

Sex mag wel dan?
@henk123456: Nee. Jij bent af! ;-)
@henk123456: dat hoef ik liever niet te weten Henk
@henk123456: sex is idd best raar voor een reaguurder
@janjansen: we zitten hier niet op dumpert he. Autobloggers hebben wel degelijk een leven.
@sbelali: Kijk aan, nog iemand die ’t snapt en niet het autisme van Dumpert importeert.
@sbelali: hier raak ik een gevoelige snaar.
Stel je nou eens voor dat je 100 jaar bent en terug kijkt op je leven. Wat zou je dan over jezelf zeggen. Had ik maar meer aandacht gegeven aan mijn vriendin of denk je, was ik maar actiever geweest op AB?
Toegegeven, ik doe het zelf ook, maar een beetje zelfreflectie kan soms geen kwaad.
@JanJansen: Moet je wel eerst een vriendin hebben. Maar om AB daar nou de schuld van geven.
@sbelali: ja een leven onder de auto + een kwade vriendin die zegt: Je stinkt en je handen zijn vies.
@henk123456: sex in de auto is voor hoerenlopers. Genoeg gezegd
@sanderm3: ik spreek jou wel als je balletjes zijn ingedaald.
@sanderm3: Sex in de auto is top! You should try it en met een M3 moet dat helemaal lukken!!
@sanderm3: hoerenlopers gaan lopend.
@henk123456: is toch niet raar gek of onverantwoordelijk? Ik heb een tijdje geleden 170 door de bebouwde kom gereden. Dat is wel erg onverantwoordelijk denk ik.
@nvn1993: hangt er natuurlijk vanaf of het écht binnen de bebouwde kom was of op zo’n plek waar niemand in de directe omgeving woont. In het laatste geval vind ik het allemaal wel meevallen.
@henk123456: met dieren telt niet
@henk123456: het gekste was toch wel de ruitenwissers aanzetten om het bloed van mn ruiten te vegen toen ik net bewust mn schoonmoeder had aangereden. Gelukkig geen schade aan de auto.
@henk123456: jij doet niet meer mee!
@henk123456: In 25cm sneeuw snachts met een autoambulance een auto ophalen die ik gekocht had rond Würzburg. De Picasso mocht echter maar 1100kg trekken en de aanhanger was met lading 2100kg. De aanhanger duwde bergaf zo hard dat de achterwielen gleden en ik alleen met sturen de combinatie in lijn kon houden. Driften maar dan zonder de mogelijkheid om te bepalen waar je heen gaat. In ieder geval 1 keer bijna in de vangrails….
Een renault laguna gesloopt door er een boot van 2500kg excl trailer mee te trekken. (Auto van de zaak 2 weken voordat de nieuwe kwam)
Spelen met een vakantievriendinetje
@wilbertg: Ze vroegen om iets geks…
@potver7: ik treed niet in details… :-p
@wilbertg: ‘tje?……was ze minderjarig ofzo?? 😠
@sanderm3: nee, niet zo groot
@wilbertg: seksdwergje
Van de zomer een Tomos bromfiets opgehaald ergens bij Rotterdam. We waren zo naïef om te denken dat het apparaat prima in onze Saab 9-3 cabrio paste. Niet dus. We hebben de Tomos verticaal op de achterbank gelegd en met de helft van heet apparaat uit de auto stekend over de snelweg terug naar Eindhoven gereden
@thowmas97: zo hebben wij ooit een zip type 3 ‘in’ een seat leon gestopt.
Achterbank plat, achterkant van de scooter erin, terwijl een maat de scooter overeind houdt met de klep open :’)
De politie zwaaide vriendelijk even naar de jongen die opgevouwen achterin zat en verder vonden ze het wel prima eigenlijk
@bierbuik: dan heb je wel geluk gehad denk ik. ‘In’ tussen aanhalingstekens is precies wat we allebei bedoelen idd
@thowmas97: er zijn trouwens foto’s van
@thowmas97: Precies dit heb ik laatst ook gedaan! Achterin de Seat Marbella (geen trekhaak en kon zo snel even geen auto met trekhaak regelen). Was op mijn plaat gegaan dus kon niet meer rijden met de Tomos maar wilde hem wel graag in de garage hebben staan. Roeien met de riemen die je hebt!
@thowmas97: Yes, herkenbaar. Puch Maxi achterin Mercedes 200 uit ’78 gepropt, stuur uit het raampje én twee man op de achterbank. Scheurtje in de skai, maar hoefde het eind iig niet te brommen.
Vroem Vroem geluiden maken op me gazelle snif :(
@jordip: ik doe: mop moppp mop tsuuu, op mijn batavus
@jordip:😂😂😂
@jordip: trombone mee, kan het nog best wat lijken https://www.youtube.com/watch?v=7tCg_mYSiKw
Vliegeren vanuit de auto en snowboard/winkelwagen achter de auto geknoopt en door de sneeuw glijden
Tja behalve kinky stuff, ben ik ook eens met een seat leon zwaar offroad gegaan en een berg opgereden, was zeer vermakkelijk!
@jeyo: vermakelijk of gemakkelijk? :)
Parcours uitzetten op de B-wegen en met alle jongens van de vriendengroep een zo’n kort mogelijke rondetijd neerzetten. Plezier gegarandeerd.
Ik heb mijn oude auto Peugeot 407 station eens gebruikt als locatie voor een date met mijn huidige vriendin. Onze eerste date, ze wou iets origineels. Kan je krijgen dacht ik toen. Had mijn televisie achterin gezet met een dvd-speler aangesloten. De achterbank plat gegooid en geparkeerd bij Zandvoort aan zee in het donker. Filmpje kijken. Ze trapte er nog in ook.
@viezefreddyw: Af
@renegade: Had ik iets over seks gezegd?
@viezefreddyw: nee maar je naam zegt genoeg 😜
@reinoutgtr: Ghehe, ik had het kunnen weten.
@renegade: +2 kan dat ook haha
@viezefreddyw: niet eens zo gek. Qua originaliteit zeker een 8 😉
@viezefreddyw: ik moet janken
@viezefreddyw: en een aanhanger voor het verlengsnoer zeker?
In mijn CLK een Ikea ladekast van mijn oude naar mijn nieuwe huis brengen zonder hem uitelkaar te halen, dat was het leuke van die CLK, het heeft een kleine kras in het leer achtergelaten maar het heeft een verhaal. Was lachen, schuifdak open, kofferbak open, paste net, en je moest ze eens zien kijken, was geniaal.
Met 140 km/h over een smalle bochtige 50 km weg met aan beide zijde eiken. (1992 met de auto van pa, sorry pa als je nu mee leest).
Met mijn eerste auto (van de zaak) helemaal de malle crossen over zandpaden.
Met dezelfde auto door een tien meter lange plas racen waarbij er een vloedgolf ontstond en deze over het winkelend publiek uitgestort werd.
Ik was nog jong… Laat ik het daarop houden 😄
@potjak: dat laatste deed een maat van mij een keer met zn Golf 3 (hihi golf)
Lullige was alleen dat het iets teveel water voor het arme Golfje was en hij er mee kapte
@bierbuik: dat noemt men karma
@bierbuik: ai, mijn auto van toen was een Peugeot 106 1.5 diesel yeah… 😬
De auto daarna was een Vw Polo (heb daar ook veel plezier van gehad). Ik was toen inmiddels wat ingedampt nadat een aantal vrienden van mij (ik kon niet mee want moest werken) met whiplash, gebroken been uit een Nissan Almera stapten omdat ze deze tegen aan boom hadden gezet…. en echt van geluk mochten spreken dat het niet erger was.
@potjak: aan = een
Lastige vraag dit, in mijn eigen auto niets bijzonders op wat rare, achteraf gezien wat minder geschikte, acties na. Wel vind ik het leuk om voetgangers de stuipen op het lijf te jagen als ze oversteken. Als een complete debiel rare geluiden maken met het raam open vind ik zo nu en dan ook wel vermakelijk.

Ik denk, en vrees, dat mijn tijd voor rare capriolen IN de auto nog moet komen.
Op een afgelegen parkeerterrein per ongeluk 2 diepe gaten gegraven (voorwielaandrijving), om vervolgens de koppeling op te roken (huurauto :P )

Oh, en ik heb geen rijbewijs.
Het is moeilijk om toe te geven, maar ik heb me wel eens aan de maximum snelheid gehouden.
Rally rijden met een golf 1 cabrio…. door het veld crossen en uiteindelijk de auto van binnen en van buiten afspuiten haha
6 beton palen er in laten leggen… Uit eindelijk met 4 gereden 2 later gehaalt
Neuken!
Door de modder een camping afgegleden alles en overal zat modder
Nouja de liefde bedrijven alleen 1 tip neem geen wit leer want dat kraakt als een malle
160 met een aanhanger er a chter in duitsland oeps
Een Citroen AX gebruikt als verhuiswagen.
@potver7: haha, ik ook! Kon nog best wel wat mee vervoerd worden zonder achterbank. Geen moderne a segmenter die dat overtreft!;)
8 kilometer zandweg in Nederland nog wel!
De eerste dag dat ik mn rijbewijs had stiekem de auto van papa gemaakt. En ja, meteen een klapper (niet mijn schuld overigens). Heb toen een half uur de wind van voren gekregen van mn vader.
@thesis: gemaakt=gepakt
19 meter lange aanhangwagen getrokken lampen en alles politie begeleiding echt heel gaaf!!
@flik2punt0: u bent chauffeur speciaal transport?
@Crosscabouter: nee dat niet eens was een boten wagen van een studenten roei vereniging
Diesel tanken ipv benzine
Ik ben nu aan het lessen en heb een keer 135km/u gereden
@daniel23ccx: Wat? Dat meen je niet!
@brandon1997: rebels he. Kheb nog een hele toekomst voor me om echt gekke dingen te doen:)
Niet gek, wel een leuke herinnering; 30 zakken tuinaarde in de XM van mijn beste vriend. Mensen zaten raar te kijken toen we de een na de andere zak achterin de XM legde en de wagen alsmaar verder door z’n knieën zakte. Dat komt niet goed jongens, zeiden de medewerkers van het tuincentrum. Totdat de wagen starte en weer keurig op rijhoogte stond. Veerde nog soepeler dan op de heenweg!

En een keer vastgezeten in de sneeuw op mijn eigen oprit met de RS2 terwijl mijn 330ci er zo overheen reed. Dacht dat 4×4 zo suprieur was in de sneeuw…
@maxidyne: zal dan wel aan de banden liggen lijkt me? RS2 kan je toch de lengte sper handmatig inschakelen?
@remcott: klopt, er zit een schakelaar op de middenconsole om te sperren. Was gebeurd in 2010; normaal staan beide auto’s binnen, maar omdat ik de garage had voorzien van een nieuwe coating hadden beide auto’s buiten gestaan gedurende de nacht. Die nacht was er zo’n 20cm sneeuw in deze contreien. Beide wagens sneeuw vrij gemaakt om weer binnen te zetten. RS2 bleef op zijn plek staan, wat ik ook deed. Alle 4 de wielen draaiden, maar gebeurde niks. Toen ik de 330ci starte reed ik zo weg…Stonden allebei op zomerbanden van hetzelfde merk. (Michelin)
Dat ga ik hier niet vertellen, zo raar!
Mijn ex…. Badabum
Luisteren naar mijn vrouw…
@Rick-dos: nooit doen! Voor je het weet sta je in de sloot.
Waren in Portugal bij familie en moesten een palmboom zien te verhuizen met een Renault Megane (zo eentje uit ’04), panorama dak open en palmboom door het kanteldak erin gezet. De palm boom stak er een leuke 1.5 meter bovenuit. Heb met m’n merc wel eens een klomp beton uit de grond getrokken. Maar als ik zie wat de rest doet ben ik een brave jongen…
Oh en ooit een fiets meegenomen achterop de fiets voorbij Antwerpen viel het me op dat de fiets niet meer erop zat. 60 km terug gereden en daar lag hij (raar genoeg) rechtop tegen de kant van de betonnen muur. Snap er niks van had veel ergs kunnen gebeuren. Politie maar gebeld en zij staken doodleuk de snelweg over. Ik dwaal af..
@henkhupelschoten: Achterop de fiets? Achterop de auto natuurlijk. Zwaar dyslectisch vandaag..
Stukkie driften op een tweebaans rotonde in de regen met een 307 break op leggen (hulpveren achter maakte de achterkant een beetje “loose”)
@w0o0dy: leggen lpg
Rijden?
Seks, om vervolgens aangehouden te worden door de politie voor openbare geslachtsgemeenschap (we stonden op een afgelegen weggetje en de auto heeft geblindeerde ramen..)
@buzzertnl: Oops ik zie nu dat ik af ben, achja wel een goed verhaal
@buzzertnl: je had er bij moeten zijn denk ik ;)
Dubbel snelheidslimiet gereden? Inhalen op provinciale wegen?
@wildewesten: da’s niet gek, gewoon aso.
Al heb ik dat soort dingen zelf ook gedaan toen ik mn roze kaartje net had.
Als je als 22-jarige een goede vriend begraafd na een auto ongeluk dan weet je wel beter…
Wheelie en een achteruit salto
@dutchcorvette: da kan heelmoal nie jong!
Bezopen met wat vrienden 150 door de Brusselse tunnels (waar 50 de max. snelheid was)
Ohja, met 8 man in een Vw lupo voordat ik een rijbewijs had was ook best krankzinnig.
@sbelali: dan vind ik je gewoon een kansenpareltje voor de maatschappij, 150 rijden, terwijl je bezopen bent, waar ook nog eens 50 is toegestaan, bel dan een taxi…
@ronaldddvos: tsja zou het ook nooit meer doen.. Vooral erg dom. Achja, we zijn allemaal wel eens jong geweest en ik moet eerlijk zeggen dat ik er vaak kom en de gemiddelde bestuurder rijdt er ’s nachts 100km/h.
@sbelali: dat is het zeker. Zal het ook nooit meer doen. Maar ach, we hebben allemaal wel eens wat doms gedaan denk ik dan.
@sbelali: schizofreen?
@sbelali: hahahah 8 man in een Lupo :’)
Dan viel het bij ons nog een soort van mee, met 5 man in een smart naar de kroeg!
Ik heb een te saai leven om gekke of vieze dingen in om of met de auto te doen.
@robert110: Dat ik nog maar een jaar mijn rijbewijs heb en nog maar 9 maanden in het bezit ben van een auto (mijn tweede ondertussen, de gekkigheid) kan natuurlijk ook een deel van de oorzaak zijn.
@robert110: Al hoewel, als passagier vol gas met een Dakar wagen over de dijk door de wegversmallingen en over de drempels, maar dat was meer geweldig en niet echt gek.
@robert110: heb je een lekker gesprek zo?
Slapen in de auto terwijl die voor het huis stond, iets met vriendin en bijgesloten…. Weet ook zeker dat buren opweg naar het werk me hebben zien liggen met me 2m.
@turboboy: buitengesloten 🙈
Met 7 studenten (waarvan 1 in de kofferbak) met piepende banden over het Keizer Karel plein in Nijmegen kijken of de auto wilde oversturen.. Nope!
@w0o0dy: herleef die tijd en probeer het eens op het Takenhofplein…
Met een Nissan Micra ’99 een opgerold tapijt van bijna 3 meter lang naar de stort gebracht.
Schuifdakkie open, van bovenaf het tapijt erin steken, ff vastsjorren en gaan!
Stak wel een ruime meter uit, maar zo krijg je wel grote spullen mee!
@bierbuik: of tijdens werk driften op een autotransportboot (hoe heet zoiets?) met een Infiniti Q50 die net een paar dagen eerder de fabriek uitrolde
@bierbuik: dacht dat deze tegenwoordig in een soort van transportmodus stonden, waardoor je niet snel kan rijden tot de dealer hem aan de computer hangt? Of is dit enkel bij volvo zo?
@cadrez: ze staan inderdaad in een transportmodus, maar op vermogen zijn ze niet begrensd, verschilt misschien per merk?
Komt vooral omdat de dekken van de boot spekglad zijn met gloednieuwe banden op een metalen ondergrond, tel daar achterwielaandrijving bij op en de gaat dwars voordat je 30 rijdt
Ooit een keer een 720 op de a12 bij Ede gedaan met een A corsa zonder iemand te raken, wel de vangrail 2 x ;-) En een keer achter een Renault Express gehangen met een slee..
@spill1e: zo had ik mijn micra’tje haast totall loss gereden toen ik met 90 een bocht instuurde, slipte en tegen de stoep aan knalde.
2 wielen van de grond toen ik tegen de stoep klapte, maar kwam gelukkig weer op alle 4 terecht.
Het linkerachterwiel had echter een negatief camber waar sommige ricers jaloers op worden!
@spill1e: 720 met een Corsa?
@sbelali: 2x om zn as gedraaid. Kwam naast de weg terecht, toen trok ik hem te hard uit de berm en toen was het gebeurd… Toen kwam ik tot stilstand op de vluchtstrook met de motorkap tegen de voorruit…
@spill1e: mn mooie dotz wiel doormidden
@spill1e: kwam niet verder dan een 360 draai op de overgang van de A27 naar de A2 vanuit Gorinchem richting Amsterdam. Miezer-regen, tikkie laat, dus wat vlot onderweg. Haal nog een Citroen in en voel de achterkant gaan. Hij gaat, draai 180 graden, kijk daarbij die chauffeur recht aan, en de auto draait door en op de vluchtstrook kom ik weer recht, beetje gas bij en ik reed weer verder. Ongelofelijk dat er niets is geraakt. Alfa 33, auto met perfecte balans.
3x maximumsnelheid gehaald op de Maasvlakte was snachts niemand op de weg en staat op film 250km/h teller, het gekste is toch wel met een aygo naar België gereden nooit meer 😂
Veel gekker als seks is het niet geweest. Wat overigens bijzonder onhandig is, maar dat weten de andere reagluurders alles van.
@dutchdriftking: kwestie van de juiste auto. In een flinke stationwagen kan je best wat standjes uitvoeren zonder onhandig te doen.
Richting Frankfurt de turbo opgeblazen van mn eerste wagentje (golf 4) omdat ik de 210km/u per se op de gps wou zien. Met vier man in een Golf 4 overnachten was niet echt prettig, ik was nog nooit zo blij om ’s morgens rond 5u een takelwagen te zien.
Met een berlingo 400 km te rijden, telt dat ook ?
En geflitst worden om nog snel door oranje heen te gaan? 87 op 70 weg… Terwijl de flitspaal er staat voor rood rijders…
Met 80kmh een deawoo matiz achteruit geparkeerd in de sloot en droog uitgestapt.
Een ramkraak gepleegd met een Au…. o wacht…
@Rick-dos: I see what you did there.. :)
@Rick-dos: Het is niet gek als iedereen dat al doet he ;-) .
@SimonMc: het is wel raar, want de Audi’s zijn juist de vluchtwagens bij uitstek, niet een ramwagen…
@Rick-dos: het moet iets origineels zijn Rick.
Flink roeren met de bak
Hmm dat zijn 3 dingen voor mij.

1e; toen ik ging verhuizen naar een plek 40km verderop was de enige auto die ik kon gebruiken mijn Toyota MR2 SW20, dus ook de vitrinekasten van 2 meter.

2e. 4 nieuwe velgen en 4 nieuwe banden vervoeren met dezelfde MR2. Alles op de motorkap achterop de auto vastgebonden en rijden maar

3; ik neem nog weleens lange 2/3en mee of festool geleiders van 3 meter, gewoon dak open en uit laten steken. Gaat prima.
Met m’n corrado in een pak sneeuw gereden met twee sleepkabels er achter en aan de sleepkabel een band met iemand er op!
Gangetje van 100+ over het industrieterrein.
Best gek, zeker het uitzwaaien in de bochten!
Via de busbaan de file ontwijken. Met succes, geen last van de file gehad en geen boete
Lekker driften met de sneeuw in een lange vw crafter en dan bijna kapseizen bij NAC op t parkeerterrein 😂
Met een smart over drempels gesprongen met 1 iemand achter de voorstoelen boven op de motorcover. Die was er gek genoeg minder gelukkig mee.
Burn-out trekken onder een tunnel tot ik een snelweg politie zag… Als de tering weggeraced :)
Op een parkeerterrein op 2 wielen gereden met m’n Q7, toen ik er mee probeerde te driften en het ESP had uitgezet. Ging voor geen meter natuurlijk en toen kwam ik een put tegen die wat dieper lag. Nieuwe onderbroek was geen overbodige luxe.
@mikkeloentje: Oh en nog eens een brommer op de achterbank vervoerd, die olie lekte bleek achteraf. En nog eens het panorama dak gebroken omdat het blauwe zwaailicht los kwam op de snelweg, omdat de magneet niet sterk genoeg was. En vast nog wel wat meer dingen waardoor ik geen rijbewijs of auto verdien.
Twister gespeeld op de motorkap van een Hyundai Lantra op de parkeerplaats van de Ikea. Bewijs op Autojunk :)
Ik moet het eerlijk bekennen… heb wel eens het raampje losgedaan en een BigMac besteld.. sorry hiervoor!
Met 100 -120 over een zand pad scheuren vol kuilen en grind bij seppe maar dat is al wel 14jaar geleden
Met 215 (gps) op de autobahn terwijl mn vectra 1.8 op papier maar 197 kan
Met de Jeep, ’s nachts, rechtdoor over alle ronde punten die we tegenkwamen.
Ik moest m’n broertje naar het station brengen op het moment dat ik met een vriend aan het touren was in een Nissan 350Z. Toen heeft hij bij mij op schoot plaatsgenomen en hebben we heb gebracht. Het heeft veel rare blikken van medeweggebruikers opgeleverd en een gezicht vol vliegen, maar we hebben enorm gelachen!
Ff denken, gekke dingen:

– een Ford Ka tot de nok (achterklep en achterbank) volgeladen met zakken zand..
(Iets met laatste schooldag & een zandbak)

– een kast verhuisd met m’n Golf 1 cabrio, ideaal!
Dak open, kast op de achterbank, rijden maar! Bijzonder gezicht

– meer dan 40 duizend km in een jaar met een FIAT Unootje

– een hele huisraad kopen bij Ikea en proberen thuis te krijgen in een 3 serie (E36) zónder neerklapbare achterbank.. Tot twee keer toe!

1. 140 km per uur rijden in de bimmert terwijl ik de golf sleepte van mijn toenmalige vriendin. Ik zal niet haar letterlijke tekst na afloop hier durven neer te pennen.
2. Vloeken op de bimmert omdat tijdens de verhuizing bleek dat in de golf van mijn toenmalige vriendin meer paste dan in de bimmert.
3. Keihard gelachen toen ik een halve zool van een belg uitschold die ons rechts inhaalde en vervolgens afsneed, wij in de renault megane cabrio op weg voor een weekeinde weg. Dak naar beneden heerlijk weer, de hufter sneed ons af en ik moest met 130 vol op de remmen. Kortom al vloekend tierend schold ik die vent verrot inclusief de bekende handgebaren. Ja hoor paar km verderop file, dus mijn vriendin zo van doe nou rustig ik zeg nee joh. Et voila t manneke stapte uit en komt op onze auto afgelopen. Ik fluister heel zachtjes Nemesis en ja hoor onze grote lobbes van een Deense Dog gaat ineens keurig netjes op de achterbank zitten. t arme dier had zo lekker geslapen dat hij niets had meegekregen van de gebeurtenis. Zelden iemand zo hard naar zn auto zien rennen, ik kwam niet meer bij.
7 man in een keer thuisgebracht in een Ford Fiesta bj. 2001.
Ik had een snap-off stuur in mijn 206 GTi zitten….. Met wat vrienden in de auto beetje showen en stoer doen. Dat loopt dan wel eens uit de hand en dan besluit je dat stuur los te halen op de snelweg met 100km/h. ERG dom. Toen wel ERG stoer en lollig. Alles ging goed, anders schreef ik dit hier nu niet. Maar doe dat ECHT nooit meer :)
Me vriendin heeft een schorpioen gegeten in de auto. Ik kom nier verder dan rukken in de file, maar dat is ook seks dus af.
@r32turbo: Er stond een atmosferische 6 cilinder uit twee pijpjes voor me te pruttelen. Kon het niet laten:).
M’n ex
Ach ik ben nog jong, dus dat komt nog wel :)
Seks achter het stuur, op een volledig verlaten camping (stilstaand)….
@tjorque: Jij bent ook af.
@tjorque: achter het stuur? Pfff dat was zeker pijnlijk?
@giulio: TOEEEETTTT oh k** dat was de toeter.. Uur later wil je weg, hele auto in het grasgezakt.. Hoe ga je dat uitleggen aan meneer de takelwagen..
Met 24 bakken bier in een calibra van België naar Nederland gereden
Ik mag hier niet op reageren :( mijn vrouw leest ook autoblog en daarnaast is ze al geen fan van mijn secretaresse…
Twee zuil-speakers vervoert op de passagiers stoel van een z4 roadster met het dak open in November :)
Nu ja gek…

Met 8 man in een Indonesische Yaris Sedan taxi vervoerd worden.
– ’s Nachts met een paar maten rondjes rijden op een parcours voor crossmotoren. Niet al te gezond voor je auto maar gegarandeerde pret!
– Ik heb ondervonden dat je met een blauw zwaailicht en een sirene een pak eenvoudiger door het verkeer geraakt!
– Met een bestelwagen een niet zo klein beekje gekruist… er waren sporen te zien dus dat moest wel goed gaan dachten we. De sporen waren weliswaar van tractoren maar we hebben het toch (net) gehaald.

Ik kan nog wel even doorgaan eigenlijk. Laat ik het zo stellen: het heeft zo z’n voordelen om als eerste auto iets te rijden waarbij een deukje meer of minder niet echt uitmaakt.
Ik doe elke dag iets geks.. Ik kan beter vertellen over die ene keer dat ik normaal gedaan had..
@giulio: doe dan!
Met 26 personen + chauffeur in zo’n oud Mercedes taxi busje van het stappen naar huis. Met de bodemplaat over de grond…. Jaren 90 hé!!
Met 6 man achterin een renault twingo uit 2010, terwijl de voorste mensen gewoon rustig konden zitten. Vervolgens vond de chauffeur t leuk om een paar éxtra rondjes te rijden over de rotonde.. Maarja ik had mijn rijbewijs toen nog niet.. Zou nu exact het zelfde doen
In een Fiat cinquecento Abarth trofeo op zachte slicks over de openbare weg. Verder zat hij ook nog eens vast in de 2e of de 3e versnelling en waren we onderweg naar de monteur, stoppen was geen mogelijkheid tenzij je verder wou duwen. Uiteindelijk een paar rode stoplichten moeten pakken en vrij hard gereden…
Met een chevy avelanche over Wassenaarse duinen rijden richting Scheveningen in de nacht. Je komt een hoop leuke dieren tegen. We wilde toen weten hoe off-Road je nou echt kon gaan met z’n grote aso bak
Ik heb pas ergens 90 gereden waar je 100 mocht. Gewoon m, zomaar, zonder file.
Ik seinde naar mijn voorganger omdat hij enorm slingerde en steeds zijn rem aantikte terwijl hij +-60 reed op een 80 weg, vervolgens stak hij zijn middelvinger op. Toen ben ik eerst afgezakt naar 20km/pu en toen vol achterin gereden!!
Tijdje geleden een slaapbank opgehaald, met z’n drieën gedaan (geen idee waarom we met z’n drieëen gingen). Op de terugweg is er eentje op de slaapbank gaan liggen, gelukkig waren de achterruiten geblindeerd :D.
Als ik dit zo lees zitten er alleen koorknaapjes op autoblog.
mijn oom die me op 12 jarige leeftijd op een weiland probeert te leren driften na een paar keer ging het best ging het best goed voor men gevoel
Vroeger een keer wezen toeren met een goede vriend, heel Friesland door in van zaterdag op zondag. Ging eigenlijk prima totdat er ergens een verhoging in de weg zat die wij beiden niet zagen, paar meter gevlogen hadden en weer neer kwamen met een klapband als gevolg om vervolgens tijdens het plakken om 3 uur snachts aangehouden te worden door oom agent en er daarna ook achter te komen dat de beste vriend helemaal geen rijbewijs heeft. Hij reed daarentegen meer dan prima.
Oei.

– de hard way geleerd dat verfpotten echt goed vast moeten zitten (gelukkig met een bakwagentje)

– met z’n veertienen in een ford fiesta en één iemand op de motorkap over de snelweg

– denkend dat de auto van m’n moeder ook automatische verlichting heeft van Amsterdam naar Utrecht gereden (zonder licht dus)

– in 54 minuten van Antwerpen naar Amsterdam gereden
In een sneeuwstorm met de hand mijn kapotte ruitenwisser proberen te laten wissen….
Met een Opel Corsa type B (mijn eerste auto), waar zoveel bierkratten in gestampt zaten dat de achterbumper de grond dreigde te raken, zo hard over rotondes en land weggetjes racen dat hij beide achterveringen gebroken had!

Poging doen om te driften in de sneeuw op de parkeerplaats van de lokale gamma staat denk ik op de tweede plaats.

En een taxi chauffeur in Lissabon die op een gegeven moment 120 door de stad reed was toch ook wel ervaring die mij is bijgebleven.
Met 100 driften langs de oevers van een meer tussen de zebra’s, impala’s en olifanten. Politie agent uit de auto getrokken, waarna korte achtervolging in de stad. Een aanrijding met een koe met 90 kmh. Een leeuw op m’n motorkap. Vastgezeten voor 6 uur in een rivier. File van 26 uur in een kleine hatchback met 4 man op een onverharde weg. 3 lekke banden in de woestijn gehad (2 reserves). In een gat van 1.5 meter gereden. Slang in de auto…. Kan wel even doorgaan…
245 op ring eindhoven met dichte mist :p. Verder geen sex in de auto, dan ben je pas gek als ik het zo lees!
Met een VW T3 waarvan de gaskabel doorgesprongen was toch thuis gegraakt met de hulp van een vriend die avhter in met de hand mijn dieselpomp zat in te duwen op het tempo van mijn hand gebaren.
270 op de teller gereden in mijn auto op de a58 tussen Eindhoven en Tilburg
Ik ben ’s nachts een keer met hoogst illegale snelheden snelheden door de binnenstad van Maastricht gevlogen om op een bootycall van mijn toenmalige scharrel te reageren.
– Een half rond punt rondgedrift in een Mercedes Sprinter ( op één na langste model ), met een 2,3 turboloze diesel ( moet je kunnen ! ), met dank aan de regen en achterbanden met weinig profiel.

-In een gracht van 1,5 meter diep gereden. Niet expres natuurlijk, en er was ook niks van alcohol in het spel. Alleen maar overmoed en overstuur.
Snachts na een bezoek aan het casino van de parking rijden en gewoon los in een berg zand rijden….
rukken tijdens het rijden
Met een vriend van me (die die dag 18 werd, dus voor het eerst in de auto van zijn broer mocht rijden) als een gek scheuren door de stad, net de rotonde niet helemaal halen, om vervolgens net niet tegen een paal aan te knallen, maar wel een stoeprandje pakken. Velg beschadigd en de band helemaal lek. Z’n verjaardags geld was gelijk op aan een nieuw bandje.
In Noorwegen met een gehuurde BMW 3’er een onmogelijk pad tot hoog in de bergen volgen, zoekende naar een kampplaats. Het spoor bleek een nog niet fatsoenlijk aangelegde weg te zijn, bestaande uit losliggende, scherp uitstekende, obstakelvormige keien. 300 meter ‘geklommen’, 2uur over gedaan. Top nooit bereikt, alsook geen slaapplek gevonden. Pad was halverwege alleen nog begaanbaar voor G63 6×6’s. Dit was het omkeerpunt: http://lh3.googleusercontent.com/-aM0x96hJTmI/VvSG667TVdI/AAAAAAAAJMA/Hoi65k0tThc/s1024-no/IMG_0800.JPG
@rynnus: Zoiets hebben m’n pa en ik ook ooit gedaan met een A4… Wel veel gelachen dat ritje! Altijd leuk om te “offroaden” in een auto die daar niet voor gemaakt is. :P
De c1 van mijn kantelen in een bochtje.. Onderweg even de lantaarnpaal meenemen en dan hem exact voor de gloednieuwe brandweerkazerne neerleggen die de week daar werd geopend.. Het ging allemaal vrij goed behalve dat ik bijna doodging aan dat klote hamertje om je glas in te tikken..Dat was het enige wat mij had kunnen raken terwijl ik over de kop ging.. Al met al goed afgelopen en een vrij leuke foto gezien met de nieuwe karzerne met een kapotte lantaarnpaal ernaast
Renault 4 gebruikt als dugout omdat het zo verdomde koud was langs het veld bij ” bal op het dak 13″ zaten de wisselspelers op de achterbank en de trainer voorin, langs het veld… Gek gezicht was dat haha
Het leek mij een keer verstandig om met gladde achterbanden en m’n Mr2, 190/200 te rijden op de autobahn in een belachelijk harde regenbui. Zelfs m’n ruitenwissers waren ruk destijds… Tot ik een grote plas tegenkwam. Dat ik hier nu nog zit, ben ik best dankbaar voor. Ik was er gelijk helemaal klaarmee. En vervolgde m’n weg met 120 op de rechter baan en een regenboog in m’n broek. Auquaplaning is stom.
Verder ook nog 180 handrem acties met de Citroën evasion, en een driftslip op de Antwerpse ring (leve oude achterbanden) net wanneer ik een vrachtwagen passeerde in de bocht, ook met de evasion…

Bergweggetjes, met de (had ik al gezegd) evasion, met continu gierende banden. Had ik ook al gezegd dat de banden toen, eigenlijk de hele 165000km die ik ermee gereden, heb oud waren?

Belachelijk scheuren met een 116d door de ardeense slingerbaantjes met een inmiddels groene kameraad en schoonzus op de achterbank. Het vrouwtje verdraagt dat gelukkig wel.
Ik ben ooit van rijbaan gewisseld zonder richting aan te geven.
@busterd: foei!
Een Tesla gekocht. Volgens 95% van de AB redactie is dat heel gek.
* Samen met een maat, beiden met een bivakmuts op (na het karten) bij het stoplicht kleine kinderen in de auto’s naast me aankijken. Mooi om te zien hoe snel ze verschrikt de andere kant op kijken…

* In een file de honden in de auto naast je pesten, waardoor ze gek worden en beginnen te blaffen en de eigenaar niet weet wat er aan de hand is.

* Vol over de Nürburgring knallen nadat ik 10 minuten daarvoor nog mijn schokbreker linksachter vast moest draaien, omdat die schijnbaar los is gekomen op de weg er naar toe. Natuurlijk 1 dag nadat ik een nieuwe koppakking erin had gezet, en na terugkomst kookt het motortje 100m voor mijn huis.. Geslaagde dag dus :)

* Sex in een ’86 MR2, ja het gaat ook al ben ik groter dan 1,9m.

* Bodykit opgehaald in een ’86 MR2, door de sunroof heen omdat het anders niet past.
@fapfap: Ohja, en natuurlijk mijn radiator lek gereden aan een stoeprandje… Je moet het maar kunnen. Voorklep geopend en het bruine fonteintje spoot met een mooie boog precies door me openstaande raampje naar binnen…
Ooit eens uit de bocht gegaan, zo over een sloot gevlogen en terechtgekomen op een spoorweg, uiteindelijk zat er niets anders op om met 2 platte banden, wat blikschade en verwrongen voorophanging, wat verder te kruipen op de spoorweg en op de sporen door te rijden (+/- 1km) op de sporen tot de dichtsbijzijnde overgang en daar kon ik netjes terug af de sporen rijden (wel ja, “netjes”) … dit met een Mercedes 190, niet veel wagens van vandaag zouden hetzelfde aankunnen :-)
Toen de Leon in de garage stond voor een nieuwe turbo de geleende (gerestoreerde) golf2 automaat als verhuisauto gebruikt wat een ruimte heeft z’n ding.
Eigenlijk best wel verliefd op dat ding geworden leuke auto.
Een vastgereden Audi A4 met quattro voorbij gereden op een zandpad, in een Mercedes w123. Stoppen zou ook voor mij einde oefening zijn geweest.
Met de 4 wielen geen contact hebben met asfalt….
Een geit ophalen in Friesland in een bmw 1 serie. Geit achterin gezet en met 200km/h weer naar huis terwijl de geit achterin stond te pissen.
Met een auto op de tankbaan in Soesterberg. Ik weet niet of het nog gebeurt maar vroeger werd de tankbaan opgesteld voor voetgangers un on officeel fietsers. Op een zondag hadden ze het hek open laten staan dus zijn we er met een oude Toyota van een vriend opgereden. Erg vermakelijk. Na een uur weer snel er af toen een auto van de marechaussee ons zag. Gelukkig was hij ver weg en wij toevallig weer vlak bij het hek.
Met een alfa spider door China crossen letterlijk. Voorsorteren voor rechts of links en gewoon volgas rechtdoor al doet iedereen dat daar.

235 rijden met een ML AMG met een fiets achterop de trekhaak.

In 1x van Portugal naar Heerenveen rijden en dat tot 2x toe.

Met m’n prewar Peugeot met 50 over de A1 bij Amsterdam

Veel te zware trailers trekken met m’n lease Mondeo (ging prima zelfs met een noodstop)

Een aantal jaren terug. Met de DUKW van oom het dorp doorkruisen en vervolgens doodleuk de plomp in rijden. Ik kan je verzekeren dat heel veel mensen je gek aankijken ;-)
Op een extreem mistige dag over het ijs bij het Oostvoornse meer (jah, toen vroor het nog wel eens echt) 50 km/u rijden met mijn Landcruiser en dan stuur omgooien en handrem aantrekken 😬. Uiteraard stopte het feest pas toen we door het ijs zakte…
Met 5 mensen opgevouwen in een oude Fiat 500 naar de McDonalds gegaan.
1/ Met mijn MB 190 een bushokje omvergereden dankzij aquaplaning. Keurig kunnen toeteren zodat de 2 wachtende mensen opzij konden gaan.
2/ Met een MB W123 D een trailer met 7 pinken (jonge koeien) uit het weiland gehaald.
3/ Met een Fiat Tipo een Shetlandpony en een geit opgehaald van Amsterdam naar Friesland. Pasten gewoon in 1keer achterin!
4/ In een Lamborghini Countach150 Km/u gereden met de deur open. Door de luchtdruk gaat ‘ie daarna vanzelf (bijna helemaal) dicht. Die sensatie vergeet ik waarschijnlijk nooit meer.
5/ BMW 3 serie gekocht om mee te driften, eigenaar zocht een serieuze bestuurder die ‘m niet af ging trappen. Diezelfde avond de auto op een Ikea parkeerplaats tegen een paal gezet. De takelwagenbestuurder bleek de oude eigenaar!
Met een ’96er Peugeot 406 1.8 Turbo een ’05 Porsche 911 en een ’13 Audi S8 helemaal zoek rijden op de A1 ter hoogte van Bathmen :) .. Da’s vrijwel ’t enige stukje autobahn tot aan knooppunt Azelo in NL waar vrijwel nooit wordt gecontroleerd. En daar rijdt vrijwel iedereen dan ook veel te hard (soms denk ik wel eens dat ze de bordjes 130 aan zien voor 180). Ik weet niet wat de vorige eigenaar met deze 406er gedaan heeft, maar ’t ding skeurt onmeunig vlug :D
60m2 klik laminaat van de Ikea in een ’01 Daihatsu Cuore gepropt samen met mijn vriendin.
De blikken van de mensen, toen de volle winkel kar aan kwam rollen waren al verbaasd, toen mijn vriendin de Cuore er voor zette sloegen die blikken om puur ongeloof. Maar potverdorie het ging er allemaal in, ruim 350kg aan vloer in een karretje dat 650kg weegt,😃
Toen ik 18 was in de suzuki alto van m’n moeder op de jongerencamping in de volle zon met 5 vrienden ieder een joint roken met de ramen dicht. Wie als laatste bleef zitten had gewonnen.
Die lucht is er nooit meer uitgegaan..
Goeie ouwe tijd… :)
Ongeveer 5 jaar geleden om 4 uur in de nacht de E-klasse Estate van m’n moeder gepakt om een maat van mij op te halen langs de weg. Hij was stiekem uit z’n raam gesprongen om naar m’n poolparty te komen en had zijn voet ernstig omgeslagen en kon ie dus niet meer verder fietsen. M’n ouders waren op het moment in Frankrijk op vakantie… en ik had alleen m’n voorlopig rijbewijs (België). De fiets achterin en toen aan een veel te hoge snelheid naar huis gereden om maar zo snel mogelijk thuis te zijn zodat niemand merkte dat ik weg was…. M’n ouders zijn er achtergekomen en moesten er gelukkig om lachen en zouden het zelfde gedaan hebben op hun leeftijd. :)
ik had seks met drie vrouwen in een fiat 500 !
Met 11/12 man in een astra 2 deurs… stapelen maar
Oh ja, vergeet nog een geniale actie:

In 1993 naar de film Jurassic Park met 7 man in een 1984er Suzuki Alto. En wel deze:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/88/Suzuki_Alto_1982_Crete_with_Subaru_competitor_i.jpg

Maar dan in ’t wit :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).